Iuliqno Ronaldo написа:ти да не си оня с жълтата перука дето идва при нас - анинимните Алкохол-манияци (рофл)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ЧЕ съм такъв такъв съм ама тоя с жълтата перука не го познавам
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Iuliqno Ronaldo написа:ти да не си оня с жълтата перука дето идва при нас - анинимните Алкохол-манияци (рофл)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
TPAKTOP написа:Casper написа:Наистина браво за това, че са решени проблемите ти. Надявам се , че и колегите ми ще те разберат и ще се разминеш тоя път без БАН. А що се отнася до алкохола, има го на всякъде. Едни пият от мъка, други от радост а трети по-цял ден!!!
Аз съм от радост пък и скоро ще се сгодявам! Ама все още не съм се напил толкова!Днес се обвързах с 25 годишен кредит за жилище! Това е за оплакване ама чак като ми дойде писмото за вноска
Сега ми е смешно другия месец пак ще говорим
Casper написа:TPAKTOP написа:Casper написа:Наистина браво за това, че са решени проблемите ти. Надявам се , че и колегите ми ще те разберат и ще се разминеш тоя път без БАН. А що се отнася до алкохола, има го на всякъде. Едни пият от мъка, други от радост а трети по-цял ден!!!
Аз съм от радост пък и скоро ще се сгодявам! Ама все още не съм се напил толкова!Днес се обвързах с 25 годишен кредит за жилище! Това е за оплакване ама чак като ми дойде писмото за вноска
Сега ми е смешно другия месец пак ще говорим
Приятелю, като гледам ти май няма скоро да изтрезняваш. Дано да е само за хубави неща. И кредита не е токлова страшен, ако имаш постоянен и достатъчен доход. Все пак ще имаш собствено жилище. А там колко ще се пие, не ми се мисли!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Casper написа:Пич , млад си още. Тепърва ти започва истинския живот. Виж ,че нещата не са само лоши, и трябва да мислиш позитивно. Не знам клаузите на договора ти, но при такива кредити се правят и застраховки живот. Аз съм на същото дередже. Вече минах 48г., а кредита ми е от миналата година. Просто трябва да си вярваш, че ще успееш и всичко ще е наред.
Потребители, разглеждащи този форум: Google Adsense [Bot] и 60 госта