Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
petrof написа:Нищо лично обаче казваш, че живееш около Сливен и отиваш да подкрепяш друг отбор срещу Сливен. Не, не го одобрявам. Прочети подписа ми отдолу, той е за хора като теб.
TheApostleOfFreedom написа:petrof написа:Нищо лично обаче казваш, че живееш около Сливен и отиваш да подкрепяш друг отбор срещу Сливен. Не, не го одобрявам. Прочети подписа ми отдолу, той е за хора като теб.
Ще повторя вече написано мнение: Ти си един родоотстъпник, който съществува за да се изживява като сърбоман и сърбофил, който крещи: "Косова е србиje". Аман, от типове като вас. КхУРВИ са такива като теб, които предпочитат Сърбия и Гърция пред Родината си. А това, че някой подкрепя накакъв си глупав отбор въобще не е от значение. Освен това хора от други градове, а не София, които подкрепят Левски или ЦСКА не рядко подкрепят местния си отбор, като това е така и за Благоевград, Враца, Дупница, Перник, Монтата и...
petrof написа:Нищо лично обаче казваш, че живееш около Сливен и отиваш да подкрепяш друг отбор срещу Сливен. Не, не го одобрявам. Прочети подписа ми отдолу, той е за хора като теб.
Professore написа:petrof написа:Нищо лично обаче казваш, че живееш около Сливен и отиваш да подкрепяш друг отбор срещу Сливен. Не, не го одобрявам. Прочети подписа ми отдолу, той е за хора като теб.
Извини се на момичето!!!Всеки има право да подкрепя,който си отбор иска,ако ще да е от Нова Зеландия,никой няма право да вика,кой отбор трябва да се харесва,дали местния,дали някой друг...Такива простаци като теб ги има навсякъде,за жалост глупоста ходи по-хората!
ПП:Цвети(ако мога така да те наричам),не му обръщай внимание на тоя лумпен,всеки има право който си иска отбор да подкрепя.И аз ти пожелавам същото като колегата UltraBlue,а именно:
-Да дойдеш в София на някой евро мач,стадиона да е пълен и да се пука по шевовете,за да усетиш истинската атмосфера!А като имаш възможност и желание,идвай и на другите мачове!Хайде със здраве!
Голямо Браво!ceckaaaaa96 написа:Хах,благодаря на хората,които ме подкрепят,а на останалите ще кажа просто "Убий глупака с мълчание" И ако искате да знаете не съм фенка на ЛЕВСКИ от тази година...гледам мачовете на ЛЕВСКИ редовно (не съм пропускала нито един,без контролите) но това ми беше първият мач наживо и чувството беше невероятно! Надявам се един ден да стъпя в най-святото място за един левскар - стадион "Георги Аспарухов" ... Мислете си каквото искате...не ми пука,единственото нещо за което ми пука е ЛЕВСКИ!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 193 госта