lisynger написа:Понеже в България няма момчета родени 93та година да играят футбол Левски и ЦСКА привличат някви бразилчета и сърби кадето не са по-добри с нищо от тях
И аз съм на това мнение ,но от къде да знаеш тоя може и да е добър...

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
lisynger написа:Понеже в България няма момчета родени 93та година да играят футбол Левски и ЦСКА привличат някви бразилчета и сърби кадето не са по-добри с нищо от тях
death_to_death написа:[size=150]На мен специално ми писна от чуждестранни играчи. На какво заприлчва тоя отбор?!
Не е нормално "отборът на народа" да играе с толкова чернокожи, които не знаят нищо за клуба, камо ли за Васил Левски.
Пък аз си мислех, че Гонзо ще прави основно българска селекция, или поне европейска. Гонзо това и разправяше допреди няколко месеца, ама бързо забрави какво е казал.
Трябва да сме много по-строги особено към чужденците - само че футболната общественост побърза да ги величае след два сносни мача и видяхте к'во стана в Португалия - позор и унижение.
-Ivan- написа:Научи се да пишеш името на любимото ти о(т)борче с главна буква,пък тогава пускай теми
death_to_death написа:[size=150]На мен специално ми писна от чуждестранни играчи. На какво заприлчва тоя отбор?!
Не е нормално "отборът на народа" да играе с толкова чернокожи, които не знаят нищо за клуба, камо ли за Васил Левски.
Пък аз си мислех, че Гонзо ще прави основно българска селекция, или поне европейска. Гонзо това и разправяше допреди няколко месеца, ама бързо забрави какво е казал.
Трябва да сме много по-строги особено към чужденците - само че футболната общественост побърза да ги величае след два сносни мача и видяхте к'во стана в Португалия - позор и унижение.
death_to_death написа:[Нз дали знаеш ама имаме 1 бразилец и тоя е 2ри(евентуално) и 1 мароканец другите или са българи или европейци. И ти какво предпочиташ Гара Дембеле или Камбуров , Сержинио Гриин или Борносузов (или както е там) Дъстли Мюлдер или Бандаловски ?
LSFC 1914 написа:Забележете само на каква дата е роден 17 ноември 1993 г.
santiliana написа:death_to_death написа:[size=150]На мен специално ми писна от чуждестранни играчи. На какво заприлчва тоя отбор?!
Нали не мислиш, че Гонзо има крайната дума?! Той е буфера между нас и Батков...
Както преди това беше Наско, а после - Боримиров.
Що се отнася до това невинно бразилче, извинявайте, но като видях снимката и ми се стори, че се превръщаме в някакъв пансион за слаботелесни и недохранени момченца. И къде ги видяха тези 178 см височина?! Та той, ако го духне вятъра и е хвръкнал. Все едно е близнак с Зе Суарес...Абе, нямам думи...
Боби Табаков,Иван Цачев и такива като тях ги "затриха", а ни довличат разни "пеперудки" от Копакабана...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта