МИЛАН-GAME OVER

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
smash_the_reds

Re: МИЛАН-GAME OVER

Мнениеот smash_the_reds » 27 фев 2009 00:39

Deliba6 написа:Мача свърши преди час и половина... Що се дърляте, заради некадърници?!

Ми за кво друго да пишем-пускай някоя тема-лаф да става ;)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 27 фев 2009 00:44

АСМ1899 написа:Гадно ми е! Няма какво да говорим! Съдийска аванта, хубав гол и.... толкова! Тоя път Милан не успя! Досега някак си успяваше въпреки Анчелоти-говоря за последните 2 години! гадно, тъпо, идиотски е да загубиш така! Вердер мога само да кажа, че играха така както по принцип могат-атакуващо! Поздравления-единственият отбор от Германия който ми е симпатичен! Милан в момента са зле, правят крачки назад, но можем само да се надяваме , че това е за да се засилят и да се върнат тасм където им е мястото- в ШЛ и по-точно в крайната фаза на турнира! acmilan- колега не се ядосвай на глупостите на повечето изливащи мъките си събирани тук- на фена на Барселона ще напомня 1994, на тоя дето е за немските отбори ще го питам какво се случи на великия Байерн след като игра с Милан за последно, на всички можем да отговорим- просто сме побеждавали всички! Нормално е повечето да не ни обичат-всички са минали по реда си! Нека сега си излеят отровата, но повечето ще мечтаят за това което Милан е направил в последниоте 10 години, не в цялата си история! Нека се радват-всеки има право на щастие! Само бих искал да допълня-на чужд гроб не плачете, не се знае кога ще дойде вашия! Радвайте се-това показва колко велик отбор е МИЛАН!

Братле,прекрасен коментар си написал,просто няма по-точни думи сега :) Аз се ядосах прекалено,може би,но наистина злобата ме смайва!Много е лесно да критикуваш,да се подиграваш,когато големият е паднал и е ранен,но той един ден отново ще се изправи и ще бъде на върха!Радвайте се всички анти,редът на вашите отбори пак ще дойде и ние пак ще сме европейски и световни шампиони!Да си от Милан е гордост,привилегия,чест!Уважавам всеки,който е отдаден на любимия си клуб,който страда и се радва заедно с него,но такива,които само се подиграват и злобеят не заслужават дори да им обърнеш внимание!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 27 фев 2009 00:45

Ама и ти изпадна в агресия преди малко,нали...
Изображение Изображение

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 27 фев 2009 00:47

Бих казал че да си от Бърса също е привилегия и чест. ;) ;) ;)
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 27 фев 2009 00:48

Твоите :!: :!: :!:[/quote]
Ами аз доста неща написах тази вечер :D Не знам дали имаш предвид думите ми за Милан или тези към ZYKLON,но се радвам,че оценяваш написаното :) ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 27 фев 2009 00:50

smash_the_reds написа:Ама и ти изпадна в агресия преди малко,нали...

Бях предизвикан,но да,признавам си и се извиних вече в едно мое предишно мнение.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 27 фев 2009 00:50

Всяко зло за добро ! Всеки отбор рано или късно се нуждае от такива,за да може да съществува и занапред ! Милан е велик отбор и ще продължи да бъде такъв ! Да,отпаднаха от Вердер,но и това го има...може би идва края на ерата "Анчелоти" просто,но не и на Милан ! FORZA MILAN !
Изображение

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 27 фев 2009 00:50

Ти като си от София голяма работа ли си?Аз съм от Стара Загора и съм щастлив от това,докато комплексарското е да си мислиш,че си нещо,само защото си от София.Не си ми нито на интелекта,нито на образованието.Ти си уникален смешник,типичен софийски дришльо(да не ми се обиждат точните хора от София) както се пееше в една песен!Да,тъжно ми е,аз обичам Милан,естествено,че ми е тъжно,но аз съм човек,мога да обичам,мога да страдам,мога да се радвам,докато ти можеш само да злобееш ли,злобееш...

Ето тези думи-забравих да ги цитирам преди малко...
Изображение Изображение

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 27 фев 2009 00:51

acmilan написа:
smash_the_reds написа:Ама и ти изпадна в агресия преди малко,нали...

Бях предизвикан,но да,признавам си и се извиних вече в едно мое предишно мнение.

Ами Само Милан и хич да не ти пука ;)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 27 фев 2009 00:52

mormona написа:Бих казал че да си от Бърса също е привилегия и чест. ;) ;) ;)

Аз го написах вече,уважавам всички истински отдадени на отборите си фенове :)

Върни се в “Футбол - Свят”