Искрен ли е Волен Сидеров ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Искрен ли е Волен Сидеров ?

Мнениеот Cesc Fabregas » 06 окт 2010 21:20

PFCB написа:
hlucho написа:[b]За съжаление нямаме истинска националистическа партия! Която да се доказва с действия!

БНС се доказва с действия.

БНС па какви са? Банда наркомани, малко 18-19 годишни футболни "хулегани" и тн...както пича от ЦСКА Hlucho точно отбеляза, истинска такава партия до колкото знам липсва... :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 06 окт 2010 21:20

PFCB написа:
DANS написа:За Турция, аз не мразя Турция и турците те са наши комшии, първата и втората световна война са ни пазили гърба и са показали че са лоялни съюзници,

А през 1913 година кой ни напада в гръб ? А 500 години кой ни подложи на ГЕНОЦИД ? Пазили ни гърба :lol: Момче, не се излагай !
Иначе Волен Сидеров е мошеник, изненадвам се че се обади.

Първо за 1913 година, след раазгрома при Одрин Турция губи почти цълата си европеийска територия благодарение на българския воиник, две години след това е лоялен наш съюзник въпреки домогванията на АнглоФренците, това е достойно за уважение!
Предателството 1913 г. го правят приятелчетата на Волен - сърбите, поркрепяни от руския цар, който подтиква Румъния да ни нападне в гръб!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 06 окт 2010 21:22

hlucho написа:
PFCB написа:
hlucho написа:За съжаление нямаме истинска националистическа партия! Която да се доказва с действия!

БНС се доказва с действия.

[b]Като пребият, няколко негри в Студентски град!

Говориш просотии ! Шествията против циганската престъпност, шествията в памет на Владо Черноземски и ген. Христо Луков кой ги организира ? Кой организира инициативи в помощ на пенсионерите всяка зима ? Кой организира шествия против Ньойския договор всяка година ?

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 06 окт 2010 21:24

PFCB написа:Говориш просотии ! Шествията против циганската престъпност, шествията в памет на Владо Черноземски и ген. Христо Луков кой ги организира ? Кой организира инициативи в помощ на пенсионерите всяка зима ? Кой организира шествия против Ньойския договор всяка година ?

каква работа вършат конкретно тези шествия? КОлко човека ходят на тях? Колко от тях знаят за какво са там? На последния въпрос помисли, преди да ми отговориш ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 06 окт 2010 21:25

DANS написа:
PFCB написа:
DANS написа:За Турция, аз не мразя Турция и турците те са наши комшии, първата и втората световна война са ни пазили гърба и са показали че са лоялни съюзници,

А през 1913 година кой ни напада в гръб ? А 500 години кой ни подложи на ГЕНОЦИД ? Пазили ни гърба :lol: Момче, не се излагай !

Първо за 1913 година, след раазгрома при Одрин Турция губи почти цълата си европеийска територия благодарение на българския воиник, две години след това е лоялен наш съюзник въпреки домогванията на АнглоФренците, това е достойно за уважение!
Предателството 1913 г. го правят приятелчетата на Волен - сърбите, поркрепяни от руския цар, който подтиква Румъния да ни нападне в гръб!

Кой ти извади окото, брат ми го извади!Сърбите в съюз с гърците и руснаците зад тях са ни разкавали играта!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 06 окт 2010 21:28

marmi52 написа:
8-)

1. Написал съм: "БЛИЗО 100-милионна държава" ..., но това са подробности.

Позволи ми да не се съглася и с останалите две твои точки:
2. Говориш, че Турция е 50 години в икономическо отношение преди България, но трябва да уточниш, че става въпрос за европейската част на Турция, която е само 8% от общата територия на Турция.
Останалите 92% азиатска част, далеч не са толкова развити, а да не говорим, че оттам населението с удоволствие би се преселило в плодородните български земи, когато няма да има граници !
3. Никакъв "гарант" не може да бъде Турция за нашата сигурност !!! :evil:
Тя винаги е имала имперски амбиции и е била агресивно настроена спрямо по-малките си съседи - справка Кипър, който и до днес е разделен на две заради Турция.

Ти, май не си разбрал, че не е нужно да има военна инвазия от страна на Турция спрямо България - те просто ще ни претопят заради огромния си брой, когато границите отпаднат !!! :evil:

1. Приемам, че за теб 30% разлика в числото на населението са подробности. Това е все едно твоят любим клуб „Славия” (ако не греша) да има 10 вместо 7 шампионски титли. ;)
2. Това за „плодородните” български земи си го запомнил от учебника по география по времето на Тато, май?! ;) Сега нещата са малко по-различни. После, за да се преселят във България, тези турци от Анадола или където и да е, трябва да имат някакъв поминък. Те хората у нас в провинцията нямат работа и всичко бяга в София, която вече е събрала почти 1/3 от населението на България, че за пришълците ли ще има!? Ако не си намерят работа в Истанбул, те бягат за Германия, вЕрвай ми. :lol:
4. Турция е гарант за нашата сигурност, доколкото тя е наш съюзник в НАТО, има една от най-големите армии в света и е наш добър съсед. :)
5. За Кипър съм доста наясно по въпроса, работил съм там. Това е един вековен спор между Гърция и Турция, който нас не ни касае. :)
6. Мисля че с предишните отговори съм ти отговорил и за „инвазията”. Такава ще има със сигурност, но от бедняци, за които България ще бъде временно убежище по пътя към Западна Европа. :)
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 06 окт 2010 21:31

DANS написа:
PFCB написа:

Все пак ни нападат по-късно от сърбите и гърците. Но не ми отговори на въпроса кой ни е подлагал на геноцид 500 години ?

svis2ov
Контакти:

Мнениеот svis2ov » 06 окт 2010 21:33

Виж какво, Адриан Монк!
Загледай се в аватара си! Заеми същата поза, но срещу едно огледало и се опитай да си измериш колко е високо челото ти!!! На бас, че не минава 3.5 см! Което, според научни данни значи, че в главата ти няма повече от 3,5 неврона! Направо къртиш мивки! Котката ми има повече неврони от теб! Единственото, което може да извини такава глупава идея, е ако си под 12 години! :shock: :shock: :shock:

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 06 окт 2010 21:34

PFCB написа:
Adrian Monk написа:
PFCB написа:Румънците, които стигат като на парад до София! :evil: Преди това сърбите, ако си чувал за войната на капитаните срещу генералите през 1885 г. :lol:

Все пак и те ни нападат ! И ако може без такива изказвания от сорта на "ако си чувал за..." ;)

Ами извинявай колега, ако съм те засегнал. :oops: В интерес на истината и мен адски ме дразни пречупеният кръст на аватара ти, ама си трая, к'во да правя! Ако бях модератор, щеше да помиришеш форума на "Гонг" едва в следващия си живот! :lol:
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 06 окт 2010 21:38

Абе не разбрахте ли всички най-накрая, че аватара ми е гавра с форумните бойци и "хулигани" ?

Върни се в “Свободна зона”