Отговора който дава на Моисей,когато го моли да му покаже славата си е:- Не можеш видя лицето ми,защото човек не може да ме види и остане жив. Аврам също е говорил с Бога,както и Моисей,но без да вижда лицето му,точно за него става въпрос и говоря.[/quote]
Мъхъм.... Тук един колега каза, че имал татуиран ликът господен.Как ли е успял да го види, че и фотографира, за да си го татуира?[/quote]
Ликът Господен,се отнася за Христос,лик който е познат от иконите. Нещо май не различаваш Бог Отец,за който съм написал,от Сина Божи.[/quote]
И откога Иисус от Назарет има лик подобен на мъж от Средна Европа?
Ти виждал ли си Разпнатият?
Май забравяш, че говорим за мъж от друг географски район, и друга епоха, който просто няма как да прилича на рисунките по икони и картини

[/quote]
Не,не съм го виждал,но не вярвам,че си го веждал и ти,за да оспориш,че не изглежда така.
А първите икони са изографисани от хора които са го виждали,както и има неръкотворен образ,оставен от самият него и плащеницата,на която се е отпечатило лицето му.
Хайде сега ти ми дай доказателство,че не е изглеждал точно така.
Аз ти отговорих на въпроса,за този който си е направи татуировката на лика му,а тя е взаимствана от иконите,нещо което няма връзка с това,как точно е изглеждал и дали е изглеждал както е изографисан.