Днес се напих, защото..

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Re: Днес се напих, защото..

Мнениеот TPAKTOP » 06 окт 2010 01:43

Iuliqno Ronaldo написа:ти да не си оня с жълтата перука дето идва при нас - анинимните Алкохол-манияци (рофл) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ЧЕ съм такъв такъв съм ама тоя с жълтата перука не го познавам
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Мнениеот Casper » 06 окт 2010 01:46

TPAKTOP написа:
Casper написа:Наистина браво за това, че са решени проблемите ти. Надявам се , че и колегите ми ще те разберат и ще се разминеш тоя път без БАН ;) . А що се отнася до алкохола, има го на всякъде. Едни пият от мъка, други от радост а трети по-цял ден!!!

Аз съм от радост пък и скоро ще се сгодявам! Ама все още не съм се напил толкова! :mrgreen: Днес се обвързах с 25 годишен кредит за жилище! Това е за оплакване ама чак като ми дойде писмото за вноска :lol: Сега ми е смешно другия месец пак ще говорим :cry:

Приятелю, като гледам ти май няма скоро да изтрезняваш. Дано да е само за хубави неща. И кредита не е токлова страшен, ако имаш постоянен и достатъчен доход. Все пак ще имаш собствено жилище. А там колко ще се пие, не ми се мисли!
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 06 окт 2010 01:56

Casper написа:
TPAKTOP написа:
Casper написа:Наистина браво за това, че са решени проблемите ти. Надявам се , че и колегите ми ще те разберат и ще се разминеш тоя път без БАН ;) . А що се отнася до алкохола, има го на всякъде. Едни пият от мъка, други от радост а трети по-цял ден!!!

Аз съм от радост пък и скоро ще се сгодявам! Ама все още не съм се напил толкова! :mrgreen: Днес се обвързах с 25 годишен кредит за жилище! Това е за оплакване ама чак като ми дойде писмото за вноска :lol: Сега ми е смешно другия месец пак ще говорим :cry:

Приятелю, като гледам ти май няма скоро да изтрезняваш. Дано да е само за хубави неща. И кредита не е токлова страшен, ако имаш постоянен и достатъчен доход. Все пак ще имаш собствено жилище. А там колко ще се пие, не ми се мисли!

Братле искам да ти споделя нещо! Аз с тоя кредит се обвързах защото не исках да се чувам с майка ми въобще!Роден съм в София, живял съм не малко време в Шумен като дете но заради един скандал си видях сметката. След като се разкарах от майка ми заживях на квартира. Все още съм там и то още няколко месеца докато направя жилището годно за живеене! Да доволен съм че вече пак ще плащам ама накрая ще остане за мен. Въпроса е обаче до кога ще съм трудоспособен?! Сега съм на 25 и имам някакви доходи ама кой гарантира че утре няма да ме блъсне кола(примерно)! Това си е като сватба с циганка! Не знаеш на къде ще ти тръгне. Жилище нямам! Жилището е на пощенска банка! но се надявам след 25 години писане във форума да се похваля че съм горд собственик на жилище :mrgreen: :cry:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Мнениеот Casper » 06 окт 2010 02:11

Пич , млад си още. Тепърва ти започва истинския живот. Виж ,че нещата не са само лоши, и трябва да мислиш позитивно. Не знам клаузите на договора ти, но при такива кредити се правят и застраховки живот. Аз съм на същото дередже. Вече минах 48г., а кредита ми е от миналата година. Просто трябва да си вярваш, че ще успееш и всичко ще е наред.
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 06 окт 2010 02:24

Casper написа:Пич , млад си още. Тепърва ти започва истинския живот. Виж ,че нещата не са само лоши, и трябва да мислиш позитивно. Не знам клаузите на договора ти, но при такива кредити се правят и застраховки живот. Аз съм на същото дередже. Вече минах 48г., а кредита ми е от миналата година. Просто трябва да си вярваш, че ще успееш и всичко ще е наред.

Мерси за подкрепата но тук не става въпрос за това кой е задлъжнял повече към банки! Аз през целия си живот нямах кредит! Сега вече ще разбера какво е! Баща ми е загинал полицай и майка ми тогава речава да се мести от София в Шумен! В София сме имали изплатено жилище което е трябвало да се изплща до 1996 но след смъртта на баща ми застраховката го е покрила! Поне някаква част от него. Майка ми е от Шумен и е решила да ходи натам че тая София нищо добро не й е донесла ама ако не беше инфлацията ние дори нямаше да си изплатим дори втория апартамент в Шумен! Не ме разбирай погрешно! Всичко е на банката докато не го изплатиш! Гарсонера за 80000евро аз ще платя някакви си 160000евро(горе-долу)Точното оскъпяване е 2,8 пъти цели апартамент! Това е кредита аз си го приемам като сефте! не е лошо ама все още не знам за какво иде реч!

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 06 окт 2010 02:39

Поздрав до всички които обичт и уважават майките си!!

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 06 окт 2010 04:05

Днес се напих защото, мойта вместо да наготви ,купи водка. После я оставих да пише във форума, даже и помогнах и браво на мода дето прояви разбиране и реагира суперадекватно!
ТРАКТОР, темата няма нищо общо с Наздраве ама те признавам за идеята- супер заглавие, проблеми всеки има и всеки ги решава както може. Като не знаеш кво да правиш, прави каквото знаеш ;)
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
medenka
Контакти:

Мнениеот medenka » 06 окт 2010 06:16

Темата е супер. Браво за заглавието, много ме кефи.

Дано повечето поводи за напиване да са от радост, желая го на колегите от сърце.

На мен не ми се е случвало напоследък, май е от възрастта. Пия, но умерено, скука. :oops: Мечтая си волейболистите да вземат медал и да го полея подобаващо. :)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 06 окт 2010 06:58

наздраве

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 06 окт 2010 09:09

чак и мен разчувства :(
09:09 часа е и ми се допи
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Върни се в “Свободна зона”