BLUE_CHAMPIONS написа:[offtopic]-Прясна ли е каймата?
-Да,тази сутрин лаеше[/offtopic]
Кен и Сами Ем! Беше пре пре прекалено очеизвадно, че някой ще се изкуши да измами българинът
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
BLUE_CHAMPIONS написа:[offtopic]-Прясна ли е каймата?
-Да,тази сутрин лаеше[/offtopic]
delqnski47 написа:Добре,така и не разбрах кви са тия колбаси ''Стара Планина'' и отде мога да си взема,поне да ги видя кво представляват!
Гледах във Фантастико...нЕма!!!
Знаете ли дали в Била има,че ме мързи да ходя да обикалям и него(а и ми е малко далече)
tprodanov написа:delqnski47 написа:Добре,така и не разбрах кви са тия колбаси ''Стара Планина'' и отде мога да си взема,поне да ги видя кво представляват!
Знаете ли дали в Била има,че ме мързи да ходя да обикалям и него(а и ми е малко далече)
Нищо не представляват. Просто започнаха да го пишат на етикетите си. Нещо като маркетингова политика, но подкрепета и инициирана от правителството.
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
tprodanov написа:delqnski47 написа:Добре,така и не разбрах кви са тия колбаси ''Стара Планина'' и отде мога да си взема,поне да ги видя кво представляват!
Нищо не представляват. Просто започнаха да го пишат на етикетите си. Нещо като маркетингова политика, но подкрепета и инициирана от правителството.
greenlandia написа:Аз лично съм си купувал няколко пъти продукти "Стара планина" ,да има разлика,имат по -малко подправки и имат вкус на месо.
Подправките убиват вкуса на 'гума' в обикновения колбас ,било то малотраен или друг.
Даже вчера си взех кебапчета 10 бр в тарелка на една Ямболска фирма"Бай Течо", опекох ги на скарата ,харесаха ми много, каквито ги сложих на скарата по размер, такива ги и извадих.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост