В СЪЩИЯТ ТОЗИ АРХИВ Е ЗАПИСАН ФУТБОЛЕН КЛУБ ГАЛАТА

АЙДЕ СТИГА ТОЛКОВА СМЕ СПОРИЛИ,ВИЕ ,АКО ИСКАТЕ НЕ ГО ПРИЗНАВАЙТЕ,СЪЩИЯТ ТОЗИ АРХИВ СИ ГО ДОКАЗВА,НА ТАЗИ ДАТА Е ОСНОВАН ПРЕДШЕСТВЕНИКА НА ЧЕРНО МОРЕ.ТОЧКА

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
smash_the_reds написа:Честита годишнина и от мен черноморци!!!
MORSKI написа:Тези, които визираш, не бяха ли от Черноморец?
Какво имаш предвид,остроумнико???Не тези не са от Черноморец,96 години правим ние Черно Море,пак ли трябва да ти повтарям
Разбирам,че от възрастта вече си поизкуфял малко,ама недей чак толкова да се излагаш
![]()
Иначе разведри обстановкатаняма спор,уникален виц
slavia_forever написа:MORSKI написа:Тези, които визираш, не бяха ли от Черноморец?
Какво имаш предвид,остроумнико???Не тези не са от Черноморец,96 години правим ние Черно Море,пак ли трябва да ти повтарям
Разбирам,че от възрастта вече си поизкуфял малко,ама недей чак толкова да се излагаш
![]()
На колко си? Аз съм на 32. Средната възраст на привържениците на Славия е и по-малка. На теб как ти звучи "Черноморци"? На всеки ли ще му стане ясно, че не става дума за бургазлии например?![]()
А по отношение на вица, не виждам защо, да не се посмееш и ти, вместо да ми се пулиш?!
sedem_!_dva написа:slavia_forever написа:MORSKI написа:Тези, които визираш, не бяха ли от Черноморец?
![]()
На колко си? Аз съм на 32. Средната възраст на привържениците на Славия е и по-малка. На теб как ти звучи "Черноморци"? На всеки ли ще му стане ясно, че не става дума за бургазлии например?![]()
А по отношение на вица, не виждам защо, да не се посмееш и ти, вместо да ми се пулиш?!
Форевъра е прав, под черноморци аз разбирам феновете на Черноморец, но както и да е смаша така е решил, така го е написал
smash_the_reds написа:sedem_!_dva написа:А по отношение на вица, не виждам защо, да не се посмееш и ти, вместо да ми се пулиш?!
Форевъра е прав, под черноморци аз разбирам феновете на Черноморец, но както и да е смаша така е решил, така го е написал
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост