cska_90 написа:POPCORN написа:Allein написа:То при нас е ясно :D Против Титан ( с изключения, които да потвърдят тезата ), но какво трябва да се промени не е ясно

докато не се махнат Титан , няма значение какво правиме!Не ми пука дали ще бием Рапид, като след 1 месец може да ни няма!
Бате за съжаление се оказах прав!!Радвам се че много хора наистина осъзнаха за какво става въпрос!!
Така,че давайте да се хващаме и да правим каквото трябва в четвъртък-ДА СИ ВЪРНЕМ ОТБОРА!!!!
.......................И ЗА ТЕБЕ ЩЕ УМРЕМ-ляляляля!!
Че за Титан не е имало спор, че не си прав

. От твоите изказвания съм против, че отблъскваш публиката от стадиона. За да има силен ЦСКА публиката трябва да е на стадиона и "Г" да покрепя до край и то не монотонната подкрепа, която е от няколко години, а трябва да има амплитуда. Когато атакуват да викаш, все едно вкарват гол, когато другия атакува да бъде освиркван, а през другото време да се пее ЗА ЦСКА, А НЕ ПРОТИВ ФК "ЛЕВСКИ", защото на мача с Порто, от В сектор ми казаха, че се е чувало само думата "Левски" и да се чудиш на мач на кой си. Подкрепяй ЦСКА, а не храни фк "Левски". Като дойде мача с тях, тогава да ги псуваме на воля... Само за това съм ти противник. Безсмислено е да се правят бойкоти и да няма жив човек на стадиона, защото само отбора страда от това. Въпреки всичко има няколко човека, които се мъчат да играят, но да играеш с 5 човека срещу 11 не става просто. Стадиона трябва да е пълен (или поне Г сектор) и да покрепя тея 11, които играят, дори и 6 от тях да са отишли за вечерна разходка. За Титан никой не се е съмнявал ( предполагам ) в думите ти