Кашчей написа:POPCORN написа:Виж сега.. имам един въпрос, който не ми е много ясен:
Не играете на "Българска армия", защото комисията на СО ви забрани (както и на Локомотив), или допълнително стадионът не получи лиценз дори за вътрешното първенство?За мен това е важна подробност, защото лиценз се издава веднъж годишно и важи за 1 година.Може да бъде отнет, но не и издаден по средата на шампионата.
Относно козирката:Доколкото си спомням при първият преглед, който правиха, още по време на миналият шампионат, мнението на комисията беше, че козирката трябва да се разруши и построи наново.Ако нещо бъркам-поправи ме.
еми незнам човек.. попринцип е така.. освне може би ако ЦСКа направи промени по стадиона да кажеме и да свика пак комисията..незнам дали така може!Ако не може , значи пак правят някакви врътки в БФС и в министерството!
Миналият шампионат "Пирин" играха доста време в Кюстендил, но те бяха започнали ремонт на терена и това се знаеше още преди да започне шампионата.Според мен, при тях нещата бяха поставени по друг начин.При вас ремонт започва.. когато нямате договорни отношения със собственика (според приказките и на едните, и на другите), когато стадионът вече не е получил лиценз.Няма ли да е твърде нагло (най-вече от страна на ЛК към БФС), ако евентуално ремонтираният посред зима стадион получи лиценз за пролетният полусезон?
Борисов каза "пролетта"-април,май...Амен-амен в края на сезона.После нещо в ремонта ще позакъснее,нещо ще се проточи и ето ти сезона свършил без ЦСКА да се е "върнал".Междувременно протестът ще е позатихнал(надежда) и така...