Скандална книга може да върне реномето на Юве!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
jocular
Контакти:

Re: Скандална книга може да върне реномето на Юве!

Мнениеот jocular » 11 окт 2010 23:52

Не сте наказани, защото в момента тече делото, а не защото сте невинни. Не бъди много щастлив. Просто в момента излизат все нови и нови доказатества, които са били скривани умишлено. А за наказанието - не се тревожи и това ще стане. Прочети първото мнение от темата и тогава се изказвай. И както е бил подслушван телефона на Моджи, така са били подслушвани и телефоните на тези тримката. И това ви тресе като цигански задник и излизате с някакви наивни фрази. Като са измислни е много лесно да се оборят и най- вече Свети Интер" да заведе дело за клевета. А такова няма...
И то с много здраве. :lol:

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 12 окт 2010 00:25

jocular написа:Не сте наказани, защото в момента тече делото, а не защото сте невинни. Не бъди много щастлив. Просто в момента излизат все нови и нови доказатества, които са били скривани умишлено. А за наказанието - не се тревожи и това ще стане. Прочети първото мнение от темата и тогава се изказвай. И както е бил подслушван телефона на Моджи, така са били подслушвани и телефоните на тези тримката. И това ви тресе като цигански задник и излизате с някакви наивни фрази. Като са измислни е много лесно да се оборят и най- вече Свети Интер" да заведе дело за клевета. А такова няма...

Айде да видим дали ще ни накажат!!!! И все пак единствения отбор,който не е играл в Серия Б това сме ние айде със здраве и не ме занимавй с глупости повече,тия работи съм ги чел,чел и ми е дошло до гуша! Айде като свърши разследването и ни накажат ела пак да пишеш,дотогава само празни писания ще са...

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 12 окт 2010 01:05

всезнайко си ти.Сигурен съм,че както мен ме изненадаха със решението да ни извадят от лигата,така и на вас подарък ще ви дадат.В момента цяла Италия следи Калчополи 2,само ти се правиш на ощипана кокошка.Истината,че нас ни наказаха по бързата процедура без реални доказателства,докато срещу вас има цели 70 разговора,които Моджи на драго сърце ги даде на съда.Всичко около вашия отбор в момента мирише,докато от нашия вече се знае,че сме нов отбор и нямаме взимане даване със никой,само си искаме скромните две титли,които ни отнеха.Няма случайни неща и скоро съм сигурен,че ще се потулиш във този форум,защото ще си гузен.Който се смее,знаеш...!Forza Juve.Жалкото в цялата ситуация,че националния отбор пострада от всичко това.Цяла Италия чака новия Юве,защото само така,ще си върне старата слава.Със вашия интернационален отбор,Италия е мъртва.Жалко,че Италия унищожи своята индентичност,а позволи да се настани всичко друго,но не и италиански отбор на трона.Това в момента се случва и в другия по сила колективен спорт, Волейбола.Докато се обиграват играчи на други държава,Италия ще губи.И накрая си запиши,ако не си разбрал:

Да съм сигурен,че не си сляп

Изображение

Изображение
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
jocular
Контакти:

Мнениеот jocular » 12 окт 2010 09:00

durex написа:
jocular написа:Не сте наказани, защото в момента тече делото, а не защото сте невинни. Не бъди много щастлив. Просто в момента излизат все нови и нови доказатества, които са били скривани умишлено. А за наказанието - не се тревожи и това ще стане. Прочети първото мнение от темата и тогава се изказвай. И както е бил подслушван телефона на Моджи, така са били подслушвани и телефоните на тези тримката. И това ви тресе като цигански задник и излизате с някакви наивни фрази. Като са измислни е много лесно да се оборят и най- вече Свети Интер" да заведе дело за клевета. А такова няма...

Айде да видим дали ще ни накажат!!!! И все пак единствения отбор,който не е играл в Серия Б това сме ние айде със здраве и не ме занимавй с глупости повече,тия работи съм ги чел,чел и ми е дошло до гуша! Айде като свърши разследването и ни накажат ела пак да пишеш,дотогава само празни писания ще са...

Аз не те занимавам с глупости, а прокуратурата в Неапол. Те явно дейстат през главата ти и това е нормално да те вбесява. И така като гледам "айде да видим дали ще ни накажат!!!" ми звучи повече като увереност, че сте недосегаеми, а не, че сте невинни. Освен това не говоря празни приказки, а показвам неща, които са бяал свят вече и които могат да ви удремят като скопено магаре. Не си ги мисля аз, което едва ли ще разбереш, но дерзай. "Всичко се връща" се е пееше в една песен. Пусни си я и стискай палци, да избегнете наказанието ,което заслужавате...

