Твърдо зад Титан и Емил Костадинов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Твърдо зад Титан и Емил Костадинов

Мнениеот POPCORN » 18 окт 2010 10:04

blue avalanche написа:"„Гьоре Йовановски вече не е треньор на ЦСКА София, след като клубът го уволни след последния мач на тима в неделя”, пише сайтът macedonianfootball.com (на снимката).
„Йовановски и неговият тим не успяха да победят Калиакра у дома и клубната управа не мислиха твърде много за бъдещето на Йовановски”, продължава македонският сайт."

да се махат весичките!и той и титан и играчите..пълни смешници!а се смеехме на томов!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 18 окт 2010 10:13

Макето иска да направи нещо , но след като Титан и Коща му казват кой да пуска няма да стане. ( 1 пример веднага - Платини ) Всички чужденци - без Мболи , Шеридан , Акуаро и Нелсан трябва да се махнат. Футболисти като Коста Янев , Борис Галчев , Румен Трифонов Апостол Попов не са от класата на ЦСКА. ТИТАН не е за ЦСКА , Коща не е за ЦСКА . Докато тези индивиди са в ЦСКА ще сме на това дередже!
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
Right_side
Контакти:

Мнениеот Right_side » 18 окт 2010 10:13

Сакаме и чакаме Лупи да се завърне на бял кон :lol: :lol: :lol:
Българийо, събуди се!!!

Потребителски аватар
Allein
Контакти:

Мнениеот Allein » 18 окт 2010 10:17

POPCORN написа:
blue avalanche написа:"„Гьоре Йовановски вече не е треньор на ЦСКА София, след като клубът го уволни след последния мач на тима в неделя”, пише сайтът macedonianfootball.com (на снимката).
„Йовановски и неговият тим не успяха да победят Калиакра у дома и клубната управа не мислиха твърде много за бъдещето на Йовановски”, продължава македонският сайт."

да се махат весичките!и той и титан и играчите..пълни смешници!а се смеехме на томов!

ООООООООООО, не засягай Томов, моля............... Ще видим макетата колко са прави, ама да го уволнят преди Рапид... какво ще правим? Нямам вяра на Сашо Борисов. Вече на никой нямам вярва, освен на Стойчо, но той повече от 1 сезон да се задържи абсурд...

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 18 окт 2010 10:20

Знаете ли кое е лошото при вас?!Всеки един фен е с различно мнение,докато сте толкова драстично разединени няма да се получи нищо ;)
А при нас в Левски,когато бяхме в криза,мненията и позициите стигаха до 2:"За" и "Против" Батков ;)
Според мен това е голямата разлика(лично мнение и неангажирам никой) ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
Allein
Контакти:

Мнениеот Allein » 18 окт 2010 10:39

То при нас е ясно :D Против Титан ( с изключения, които да потвърдят тезата ), но какво трябва да се промени не е ясно :)

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 18 окт 2010 10:46

Allein написа:То при нас е ясно :D Против Титан ( с изключения, които да потвърдят тезата ), но какво трябва да се промени не е ясно :)

докато не се махнат Титан , няма значение какво правиме!Не ми пука дали ще бием Рапид, като след 1 месец може да ни няма!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 18 окт 2010 10:50

POPCORN написа:
kalo написа:
cvetan написа:На ТИТАНИТЕ трябва да им се вдигне паметник някъде около Герена. сигурен съм че сините запалянковци ще им носят цветя дълги години

Аз съм левскар и искам да ти кажа,че ми дреме на оная работа и за вашето отборче и за Титан!!!
Оправяите се както искате и не ни месете в боклучарника си!!!
Желая успех на отбора срещу австрийците!

като не ти пука ,защо пишеш в този форум а?Тия с не ми пука ,гледам си само моя отбор...отдавна се изтърка приятелю!

Ако Цветан не споменаваше квартала в който се намира стадиона на любимия ми отбор,никога нямаше да пиша по тази тема,но когато дърпаш кучето за опашката-то се обръща!
А щом толкова ти се иска,ще взема отношение - дано по-дълго останат боклуджийте!
Оставам с пожелания за успехи на вашето отборче,защото те са стимул за сините да са силни!!!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 18 окт 2010 11:04

POPCORN написа:
Allein написа:То при нас е ясно :D Против Титан ( с изключения, които да потвърдят тезата ), но какво трябва да се промени не е ясно :)

докато не се махнат Титан , няма значение какво правиме!Не ми пука дали ще бием Рапид, като след 1 месец може да ни няма!

Бате за съжаление се оказах прав!!Радвам се че много хора наистина осъзнаха за какво става въпрос!! ;) ;)
Така,че давайте да се хващаме и да правим каквото трябва в четвъртък-ДА СИ ВЪРНЕМ ОТБОРА!!!!
.......................И ЗА ТЕБЕ ЩЕ УМРЕМ-ляляляля!!
Изображение

Потребителски аватар
Allein
Контакти:

Мнениеот Allein » 18 окт 2010 11:07

cska_90 написа:
POPCORN написа:

Бате за съжаление се оказах прав!!Радвам се че много хора наистина осъзнаха за какво става въпрос!! ;) ;)
Така,че давайте да се хващаме и да правим каквото трябва в четвъртък-ДА СИ ВЪРНЕМ ОТБОРА!!!!
.......................И ЗА ТЕБЕ ЩЕ УМРЕМ-ляляляля!!

Че за Титан не е имало спор, че не си прав ;) . От твоите изказвания съм против, че отблъскваш публиката от стадиона. За да има силен ЦСКА публиката трябва да е на стадиона и "Г" да покрепя до край и то не монотонната подкрепа, която е от няколко години, а трябва да има амплитуда. Когато атакуват да викаш, все едно вкарват гол, когато другия атакува да бъде освиркван, а през другото време да се пее ЗА ЦСКА, А НЕ ПРОТИВ ФК "ЛЕВСКИ", защото на мача с Порто, от В сектор ми казаха, че се е чувало само думата "Левски" и да се чудиш на мач на кой си. Подкрепяй ЦСКА, а не храни фк "Левски". Като дойде мача с тях, тогава да ги псуваме на воля... Само за това съм ти противник. Безсмислено е да се правят бойкоти и да няма жив човек на стадиона, защото само отбора страда от това. Въпреки всичко има няколко човека, които се мъчат да играят, но да играеш с 5 човека срещу 11 не става просто. Стадиона трябва да е пълен (или поне Г сектор) и да покрепя тея 11, които играят, дори и 6 от тях да са отишли за вечерна разходка. За Титан никой не се е съмнявал ( предполагам ) в думите ти :)

Върни се в “ЦСКА”