Соя в продуктите Стара планина. Кен и Сами-М забъркани

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

AnalBreaker
Контакти:

Re: Хванаха фалшиви колбаси"Стара планина"

Мнениеот AnalBreaker » 13 окт 2010 20:29

BLUE_CHAMPIONS написа:[offtopic]-Прясна ли е каймата?
-Да,тази сутрин лаеше :roll:[/offtopic]

:lol: :lol: :lol:

Кен и Сами Ем! Беше пре пре прекалено очеизвадно, че някой ще се изкуши да измами българинът
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 13 окт 2010 20:30

delqnski47 написа:Добре,така и не разбрах кви са тия колбаси ''Стара Планина'' и отде мога да си взема,поне да ги видя кво представляват!
Гледах във Фантастико...нЕма!!!
Знаете ли дали в Била има,че ме мързи да ходя да обикалям и него(а и ми е малко далече)

Нищо не представляват. Просто започнаха да го пишат на етикетите си. Нещо като маркетингова политика, но подкрепета и инициирана от правителството.

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 13 окт 2010 20:34

tprodanov написа:
delqnski47 написа:Добре,така и не разбрах кви са тия колбаси ''Стара Планина'' и отде мога да си взема,поне да ги видя кво представляват!
Знаете ли дали в Била има,че ме мързи да ходя да обикалям и него(а и ми е малко далече)

Нищо не представляват. Просто започнаха да го пишат на етикетите си. Нещо като маркетингова политика, но подкрепета и инициирана от правителството.

Има голяма разлика! Вкусът е друг! И Делянски - Във Фантастико ИМА!!! Провери дали твоето Фантастико не е менте! :mrgreen: :lol:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 13 окт 2010 20:35

tprodanov написа:

Е,не е точно така...Идеята беше продуктите с този етикет да са само от месо,с минимум добавки и да са произведени съгласно определен стандарт.Но вече всичко е окепазено и безсмислено,явно tprodanov е прав,че идеята си е била взривена още в зародиш...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 13 окт 2010 20:38

Аз лично съм си купувал няколко пъти продукти "Стара планина" ,да има разлика,имат по -малко подправки и имат вкус на месо.
Подправките убиват вкуса на 'гума' в обикновения колбас ,било то малотраен или друг.
Даже вчера си взех кебапчета 10 бр в тарелка на една Ямболска фирма"Бай Течо", опекох ги на скарата ,харесаха ми много, каквито ги сложих на скарата по размер, такива ги и извадих.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 13 окт 2010 20:40

Старо куче на нови номера не се учи, ако ме разбите какво искам да кажа.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 13 окт 2010 20:42

greenlandia написа:Аз лично съм си купувал няколко пъти продукти "Стара планина" ,да има разлика,имат по -малко подправки и имат вкус на месо.
Подправките убиват вкуса на 'гума' в обикновения колбас ,било то малотраен или друг.
Даже вчера си взех кебапчета 10 бр в тарелка на една Ямболска фирма"Бай Течо", опекох ги на скарата ,харесаха ми много, каквито ги сложих на скарата по размер, такива ги и извадих.

Аз също съм купувал няколко пъти различни продукти"Стара планина" и останах доволен-но ето сега как лъжица катран се изсипа в кацата с мед...Какво ще ми гарантира,че и други не се изкушават и слагат едиквоси вътре?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 13 окт 2010 20:44

Как искам някой в тая държава да има силата и топките директно да затваря бизнеса на всички подобни измекяри, които на гърба на сънародниците си трупат планини от пари (за лекарства да ги дават дано, чичипе!)
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 13 окт 2010 20:49

и в панделата трябва да влизат!!!!!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 окт 2010 21:02

tprodanov написа:

Бе нека да са такива!Искам да ги видя,все пак!Голяма реклама му удариха...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Свободна зона”