Барса съди Лапорта, лъснаха "своеволията" му

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Барса съди Лапорта, лъснаха "своеволията" му

Мнениеот bojkyy » 16 окт 2010 18:41

Считаният за един от най-успешните президенти на Барселона Жоан Лапорта е ощетил с милиони каталунския клуб и ще бъде съден заедно със "своя" Борд на директорите. Данните бяха изнесени на днешната асамблея на "лос кулес" от настоящия президент Сандро Росел. Загубите на клуба само за последния сезон от седемгодишното царстване на Лапорта са 79,6 милиона евро. Нетният дълг възлиза на 430 милиона евро, а похарчените пари са 486 милиона. За ресторанти, хотели, пури, парфюми и други разходи са изхарчени 53 хиляди евро.

Цели осем милиона евро ще получи агентът на Златан Ибрахимович Мино Райола за идването на шведа на "Камп Ноу" по договор. Въпреки изнесените данни Росел гледа с оптимизъм към бъдещето. "Гледаме напред с оптимизъм. Потвърдиха ни заем в размер на 155 милиона евро, който ни гарантира икономическа стабилност. Скоро отново ще бъдем на плюс", убедено заяви Сандро. Цели 964 души гласуваха за съдебна инспекция на финансовия отчет от миналия сезон, а само 47 бяха против.

Това нещо много ме изненада, въпреки, че съм фен на Реал, много харесвах това, което правеше Лапорта за Барселона. Неща, които Перез никога няма да направи и опит. Отдавна се знае, че Барса имат някакви дългове, но не подозирах, че са чак толкова големи :roll:
П.С Не целя провокация, моля не ме разбирайте погрешно :)
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Rodn1

Re: Барса съди Лапорта, лъснаха "своеволията" му

Мнениеот Rodn1 » 16 окт 2010 19:04

-
Последна промяна от Rodn1 на 26 юни 2011 20:50, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
lewstherin
Контакти:

Мнениеот lewstherin » 16 окт 2010 19:04

Клуба вървеше отлично под негово ръководство, но явно е използвал това за да прикрива по-лесно игрите си.

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 16 окт 2010 19:44

Да краде каквото знае, мен ме е яд, че сложи доживотни забрани на голяма част от лидерите на Boixos Nois. Направо ги съсипа тоя лайнар.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 16 окт 2010 19:53

Ами, ако наистина е злоупотребявал с поста и властта по онова време, клубът е редно да го съди. Но на мен повече ми намирисва на разчистване на сметки, заради изгонването на Росел от Лапорта навремето. Ще видим какво ще излезе.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 16 окт 2010 20:26

fcb_bg написа:Ами, ако наистина е злоупотребявал с поста и властта по онова време, клубът е редно да го съди. Но на мен повече ми намирисва на разчистване на сметки, заради изгонването на Росел от Лапорта навремето. Ще видим какво ще излезе.

Може наистина да е разчистване на сметки, но щом е извършено престъпление, редно е виновните да се накажат

Потребителски аватар
Trueplayer
Контакти:

Мнениеот Trueplayer » 16 окт 2010 22:59

bojkyy написа:
fcb_bg написа:Ами, ако наистина е злоупотребявал с поста и властта по онова време, клубът е редно да го съди. Но на мен повече ми намирисва на разчистване на сметки, заради изгонването на Росел от Лапорта навремето. Ще видим какво ще излезе.

Може наистина да е разчистване на сметки, но щом е извършено престъпление, редно е виновните да се накажат

Ти ще кажеш какво е.... на тебе разчитаме :lol:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 16 окт 2010 23:03

Докато не се докаже нещо по въпроса няма да коментирам! По време на управлението на Лапорта клуба достигна невиждани висини, играеше най-красивият си футбол и бе тотална машина, която мачкаше наред! Така че не мога с лека ръка да махна, да абравя всичко това и да го заплюя! Няма ли неоспорими доказателства срещу него аз ще го подкрепям и ще съм му благодарен за всичко, което направи за клуба!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 16 окт 2010 23:33

bojkyy написа:
Считаният за един от най-успешните президенти на Барселона Жоан Лапорта е ощетил с милиони каталунския клуб и ще бъде съден заедно със "своя" Борд на директорите. Данните бяха изнесени на днешната асамблея на "лос кулес" от настоящия президент Сандро Росел. Загубите на клуба само за последния сезон от седемгодишното царстване на Лапорта са 79,6 милиона евро. Нетният дълг възлиза на 430 милиона евро, а похарчените пари са 486 милиона. За ресторанти, хотели, пури, парфюми и други разходи са изхарчени 53 хиляди евро.

Цели осем милиона евро ще получи агентът на Златан Ибрахимович Мино Райола за идването на шведа на "Камп Ноу" по договор. Въпреки изнесените данни Росел гледа с оптимизъм към бъдещето. "Гледаме напред с оптимизъм. Потвърдиха ни заем в размер на 155 милиона евро, който ни гарантира икономическа стабилност. Скоро отново ще бъдем на плюс", убедено заяви Сандро. Цели 964 души гласуваха за съдебна инспекция на финансовия отчет от миналия сезон, а само 47 бяха против.

Това нещо много ме изненада, въпреки, че съм фен на Реал, много харесвах това, което правеше Лапорта за Барселона. Неща, които Перез никога няма да направи и опит. Отдавна се знае, че Барса имат някакви дългове, но не подозирах, че са чак толкова големи :roll:
П.С Не целя провокация, моля не ме разбирайте погрешно :)

[offtopic]Точно теб не бих обвинил в провокация :) Заедно с Madritist сте доста разбрани ;)[/offtopic]

Най-хубавите години на отбора бяха при Лапорта ! Но ако е крал, трябва да бъде наказан :!:

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 16 окт 2010 23:55

JohnnieWalker написа:[offtopic]Точно теб не бих обвинил в провокация :) Заедно с Madritist сте доста разбрани ;)[/offtopic]

Най-хубавите години на отбора бяха при Лапорта ! Но ако е крал, трябва да бъде наказан :!:

Не е нужно да се караме за глупости(макар и да сме фенове на различни отбори), футбола е измислен за да радва хората, не да ги разделя. Много повече бих се радвал да си говоря за футбол с привържаник на противоположния отбор като човек , вместо да се караме кой е по-добър и да се псуваме :)

Върни се в “Барселона”