Обичам Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Сега разбирам,колко много те обичам!

Мнениеот turbogena » 05 окт 2010 18:18

Браво Цеци ;) Само Левски :!:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
ceckaaaaa96
Контакти:

Мнениеот ceckaaaaa96 » 05 окт 2010 18:24

Хах,благодаря на хората,които ме подкрепят,а на останалите ще кажа просто "Убий глупака с мълчание" И ако искате да знаете не съм фенка на ЛЕВСКИ от тази година...гледам мачовете на ЛЕВСКИ редовно (не съм пропускала нито един,без контролите) но това ми беше първият мач наживо и чувството беше невероятно! Надявам се един ден да стъпя в най-святото място за един левскар - стадион "Георги Аспарухов" ... Мислете си каквото искате...не ми пука,единственото нещо за което ми пука е ЛЕВСКИ!!!
Не вярвай ти на тез лъжи,не вярвай ти и запомни,че син си на велик народ,не си роден да бъдеш роб!
http://vbox7.com/play:0e857896

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 05 окт 2010 19:12

Честито, Цеци. Така и не успях да се влюбя,в която и да е магия на български отбор просто защото не я виждам. Но се радвам за теб. Подкрепяй родното, това е най-важното! ;) ;)
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
TheApostleOfFreedom
Контакти:

Мнениеот TheApostleOfFreedom » 05 окт 2010 19:18

petrof написа:Нищо лично обаче казваш, че живееш около Сливен и отиваш да подкрепяш друг отбор срещу Сливен. Не, не го одобрявам. Прочети подписа ми отдолу, той е за хора като теб.

Ще повторя вече написано мнение: Ти си един родоотстъпник, който съществува за да се изживява като сърбоман и сърбофил, който крещи: "Косова е србиje". Аман, от типове като вас. КхУРВИ са такива като теб, които предпочитат Сърбия и Гърция пред Родината си. А това, че някой подкрепя накакъв си глупав отбор въобще не е от значение. Освен това хора от други градове, а не София, които подкрепят Левски или ЦСКА не рядко подкрепят местния си отбор, като това е така и за Благоевград, Враца, Дупница, Перник, Монтата и...
Дяконе, победихме!

Cry! For near the town of Sofia,
Sticks up, I saw, black gallows,
And your only son, Bulgaria,
Hangs on it with a fearful strength.

http://www.youtube.com/watch?v=4GC-_1ErAFk - Защото съм Левскарче!

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 05 окт 2010 19:34

TheApostleOfFreedom написа:
petrof написа:Нищо лично обаче казваш, че живееш около Сливен и отиваш да подкрепяш друг отбор срещу Сливен. Не, не го одобрявам. Прочети подписа ми отдолу, той е за хора като теб.

Ще повторя вече написано мнение: Ти си един родоотстъпник, който съществува за да се изживява като сърбоман и сърбофил, който крещи: "Косова е србиje". Аман, от типове като вас. КхУРВИ са такива като теб, които предпочитат Сърбия и Гърция пред Родината си. А това, че някой подкрепя накакъв си глупав отбор въобще не е от значение. Освен това хора от други градове, а не София, които подкрепят Левски или ЦСКА не рядко подкрепят местния си отбор, като това е така и за Благоевград, Враца, Дупница, Перник, Монтата и...

Я па тоя... Какви глупости говориш... Сърбоман, родоотстъпник... :shock: И как стигна до тоя извод? Егати простотиите...
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 05 окт 2010 19:36

По логиката на някои "отворковци",изявили се по темата,нито Ман Юн,нито Барса,нито Реал М,нито Бразилия или други отбори,трябва да имат почитатели извън скромните си "паланки".Правилно ли съм разбрал?Откъде на къде някакви си китайци ще се прехласват по Реал М?Някакви си тайландци ще се блъскат за автографи от Ман Юн?А-а-а...Я всички на мача на местното отборче!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Professore

Мнениеот Professore » 05 окт 2010 19:54

Извини се на момичето!!!Всеки има право да подкрепя,който си отбор иска,ако ще да е от Нова Зеландия,никой няма право да вика,кой отбор трябва да се харесва,дали местния,дали някой друг...Такива простаци като теб ги има навсякъде,за жалост глупоста ходи по-хората!

ПП:Цвети(ако мога така да те наричам),не му обръщай внимание на тоя лумпен,всеки има право който си иска отбор да подкрепя.И аз ти пожелавам същото като колегата UltraBlue,а именно:
-Да дойдеш в София на някой евро мач,стадиона да е пълен и да се пука по шевовете,за да усетиш истинската атмосфера!А като имаш възможност и желание,идвай и на другите мачове!Хайде със здраве! ;)

Потребителски аватар
ceckaaaaa96
Контакти:

Мнениеот ceckaaaaa96 » 05 окт 2010 20:00

Professore написа:

Извини се на момичето!!!Всеки има право да подкрепя,който си отбор иска,ако ще да е от Нова Зеландия,никой няма право да вика,кой отбор трябва да се харесва,дали местния,дали някой друг...Такива простаци като теб ги има навсякъде,за жалост глупоста ходи по-хората!

ПП:Цвети(ако мога така да те наричам),не му обръщай внимание на тоя лумпен,всеки има право който си иска отбор да подкрепя.И аз ти пожелавам същото като колегата UltraBlue,а именно:
-Да дойдеш в София на някой евро мач,стадиона да е пълен и да се пука по шевовете,за да усетиш истинската атмосфера!А като имаш възможност и желание,идвай и на другите мачове!Хайде със здраве! ;)

А аз и не смятам да му обръщам внимание! Хич не ми пука за такива "хора" и сърбомани като него! Гледам си отбора и феновете и за другото не ми пука1 Здраве да е... Успехи колега и лека вечер ти пожелавам...айде със здраве! :)
Не вярвай ти на тез лъжи,не вярвай ти и запомни,че син си на велик народ,не си роден да бъдеш роб!

Потребителски аватар
ceckaaaaa96
Контакти:

Мнениеот ceckaaaaa96 » 05 окт 2010 20:05

Една от мечтите ми вече се сбъдна,имам още много! Продължавам а мечтая... ;)

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 05 окт 2010 20:14

ceckaaaaa96 написа:Хах,благодаря на хората,които ме подкрепят,а на останалите ще кажа просто "Убий глупака с мълчание" И ако искате да знаете не съм фенка на ЛЕВСКИ от тази година...гледам мачовете на ЛЕВСКИ редовно (не съм пропускала нито един,без контролите) но това ми беше първият мач наживо и чувството беше невероятно! Надявам се един ден да стъпя в най-святото място за един левскар - стадион "Георги Аспарухов" ... Мислете си каквото искате...не ми пука,единственото нещо за което ми пука е ЛЕВСКИ!!!
Голямо Браво!
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Върни се в “Левски”