МИЛАН-GAME OVER

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

killar
Контакти:

Re: МИЛАН-GAME OVER

Мнениеот killar » 27 фев 2009 00:21

acmilan написа:Ти от кой отбор си бе тъпо говедо?Не те обиждам,защото си левскар,нямам против Левски,не съм им фен,не ги и мразя,но ти си много долен!Милан е най-титулуваният клуб в света,бе,това,ако е жалко...

Когато почнат да играят като Ман. Юнайтед, Байерн, Олимпик Марсилия, Реал Мадрид и дори и Левски ела ми се обади. Няма да забравя преди няколко седмици вашият велик треньор като смени нападателите си с халф и защитник да пази резултата и накрая го издуха. Ха ха отбор без нападатели смешен отбор и треньор това е Милан жалко че се излъгах и го играх днес!

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 27 фев 2009 00:29

glarus написа:Какво против иамте по-малките отбори да играят напред, там момчетата са се потрудили да се обединят около идеята да има клуб, а не около собствените си финанси и да ги хвалят колко са велики - това може и на Европейския шампион да изиграе много лоша шега. Относно реал и Ливърпул, тук единият излезе по-голям тактик или по-скоро имаше късмет, е другите имаха Касияс иначе 0:3 щеше да изглежда плачевно за белиете. Това при малките отбори често липсва там се играе футбол на терена, а не на скамейките - ратате този ритате онзи и така. За Барса никой да не говори, че ако започнат съдийте да вдигат картони за всяко спъване на играч на противника в рамките на 2 минути другите отбори ще завършват мачовете си с 4-5 полеви играча или с двуцифрена голова разлика, е и Валдес ще пуска по 1-2 гола заради Феър Плея.
Нека се стимулират малките отбори и да може и ние да играем някой ден по-напред и да отсраняваме грандове.

Много си прав, нека продължават, на нас може и да не ни е интересно обаче нека се пак, феновете в Дания , в другите страни да се радват какво лошо има.Азз бих ги гледал тия отбори да видя що за игра имат и какво правят.Как продължиха напред ЛЕвски и Rapid и Stqua преди време? НА хората в чехия и Пол6а може и да не им е било интересно обаче все пак , ние се радвахме.Повечето де.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 27 фев 2009 00:30

ZYKLON написа:
acmilan написа:
ZYKLON написа:Нямате коментар,нали?
Нали бяхте много отворени преди една седмица?
Тогава коментирахте с удоволсвие.Алооо Angelov или както там беше,къде си?

В уникалната си простащина тръгна да се заяждаш и с левскар,като теб ли,мижитурко!Не сме били отворени,ти се заяждаше и не спираш и сега,никога няма да спреш,ще се пръснеш от злоба и простотия!Никога няма да разбереш нито болката ни тази вечер,нито радостта ни,когато печелим Шампионската лига!И ние ли сме нещастни бе,та Милан има най-много междунардони трофеи в света,бе,копеле!Има победи,има и загуби,но ние си оставаме Милан,докато Вердер дали в следващия кръг,дали после,ще си отпадне,в Германия няма да се класира в Европа и какво,след време ние пак ще сме номер едно,а те...

Жалко селянче.Лесно е да исползваш думата копеле от растояние.Тъжно ли ти е?

Исползваш ли,бе,гражданино?От растояние ли?Неграмотен си,боклуко,и спокойно,аз съм я използвал на много места.Ти като си от София голяма работа ли си?Аз съм от Стара Загора и съм щастлив от това,докато комплексарското е да си мислиш,че си нещо,само защото си от София.Не си ми нито на интелекта,нито на образованието.Ти си уникален смешник,типичен софийски дришльо(да не ми се обиждат точните хора от София) както се пееше в една песен!Да,тъжно ми е,аз обичам Милан,естествено,че ми е тъжно,но аз съм човек,мога да обичам,мога да страдам,мога да се радвам,докато ти можеш само да злобееш ли,злобееш...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Мнениеот АСМ1899 » 27 фев 2009 00:31

Гадно ми е! Няма какво да говорим! Съдийска аванта, хубав гол и.... толкова! Тоя път Милан не успя! Досега някак си успяваше въпреки Анчелоти-говоря за последните 2 години! гадно, тъпо, идиотски е да загубиш така! Вердер мога само да кажа, че играха така както по принцип могат-атакуващо! Поздравления-единственият отбор от Германия който ми е симпатичен! Милан в момента са зле, правят крачки назад, но можем само да се надяваме , че това е за да се засилят и да се върнат тасм където им е мястото- в ШЛ и по-точно в крайната фаза на турнира! acmilan- колега не се ядосвай на глупостите на повечето изливащи мъките си събирани тук- на фена на Барселона ще напомня 1994, на тоя дето е за немските отбори ще го питам какво се случи на великия Байерн след като игра с Милан за последно, на всички можем да отговорим- просто сме побеждавали всички! Нормално е повечето да не ни обичат-всички са минали по реда си! Нека сега си излеят отровата, но повечето ще мечтаят за това което Милан е направил в последниоте 10 години, не в цялата си история! Нека се радват-всеки има право на щастие! Само бих искал да допълня-на чужд гроб не плачете, не се знае кога ще дойде вашия! Радвайте се-това показва колко велик отбор е МИЛАН!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 27 фев 2009 00:31

О,колко истина има в тези думи :!:
Изображение Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 27 фев 2009 00:35

smash_the_reds написа:О,колко истина има в тези думи :!:

В кои точно думи,пич?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 27 фев 2009 00:36

acmilan написа:
smash_the_reds написа:О,колко истина има в тези думи :!:

В кои точно думи,пич?

Твоите :!: :!: :!:
Изображение Изображение

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 27 фев 2009 00:37

glarus написа:Какво против иамте по-малките отбори да играят напред, там момчетата са се потрудили да се обединят около идеята да има клуб, а не около собствените си финанси и да ги хвалят колко са велики - това може и на Европейския шампион да изиграе много лоша шега. Относно реал и Ливърпул, тук единият излезе по-голям тактик или по-скоро имаше късмет, е другите имаха Касияс иначе 0:3 щеше да изглежда плачевно за белиете. Това при малките отбори често липсва там се играе футбол на терена, а не на скамейките - ратате този ритате онзи и така. За Барса никой да не говори, че ако започнат съдийте да вдигат картони за всяко спъване на играч на противника в рамките на 2 минути другите отбори ще завършват мачовете си с 4-5 полеви играча или с двуцифрена голова разлика, е и Валдес ще пуска по 1-2 гола заради Феър Плея.
Нека се стимулират малките отбори и да може и ние да играем някой ден по-напред и да отсраняваме грандове.

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Стига дееееееее, къде го замесихте и гроба и смърта и сичко... Еми гадно е да какво да се прави , знам за '94 та спокойно. Моите уважения за Милан.Не съм ви фен това е , иначе да браво въпреки сичко сте побеждавали сички и така е със сички грандове имат победи над сички големи клубове в света.По спокойно и това е , сега сте долу , скоро ще сте горе.Ние бяхме така миналата година , Real също скоро ще се издигне и това е , така е нареден живота.Едни са горе друго са долу, върти се колелото , затова бил интересен живота...
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

ivanivanov
Контакти:

Мнениеот ivanivanov » 27 фев 2009 00:38

edno golqmo BRAVO za Werder!!!!golqm ma4 naprawiha. a an4eloti ne6to ne e naqsno s taq igra.dano ostane trener na milan....nikak ne go hareswam toq otbor.....

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 27 фев 2009 00:38

Мача свърши преди час и половина... Що се дърляте, заради некадърници?!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Върни се в “Футбол - Свят”