16-годишен бразилец на проби в Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
-Blue Mind-

Re: 16-годишен бразилец на проби в Левски

Мнениеот -Blue Mind- » 14 окт 2010 20:19

lisynger написа:Понеже в България няма момчета родени 93та година да играят футбол Левски и ЦСКА привличат някви бразилчета и сърби кадето не са по-добри с нищо от тях :x

И аз съм на това мнение ,но от къде да знаеш тоя може и да е добър... :)
http://www.youtube.com/watch?v=JWEN7NmCLAg
Сами срещу всички и пак над ВСИЧКИ

Потребителски аватар
-Blue Mind-

Мнениеот -Blue Mind- » 14 окт 2010 20:21

death_to_death написа:[size=150]На мен специално ми писна от чуждестранни играчи. На какво заприлчва тоя отбор?!
Не е нормално "отборът на народа" да играе с толкова чернокожи, които не знаят нищо за клуба, камо ли за Васил Левски.
Пък аз си мислех, че Гонзо ще прави основно българска селекция, или поне европейска. Гонзо това и разправяше допреди няколко месеца, ама бързо забрави какво е казал.
Трябва да сме много по-строги особено към чужденците - само че футболната общественост побърза да ги величае след два сносни мача и видяхте к'во стана в Португалия - позор и унижение.

Нз дали знаеш ама имаме 1 бразилец и тоя е 2ри(евентуално) и 1 мароканец другите или са българи или европейци. И ти какво предпочиташ Гара Дембеле или Камбуров , Сержинио Гриин или Борносузов (или както е там) Дъстли Мюлдер или Бандаловски ?
http://www.youtube.com/watch?v=JWEN7NmCLAg
Сами срещу всички и пак над ВСИЧКИ

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 14 окт 2010 20:24

-Ivan- написа:Научи се да пишеш името на любимото ти о(т)борче с главна буква,пък тогава пускай теми :lol:

А ти се научи,че е ОТБОР,а не като твоето любимо тоталитарно творение!!! :twisted:

death_to_death
Контакти:

Мнениеот death_to_death » 14 окт 2010 20:29

[Нз дали знаеш ама имаме 1 бразилец и тоя е 2ри(евентуално) и 1 мароканец другите или са българи или европейци. И ти какво предпочиташ Гара Дембеле или Камбуров , Сержинио Гриин или Борносузов (или както е там) Дъстли Мюлдер или Бандаловски ?[/quote]

Ами ако ще падаме с 5-0 не ни трябват чужденци.
Освен това от не знам колко години се говори за разни планове и стратегии, дето щели да наложат футболисти от школата!!!
И нищо - приказки на вятъра.
Пускат 2 човека от школата от дъжд на вятър и онова цигле огнянов, пълен фарс.
Дано скоро видим отбор наистина с гръбнак от юноши.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 14 окт 2010 20:41

death_to_death написа:[size=150]На мен специално ми писна от чуждестранни играчи. На какво заприлчва тоя отбор?!
Не е нормално "отборът на народа" да играе с толкова чернокожи, които не знаят нищо за клуба, камо ли за Васил Левски.
Пък аз си мислех, че Гонзо ще прави основно българска селекция, или поне европейска. Гонзо това и разправяше допреди няколко месеца, ама бързо забрави какво е казал.
Трябва да сме много по-строги особено към чужденците - само че футболната общественост побърза да ги величае след два сносни мача и видяхте к'во стана в Португалия - позор и унижение.

Нали не мислиш, че Гонзо има крайната дума?! Той е буфера между нас и Батков...
Както преди това беше Наско, а после - Боримиров.
Що се отнася до това невинно бразилче, извинявайте, но като видях снимката и ми се стори, че се превръщаме в някакъв пансион за слаботелесни и недохранени момченца. И къде ги видяха тези 178 см височина?! Та той, ако го духне вятъра и е хвръкнал. Все едно е близнак с Зе Суарес...Абе, нямам думи...
Боби Табаков,Иван Цачев и такива като тях ги "затриха", а ни довличат разни "пеперудки" от Копакабана...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 окт 2010 20:46

death_to_death написа:[Нз дали знаеш ама имаме 1 бразилец и тоя е 2ри(евентуално) и 1 мароканец другите или са българи или европейци. И ти какво предпочиташ Гара Дембеле или Камбуров , Сержинио Гриин или Борносузов (или както е там) Дъстли Мюлдер или Бандаловски ?

Ами ако ще падаме с 5-0 не ни трябват чужденци.
Освен това от не знам колко години се говори за разни планове и стратегии, дето щели да наложат футболисти от школата!!!
И нищо - приказки на вятъра.
Пускат 2 човека от школата от дъжд на вятър и онова цигле огнянов, пълен фарс.
Дано скоро видим отбор наистина с гръбнак от юноши.[/quote]
"Ами ако ще падаме с 5-0 не ни трябват чужденци."
Напротив!Значи трябват ОЩЕ чужденци!
"Пускат 2 човека от школата от дъжд на вятър и онова цигле огнянов, пълен фарс."
Бих казал,че някои от тях прекалено много ги пускат,а не са мръднали на милиметър в развитието си.Колко още да ги пускат?
"Дано скоро видим отбор наистина с гръбнак от юноши."
Цв.Димитров
Станчев,Генев,Щърков,Димов
Балтанов,Огнянов,Табаков,Цачев
Този "гръбнак" харесва ли ти?
Щото на мене НЕ!

Потребителски аватар
BOCA.
Контакти:

Мнениеот BOCA. » 14 окт 2010 21:44

LSFC 1914 написа:Забележете само на каква дата е роден 17 ноември 1993 г. :)

На този ден Господ беше българин и сега ни праща "Спасителя". :lol: :lol: :lol:
Боркиша - " Левски е основан на 24.05.1914 г."

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Мнениеот Yanev » 14 окт 2010 22:42

Въпреки че съм цесекар,желая много успехи на момчето .. Просто ми е наборче и ще се радвам,ако се наложи :arrow:
Това е чувството,което в нас гори ..
Изображение

teammember
Контакти:

Мнениеот teammember » 15 окт 2010 12:19

Ако някой има наблюдения да каже какво мисли. Иначе е възможно да го развият, но не вярвам да се случи.

bojiTHEmaster
Контакти:

Мнениеот bojiTHEmaster » 15 окт 2010 12:21

santiliana написа:

Нали не мислиш, че Гонзо има крайната дума?! Той е буфера между нас и Батков...
Както преди това беше Наско, а после - Боримиров.
Що се отнася до това невинно бразилче, извинявайте, но като видях снимката и ми се стори, че се превръщаме в някакъв пансион за слаботелесни и недохранени момченца. И къде ги видяха тези 178 см височина?! Та той, ако го духне вятъра и е хвръкнал. Все едно е близнак с Зе Суарес...Абе, нямам думи...
Боби Табаков,Иван Цачев и такива като тях ги "затриха", а ни довличат разни "пеперудки" от Копакабана...

Стига сте пискали бе, е*ати хленча, заклевам се. Ако не бяха чужденците сега щяхме да сме четвърти в първенството.

Върни се в “Левски”