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 12 окт 2010 11:23

jocular луд си батка ,я глей дурекса толкова го ядоса ,че почна да говори глупости .. :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 12 окт 2010 11:47

Казах ви,когато ни осъдят,тогава може да ми говориш,че ние сме виновни дотогава виновникът сте вие или искате още веднъж да ви го напиша с по-големи букви

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 12 окт 2010 11:55

durex написа:Казах ви,когато ни осъдят,тогава може да ми говориш,че ние сме виновни дотогава виновникът сте вие или искате още веднъж да ви го напиша с по-големи букви

Ние не искаме да ви съдят а да ни върнат титлите от които едната вие взехте ;)

Надежди за Ювентус за връщане на отнетите титли

Ювентус се надява отнетите две титли на отбора да бъдат върнати обратно. Тласък за това твърдение даде Расо Д'Онофрио, който е експерт по спортно право и представлява интересите на Лучано Моджи. Той заяви за радио Power Station, че няма нужда Италианската футболна централа (FIGC) да изчака до края на текущия процес и съда в Неапол да вземе решение. Както е известно, от FIGC обявиха, че ще изчакат края на процеса и тогава ще обявят дали ще върнат отнетата през 2006 година титла на Ювентус.

„За да се поиска преразглеждане на процеса от 2006 г, е необходимо да се изчака резултата от Неапол. Голяма част от сегашните доказателства не бяха представени тогава и в момента нещата са обърнати. Но това не означава, че титлите не могат да бъдат върнати още преди края на настоящия процес", заяви Д'Онофрио.

В момента съдът в Неапол се запознава със записите на 171 000 подслушвания на телефонни разговори - материал, който липсваше по време на първия процес от 2006 г. и който според експертите, ако тогава бе предоставен Ювентус нямаш да бъде изхвърлен в Серия B.

В събота полицая Франко Зампа, който бе ключов свидетел по първото дело Калчополи, разтърси медийното пространство, след като издаде книга в която нашироко обяснява, че тогавашния състав на съда не е разгледал всички материали по делото и просто са приели, че Ювентус и в частност Моджи са виновни. Той заяви в коментар за Tuttosport, че никога е нямало реални доказателства срещу торинци, а всичко се е базирало на предположения. В същото време доказателствата срещу другите клубове, в това число и Интер са били пренебрегнати

Потребителски аватар
jocular
Контакти:

Мнениеот jocular » 12 окт 2010 12:07

durex написа:Казах ви,когато ни осъдят,тогава може да ми говориш,че ние сме виновни дотогава виновникът сте вие или искате още веднъж да ви го напиша с по-големи букви

Аз не говоря, а пиша. Други са говорили и сега ги съдят в Неапол. Напиши го ако искаш с готически шрифт. Пък вземеш си повярваш на думите. Ето, че вече започна да влизаш в път. Вече си на тема "КОГАТО (умишленмо с големи букви) ни осъдят" Значи вече си наясно, че кучето взе да къса синджира. Всъщност за какво ми повтаряш, че Юве са виновни? За да си повярваш, че е така или просто чакаш някой да ти начеше крастата и да те потупа по рамото, че си прав! Но когато Леля Мария не успее да изпере нещо с новия Бонукс, тогава и ти ще си повярваш...

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 12 окт 2010 12:14

jocular написа:

Аз не говоря, а пиша. Други са говорили и сега ги съдят в Неапол. Напиши го ако искаш с готически шрифт. Пък вземеш си повярваш на думите. Ето, че вече започна да влизаш в път. Вече си на тема "КОГАТО (умишленмо с големи букви) ни осъдят" Значи вече си наясно, че кучето взе да къса синджира. Всъщност за какво ми повтаряш, че Юве са виновни? За да си повярваш, че е така или просто чакаш някой да ти начеше крастата и да те потупа по рамото, че си прав! Но когато Леля Мария не успее да изпере нещо с новия Бонукс, тогава и ти ще си повярваш...

:)

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 12 окт 2010 14:14

jocular написа:

Ами да! Защото говориш,че ние сме виновни за това казвам като ни осъдят ще говорим пак! Дори и да има лека истина в това вие си оставате най-корумпирания отбор в света и това всеки го знае!До тогава ти казах не ме занимавай с празните ти приказки,защото не ме касаят кой мислиш за виновен и кой не!

Върни се в “Ювентус”