Мнениеот acmilan » 27 фев 2009 00:30
ZYKLON написа:acmilan написа:ZYKLON написа:Нямате коментар,нали?
Нали бяхте много отворени преди една седмица?
Тогава коментирахте с удоволсвие.Алооо Angelov или както там беше,къде си?
В уникалната си простащина тръгна да се заяждаш и с левскар,като теб ли,мижитурко!Не сме били отворени,ти се заяждаше и не спираш и сега,никога няма да спреш,ще се пръснеш от злоба и простотия!Никога няма да разбереш нито болката ни тази вечер,нито радостта ни,когато печелим Шампионската лига!И ние ли сме нещастни бе,та Милан има най-много междунардони трофеи в света,бе,копеле!Има победи,има и загуби,но ние си оставаме Милан,докато Вердер дали в следващия кръг,дали после,ще си отпадне,в Германия няма да се класира в Европа и какво,след време ние пак ще сме номер едно,а те...
Жалко селянче.Лесно е да исползваш думата копеле от растояние.Тъжно ли ти е?
Исползваш ли,бе,гражданино?От растояние ли?Неграмотен си,боклуко,и спокойно,аз съм я използвал на много места.Ти като си от София голяма работа ли си?Аз съм от Стара Загора и съм щастлив от това,докато комплексарското е да си мислиш,че си нещо,само защото си от София.Не си ми нито на интелекта,нито на образованието.Ти си уникален смешник,типичен софийски дришльо(да не ми се обиждат точните хора от София) както се пееше в една песен!Да,тъжно ми е,аз обичам Милан,естествено,че ми е тъжно,но аз съм човек,мога да обичам,мога да страдам,мога да се радвам,докато ти можеш само да злобееш ли,злобееш...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.