И то с много здраве.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
jocular написа:Не сте наказани, защото в момента тече делото, а не защото сте невинни. Не бъди много щастлив. Просто в момента излизат все нови и нови доказатества, които са били скривани умишлено. А за наказанието - не се тревожи и това ще стане. Прочети първото мнение от темата и тогава се изказвай. И както е бил подслушван телефона на Моджи, така са били подслушвани и телефоните на тези тримката. И това ви тресе като цигански задник и излизате с някакви наивни фрази. Като са измислни е много лесно да се оборят и най- вече Свети Интер" да заведе дело за клевета. А такова няма...
И то с много здраве.
durex написа:jocular написа:Не сте наказани, защото в момента тече делото, а не защото сте невинни. Не бъди много щастлив. Просто в момента излизат все нови и нови доказатества, които са били скривани умишлено. А за наказанието - не се тревожи и това ще стане. Прочети първото мнение от темата и тогава се изказвай. И както е бил подслушван телефона на Моджи, така са били подслушвани и телефоните на тези тримката. И това ви тресе като цигански задник и излизате с някакви наивни фрази. Като са измислни е много лесно да се оборят и най- вече Свети Интер" да заведе дело за клевета. А такова няма...
И то с много здраве.
Айде да видим дали ще ни накажат!!!! И все пак единствения отбор,който не е играл в Серия Б това сме ние айде със здраве и не ме занимавй с глупости повече,тия работи съм ги чел,чел и ми е дошло до гуша! Айде като свърши разследването и ни накажат ела пак да пишеш,дотогава само празни писания ще са...
durex написа:Казах ви,когато ни осъдят,тогава може да ми говориш,че ние сме виновни дотогава виновникът сте вие или искате още веднъж да ви го напиша с по-големи букви
durex написа:Казах ви,когато ни осъдят,тогава може да ми говориш,че ние сме виновни дотогава виновникът сте вие или искате още веднъж да ви го напиша с по-големи букви
jocular написа:durex написа:Казах ви,когато ни осъдят,тогава може да ми говориш,че ние сме виновни дотогава виновникът сте вие или искате още веднъж да ви го напиша с по-големи букви
Аз не говоря, а пиша. Други са говорили и сега ги съдят в Неапол. Напиши го ако искаш с готически шрифт. Пък вземеш си повярваш на думите. Ето, че вече започна да влизаш в път. Вече си на тема "КОГАТО (умишленмо с големи букви) ни осъдят" Значи вече си наясно, че кучето взе да къса синджира. Всъщност за какво ми повтаряш, че Юве са виновни? За да си повярваш, че е така или просто чакаш някой да ти начеше крастата и да те потупа по рамото, че си прав! Но когато Леля Мария не успее да изпере нещо с новия Бонукс, тогава и ти ще си повярваш...
jocular написа:durex написа:Казах ви,когато ни осъдят,тогава може да ми говориш,че ние сме виновни дотогава виновникът сте вие или искате още веднъж да ви го напиша с по-големи букви
Аз не говоря, а пиша. Други са говорили и сега ги съдят в Неапол. Напиши го ако искаш с готически шрифт. Пък вземеш си повярваш на думите. Ето, че вече започна да влизаш в път. Вече си на тема "КОГАТО (умишленмо с големи букви) ни осъдят" Значи вече си наясно, че кучето взе да къса синджира. Всъщност за какво ми повтаряш, че Юве са виновни? За да си повярваш, че е така или просто чакаш някой да ти начеше крастата и да те потупа по рамото, че си прав! Но когато Леля Мария не успее да изпере нещо с новия Бонукс, тогава и ти ще си повярваш...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта