Черно Море на 96 години!!!!!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Черно Море на 96 години!!!!!

Мнениеот MORSKI » 03 мар 2009 15:44

Точно по тази логига не казвам, че Славия е 1909 година. Ако на вас учредителното събрание ви е било, един месец преди нашето, или март 1913 година, то клубът е вписан в държавния регистър след нас. Това говорят документите. Не те карам да го признаваш, а просто си направи справка в държавния архив и виж какво ще откриеш. Доказателство кой е пръв има Славия. Другото са думи и интерпретации.[/quote]

В СЪЩИЯТ ТОЗИ АРХИВ Е ЗАПИСАН ФУТБОЛЕН КЛУБ ГАЛАТА ;) КОЙТО Е ПРЕИМЕНУВАН НА ТИЧА,ТАКА,ЧЕ С ТЕБ СПОР МОЖЕМ ДА ВОДИМ ДО УТРЕ,НО КОГОТО И ДА ПИТАШ(ОСВЕН ФЕНОВЕТЕ НА СЛАВИЯ И БОТЕВ) ЩЕ ТИ КАЖЕ,ЧЕ НИЕ СМЕ ПЪРВИ ;)
АЙДЕ СТИГА ТОЛКОВА СМЕ СПОРИЛИ,ВИЕ ,АКО ИСКАТЕ НЕ ГО ПРИЗНАВАЙТЕ,СЪЩИЯТ ТОЗИ АРХИВ СИ ГО ДОКАЗВА,НА ТАЗИ ДАТА Е ОСНОВАН ПРЕДШЕСТВЕНИКА НА ЧЕРНО МОРЕ.ТОЧКА :idea:

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 03 мар 2009 16:00

Честита годишнина и от мен черноморци!!!
Изображение Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 03 мар 2009 16:20

smash_the_reds написа:Честита годишнина и от мен черноморци!!!

Тези, които визираш, не бяха ли от Черноморец?

Ето и един виц, за разведряване на обстановката:

По време на футболен мач. Фен на Черно море седи и постоянно си повтаря:
- 22-ма играчи, 4000 зрители, трима съдии, двама треньори...
Между двете полувремена съседът му по място, на стадиона го пита:
- Абе, човече, побърка ме! Защо непрекъснато повтаряш - 22-ма играчи, 4000 зрители,
трима съдии, двама треньори?
- Защото толкова хора има в момента на стадиона, а тъпият гларус се изсра точно на моята глава...
:D :D
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 03 мар 2009 16:25

Тези, които визираш, не бяха ли от Черноморец?
Какво имаш предвид,остроумнико??? :o Не тези не са от Черноморец,96 години правим ние Черно Море,пак ли трябва да ти повтарям :?: Разбирам,че от възрастта вече си поизкуфял малко,ама недей чак толкова да се излагаш :lol:
Иначе разведри обстановката :lol: няма спор,уникален виц :?

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 03 мар 2009 16:29

MORSKI написа:Тези, които визираш, не бяха ли от Черноморец?
Какво имаш предвид,остроумнико??? :o Не тези не са от Черноморец,96 години правим ние Черно Море,пак ли трябва да ти повтарям :?: Разбирам,че от възрастта вече си поизкуфял малко,ама недей чак толкова да се излагаш :lol:

На колко си? Аз съм на 32. Средната възраст на привържениците на Славия е и по-малка. На теб как ти звучи "Черноморци"? На всеки ли ще му стане ясно, че не става дума за бургазлии например? :lol:
А по отношение на вица, не виждам защо, да не се посмееш и ти, вместо да ми се пулиш?! :shock:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
PAPI1912

Мнениеот PAPI1912 » 03 мар 2009 16:30

моряци един прост въпрос.
защо цветовете на емблемата ви са синьо-бяло а екипите са зелено-бели някой можели дами каже как стават тези работи :!:

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 03 мар 2009 16:31

slavia_forever написа:

На колко си? Аз съм на 32. Средната възраст на привържениците на Славия е и по-малка. На теб как ти звучи "Черноморци"? На всеки ли ще му стане ясно, че не става дума за бургазлии например? :lol:
А по отношение на вица, не виждам защо, да не се посмееш и ти, вместо да ми се пулиш?! :shock:

Форевъра е прав, под черноморци аз разбирам феновете на Черноморец, но както и да е смаша така е решил, така го е написал :?
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 03 мар 2009 16:33

sedem_!_dva написа:
slavia_forever написа:

Форевъра е прав, под черноморци аз разбирам феновете на Черноморец, но както и да е смаша така е решил, така го е написал :?

Всеки който ме познава знае ,че имам предвид феновете на Черно море :!:
Изображение Изображение

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 03 мар 2009 16:34

smash_the_reds написа:
sedem_!_dva написа:А по отношение на вица, не виждам защо, да не се посмееш и ти, вместо да ми се пулиш?! :shock:

Всеки който ме познава знае ,че имам предвид феновете на Черно море :!:[/quote]

Да бе ясно ни е на всички това ;)
NON MOLLARE MAI

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 03 мар 2009 16:38

Честит празник и от мен. Днес няма да доказвам на никого нищо, още повече, че спорещите НЕ ИСКАТ да им бъде доказано каквото и да е. Няма да си разваляме празника.
Наздраве!!!

Върни се в “Черно море”