България - Саудитска Арабия (официална тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

don
Контакти:

Re: България - Саудитска Арабия (официална тема)

Мнениеот don » 09 окт 2010 17:36

controller написа:Мача ще се предава пряко сигурно по Алджазира . Браво на наш тутманик Михайлов очакваме следващи контроли със Судан Катар , Пакистан , Афганистан понеже само те ще имат желание да играят с нас .

Четох, че противника през ноември щял да бъде ОАЕ или Гана :)

g3_ev2
Контакти:

Мнениеот g3_ev2 » 09 окт 2010 17:42

Саудитска Арабия е много добър отбор, техничен, добре използващ ширината на терена при атака и разполагащ с отлични стрелци. За нас ще е трудно изпитание. Срещу Уелс, особено в първото полувреме, аз поне забелязах неоправдана индиферентност от наша страна към разиграването на противника около централната линия, та чак до 10 -15 м. вътре в нашето поле. Ние предпочитаме да покриваме повече пространствата, в които се проявява ефекта от подготвяната атака на противника, което ми се струва погрешно. Този подход, нека да си припомним, ни донесе много неприятности срещу шведите, хърватите и т.н. Нужно е, мисля, по-ефективно "тормозене" на противника в стадия на разиграването, тогава атаката им ще става по бавна или ще отиде в по-ненадеждно (за тях) направление. За това е нужна синхронизирана работа на активните лица от нашата атака при първото овладяване на топката от противника, да не се допуска бързо да стабилизират владението на топката и да ускорят. Друга слабост, по мое мнение, беше, че нашите не използват ширината на терена за стабилизиране на овладяна топка с бърз преход в атака, а директно след овладяването, в тесен надлъжен участък, инициират атаки с недобро колективно владение на топката и атаката ни бързо угасва. При контраатака това би било чудесно, но пък, както споменах по-горе, пускаме противника в голяма дълбочина на нашето поле и дългият пас отива неточен. Според мен, мачът със Саудитска Арабия е подходящо място да се пробват решения на тези проблеми в нашата игра. И, разбира се, да се търсят подходящи актьори за тях.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 09 окт 2010 18:15

acmilan написа:Очаквам Матеус да види в игрова обстановка и останалите извикани футболисти.Резултатът едва ли е толкова важен,но ще е добре да бием с поне два гола разлика.Дано поне Дарик пратят човек на контролата,за да можем да слушаме мача.Само не ми е ясно,защо не направиха мача в България в Стара Загора или Бургас,например,според мен този тип мачове е идеално да бъдат провеждани в България и то извън София.

Не са им стигнали парите за гориво на автобуса. Дори до Любимец и Свиленград. Криза, беднотия... Вариантът за спасяване на контролата, чрез финансова помощ от страна на БФС е отхвърлен поради опасността да се изтълкува като опит за манипулиране на резултата с цел печалба от залагания.
А пък Стара Загора, Бургас и други градове като искат да си организират приятелски срещи, да си намерят алтернативни източници за финансиране. Не само да чакат наготово помощи от БФС.

Потребителски аватар
controller
Контакти:

Мнениеот controller » 09 окт 2010 20:07

don написа:
controller написа:Мача ще се предава пряко сигурно по Алджазира . Браво на наш тутманик Михайлов очакваме следващи контроли със Судан Катар , Пакистан , Афганистан понеже само те ще имат желание да играят с нас .

Четох, че противника през ноември щял да бъде ОАЕ или Гана :)

Идеално и без ва сме посредЪтЪ на Европа и Азия може да дадем заявка за квалификациите за азиатското първенство , определено ще имаме шанс срещу , Ливан , Сирия , Иран , Ирак или отбор талибани .... Боже , Боже тия двама льольовци в БФС докъде ни докараха , аз не помня в близките няколко години да сме играли контрола със световен колос (то пък тря да са идоти да играят с нас )! Да ходим да играем срещу бушмени или талибани ....
Изображение

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 09 окт 2010 20:26

Михаил Венков е извикан :roll: Май Гришата е задействал връзките :lol:
Изображение

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 09 окт 2010 23:00

може би малцина си спомнят,но точно Саудитска Арабия ни е побеждавала 1 път през 1996г, така че не се знае дали ще е лесно...
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 10 окт 2010 00:42

Живко6461 написа:
acmilan написа:Очаквам Матеус да види в игрова обстановка и останалите извикани футболисти.Резултатът едва ли е толкова важен,но ще е добре да бием с поне два гола разлика.Дано поне Дарик пратят човек на контролата,за да можем да слушаме мача.Само не ми е ясно,защо не направиха мача в България в Стара Загора или Бургас,например,според мен този тип мачове е идеално да бъдат провеждани в България и то извън София.

Не са им стигнали парите за гориво на автобуса. Дори до Любимец и Свиленград. Криза, беднотия... Вариантът за спасяване на контролата, чрез финансова помощ от страна на БФС е отхвърлен поради опасността да се изтълкува като опит за манипулиране на резултата с цел печалба от залагания.
А пък Стара Загора, Бургас и други градове като искат да си организират приятелски срещи, да си намерят алтернативни източници за финансиране. Не само да чакат наготово помощи от БФС.

И това трябваше да е забавно ли :roll:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 10 окт 2010 08:43

acmilan написа:
Живко6461 написа:

И това трябваше да е забавно ли :roll:

Извинявай, ако съм те засегнал! Явно съм прекалил с иронията. Тя беше насочена срещу политиката на БФС. Напълно подкрепям мнението ти, че тези мачове трябва да се играят в България. И не само в София. За засилване популярността на футбола, а и не на последно място за финансово подпомагане на клубовете.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 окт 2010 11:16

Maч в който не е важен резултата.
То и играта едвали ще е важна .... каква игра да очакваме, след като, като титуляри ще започнат поне 4-5 нови имена в срванение с мача в Уелс ?
Мисля, че Мартин, Стенли и Ники Михайлов са псунати вече да се приберат в клубовете си.
Вальо Илиев няма да играе по обясними причини ... от другите, не чух някой да е освободен.
С оглед на това, че в тези мачове са позволени неограничен брой смени, очаквам в игра да видим някои, които от доста време искаме да видим, как ще се представят.
Една центр. двойка бранители - Милиев <> Иван Иванов, звучи примамливо .... ще е добре да се пробват срещу повратливите и технични араби.
По интересно за мен ще е, каква схема ще изпробва Матеус ... дали няма да е с двама тарани ?
При всички положения, контролата ще е полезна, нека новият ни селекционер види още нови играчи в действие.
И все пак, не би било лошо да бием, ей така ..... за самочувствие.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Kakvoenebetoo
Контакти:

Мнениеот Kakvoenebetoo » 10 окт 2010 13:38

Мач в който е ВАЖЕН РЕЗУЛТАТА. Не искате целия отбор да се сломи психически от загуба от някакви анонимници нали?

Върни се в “Архив”