Кой и защо реши да бием Бразилия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Кой и защо реши да бием Бразилия

Мнениеот deepblue1963 » 07 окт 2010 19:35

chepondrev 1912 написа:
deepblue1963 написа:След стотици тренировки,някои неща би трябвало да стават автоматично,а не на полето да ги решаваш.Мое мнение,разбира се...

ЕЕЕЕЕ Мръсносинияяя, пак са изцепи :) Айде удари или ритни 100 пъти една топка да те видя ще можеш ли от тея 100 пъти 2 еднакви удара (ритника) да направиш?
Се ено Великия Гонзо след милиони тренировки не му се е случвало, като иска да шутира към вратата, да изкара топката в тъч (визирам него, щот си мръсносин, а има хиляди по-добри играчи от него дето им се е случвало това)
Умник си ти - да знаеш

Сигурно няма да направя 2 еднакви удара,но,пък,не се правя и на национал,нали?Не знам да ли си прочел,но аз не съм обвинил Алексиев в нищо.Напротив!Твърдя,че не е неговата грешка,дето "прекършила" устрема на отбора.Такива грешки като неговата се случват много по време на мач.Просто се случи така,че неговата беше при 23-23.Това е!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 07 окт 2010 19:38

Не знам дали някой си спомня но срещу Полша на предното световно , паднахме по абсолютно едентичен начин! Отново водейки в края на 4ия гейм с 20 на 23 , там даже с 3 точки и отново шанса не на наша страна Ей тва е основната разлика между нас и страни като Италия и Бразилия при които късмета(и съдиите) винаги е с тях Дано все пак Куба победят защото показаха че наистина заслужават А на нашите момчета искам да им кажа голямо БЛАГОДАРЯ за това че винаги ни карат смело да мечтаем! Дано най накрая следващото световно мечтите станат реалност :!: Няма смисъл да обвиняваме момчетата, да и мен ме е яд , и мен ме боли , а тях във пъти повече ! За някои това беше и последен шанс , вероятно и заради това Владо си изпусна нервите, но съм убеден че съвсем скоро ще се извини за думите си!!! Няма смисъл да обяснявам на всички тия дето се пенят и които не са излизали пред мрежата , нито са забивали през живота си, камоли срещу блок, че морето не е до колене! Нищо не става механично , както някой "разбирач" написа , всичко минава през главата на играча за стотни от секундата: да види блока пред себе си , да види на полето къде са играчите , да реши дали по правата , дали по диагонала или по блока да играе!!! Кой и каквото да каже факт е че нашите момчета са сред най добрите в света и то от доста години вече! За което искрено им благодаря и пожелавам тази загуба само да ги направи още по силни!
Определено си мисля че малкото което винаги не ни достига е това че нямаме психика на победител , а се водим по емоциите! Винаги във важни моменти се пропукваме и именно за това мисля че Пранди е човека който може да ги научи да мислят така (че могат да победят всеки). Въпреки че на това световно забелязах доста промяна в тактиката ни от преди 5-10 години например. Това не ми допадна особенно , поради причината че отбора не играе нашия си стил. Пранди залага на по дбра защита и по малко грешки на сервиз , показатели в които никога не сме биле добри , а и няма как да бъдем след като имаме играчи по над 2 метра които не са особенно пъргави в защита и при положение и че не използват максималната си сила на сервиз стават лесна плячка в атака. Не може да се разчита че само блока ще ни измъкне , колкото и добър да е той!Ние не сме отбор като Италия, Испания,Франция които имат по 1 двуметров играч и разчитат предимно на защитата и техниката си! Имаме сила и мощ които е глупаво да не използваме! Куба играха точно това което ние допреди няколко години - мощен сервиз(макар и с доста грешки) мощна атака(не толкова технична) и без страх! Лично на мен това най много ми липсваше в нашия отбор! Дано все пак треньора проумее това и върне малко от силата в играта ни! И въпреки това момчетата показаха воля и се бориха и за това заслужават само адмирации! Поражения има и ще има но от такива загуби се взимат поуките и те трябва да правят отбора още по силен! Успех :!:

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 07 окт 2010 20:13

Определено си мисля че малкото което винаги не ни достига е това че нямаме психика на победител , а се водим по емоциите!

Напълно съм съгласен с теб. Вчера във 2рия гейм, когато никой не очакваше обрат и момчетата играеха освободено видяхме един друг отбор, но когато изравниха отново се вцепениха. Вижда се, че отбора може много повече от това, което показваше на моменти, но и това е част от играта - да устискаш психически!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 07 окт 2010 20:27

Който иска, нека да мечтае, но докато Радо Стойчев не стане треньор на тима, нищо няма да стане. Всъщност докато му дойде времето на нашенеца, питам се, ще има ли изобщо играчи, с който да може да сглоби поне един сносен отбор. То ясно, че времето ни изтече. Повече от това няма стане. С този треньор със сигурност.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 07 окт 2010 20:29

vratar4eto написа:Определено си мисля че малкото което винаги не ни достига е това че нямаме психика на победител , а се водим по емоциите!

Напълно съм съгласен с теб. Вчера във 2рия гейм, когато никой не очакваше обрат и момчетата играеха освободено видяхме един друг отбор, но когато изравниха отново се вцепениха. Вижда се, че отбора може много повече от това, което показваше на моменти, но и това е част от играта - да устискаш психически!

Така е и си мисля че момчетата са достатъчно добри и имат сили за повече и единственото върху което трябва да работят е психиката! Ако успеят да я пречупят мисля че резултатите никак няма да закъснеят! За това можем и ние да помогнем , не да ги упрекваме и обвиняваме , а да им даваме кураж и да ги караме да се чувстват непобедими :!:

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 07 окт 2010 20:32

8-)

Ами, който е решил да бием Бразилия, сега да си понесе отговорността ! :evil:
В спорта освен техника и физическа сила, има и тактика ! 8-)

Подигравахме се на бразилците и ги наричахме циркаджии, ама хората отиват без проблем на полуфиналите.
Ние понеже сме много "умни" ще ги гледаме по телевизията ! :evil:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 07 окт 2010 20:51

marmi52 написа:8-)

Ами, който е решил да бием Бразилия, сега да си понесе отговорността ! :evil:
В спорта освен техника и физическа сила, има и тактика ! 8-)

Подигравахме се на бразилците и ги наричахме циркаджии, ама хората отиват без проблем на полуфиналите.
Ние понеже сме много "умни" ще ги гледаме по телевизията ! :evil:

Пич ти чувал ли си думите ГОРДОСТ И ЧЕСТ ? Ти имаш ли ? И в името на какво би се отрекъл от тях (ако въобще ги имаш) :?:

Потребителски аватар
BigBGballZ
Контакти:

Мнениеот BigBGballZ » 07 окт 2010 23:46

Mедали се купуват, чест и достойнство НЕ!
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 08 окт 2010 13:41

Хора, осъзнавате ли, че единствените отбори до момента, които не са си правили сметки, сме Ние и кубинците :? Русия ги обръщаха уж случайно...Бразилия не можеха да срещнат и да забият :oops:

Върни се в “Волейбол”