Испанският гранд Реал (Мадрид) най-сетне се показа в светилната, в която феновете му искат да го виждат, помитайки Депортиво Ла Коруня с 6:1 на "Сантяго Бернабеу" в мач от Примера дивисион. Наставникът на "Белия балет" Жозе Моуриньо обаче остава здраво стъпил на земята и вярва, че той и футболистите му имат още много работа за вършене.
"Това, че сме победили с 6:1 Депор не ни прави най-добрия отбор в света. Намираме се в процес на изграждане на отбора и нито резултатът, нито аплодисментите от публиката не могат да ме накарат да си мисля, че работата ни е свършена. Продължаваме да работим. Имаме да свършим още много работа, но аз съм много спокоен, защото имам подкрепата на президента и борда на директорите", коментира португалският специалист.
Запитан дали победата с 6:1 срещу галисийците е идеалният отговор на Моуриньо към критиците му, "Специалния" отговори в типичния си стил: "Ако имате съмнения в треньор, който е спечелил това, което аз съм спечелил, тогава трябва да обясните какви качества е нужно да притежава един треньор, за да има правото да работи във вашата страна. Имам две титли в Шампионската лига и шест в различните първенства. Това достатъчно ли е, за да имам право да работя тук? Ако е така - чудесно. Ще продължа с работата си".
[center]

[/center]