Deliba6 написа:Мача свърши преди час и половина... Що се дърляте, заради некадърници?!
Ми за кво друго да пишем-пускай някоя тема-лаф да става

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Deliba6 написа:Мача свърши преди час и половина... Що се дърляте, заради некадърници?!
АСМ1899 написа:Гадно ми е! Няма какво да говорим! Съдийска аванта, хубав гол и.... толкова! Тоя път Милан не успя! Досега някак си успяваше въпреки Анчелоти-говоря за последните 2 години! гадно, тъпо, идиотски е да загубиш така! Вердер мога само да кажа, че играха така както по принцип могат-атакуващо! Поздравления-единственият отбор от Германия който ми е симпатичен! Милан в момента са зле, правят крачки назад, но можем само да се надяваме , че това е за да се засилят и да се върнат тасм където им е мястото- в ШЛ и по-точно в крайната фаза на турнира! acmilan- колега не се ядосвай на глупостите на повечето изливащи мъките си събирани тук- на фена на Барселона ще напомня 1994, на тоя дето е за немските отбори ще го питам какво се случи на великия Байерн след като игра с Милан за последно, на всички можем да отговорим- просто сме побеждавали всички! Нормално е повечето да не ни обичат-всички са минали по реда си! Нека сега си излеят отровата, но повечето ще мечтаят за това което Милан е направил в последниоте 10 години, не в цялата си история! Нека се радват-всеки има право на щастие! Само бих искал да допълня-на чужд гроб не плачете, не се знае кога ще дойде вашия! Радвайте се-това показва колко велик отбор е МИЛАН!
smash_the_reds написа:Ама и ти изпадна в агресия преди малко,нали...
Ти като си от София голяма работа ли си?Аз съм от Стара Загора и съм щастлив от това,докато комплексарското е да си мислиш,че си нещо,само защото си от София.Не си ми нито на интелекта,нито на образованието.Ти си уникален смешник,типичен софийски дришльо(да не ми се обиждат точните хора от София) както се пееше в една песен!Да,тъжно ми е,аз обичам Милан,естествено,че ми е тъжно,но аз съм човек,мога да обичам,мога да страдам,мога да се радвам,докато ти можеш само да злобееш ли,злобееш...
acmilan написа:smash_the_reds написа:Ама и ти изпадна в агресия преди малко,нали...
Бях предизвикан,но да,признавам си и се извиних вече в едно мое предишно мнение.
mormona написа:Бих казал че да си от Бърса също е привилегия и чест.![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта