Hala Madrid
Реал Мадрид - Депортиво ла Коруня 03.10.10
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Реал Мадрид - Депортиво ла Коруня 03.10.10
Страхотен мач. Най-накрая показахме концетрация в завършващата фаза и резултатът е налице. Много добър двубой на всички , факта, че толкова различни футболисти отбелязаха голове , говори за синхрон и баланс в отбора. Според мен ранният гол реши всичко и стана предпоставка за разгрома. Виждам, някои хора се чудят,че Игуаната най-накрая е вкарал . При него е трудно да отбележи,когато резултатът е 0:0 и да реши мача. Иначе ако водим с над три гола, няма никакъв проблем да вкара
В интерес на истината, Игуаин, днес игра добре и изигра няколко ситуации много прецизно, особено подаването при гола на Ди Мария беше страхотно. Надявам се да видим още много подобни мачове като този,не само на "Бернабеу", а и при гостуванията на тима
.Честита победа на всички фенове, днес беше една прекрасна вечер.
Hala Madrid
Hala Madrid
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Моуриньо след 6:1: Чака ни още много работа
Испанският гранд Реал (Мадрид) най-сетне се показа в светилната, в която феновете му искат да го виждат, помитайки Депортиво Ла Коруня с 6:1 на "Сантяго Бернабеу" в мач от Примера дивисион. Наставникът на "Белия балет" Жозе Моуриньо обаче остава здраво стъпил на земята и вярва, че той и футболистите му имат още много работа за вършене.
"Това, че сме победили с 6:1 Депор не ни прави най-добрия отбор в света. Намираме се в процес на изграждане на отбора и нито резултатът, нито аплодисментите от публиката не могат да ме накарат да си мисля, че работата ни е свършена. Продължаваме да работим. Имаме да свършим още много работа, но аз съм много спокоен, защото имам подкрепата на президента и борда на директорите", коментира португалският специалист.
Запитан дали победата с 6:1 срещу галисийците е идеалният отговор на Моуриньо към критиците му, "Специалния" отговори в типичния си стил: "Ако имате съмнения в треньор, който е спечелил това, което аз съм спечелил, тогава трябва да обясните какви качества е нужно да притежава един треньор, за да има правото да работи във вашата страна. Имам две титли в Шампионската лига и шест в различните първенства. Това достатъчно ли е, за да имам право да работя тук? Ако е така - чудесно. Ще продължа с работата си".
[center]
[/center]
"Това, че сме победили с 6:1 Депор не ни прави най-добрия отбор в света. Намираме се в процес на изграждане на отбора и нито резултатът, нито аплодисментите от публиката не могат да ме накарат да си мисля, че работата ни е свършена. Продължаваме да работим. Имаме да свършим още много работа, но аз съм много спокоен, защото имам подкрепата на президента и борда на директорите", коментира португалският специалист.
Запитан дали победата с 6:1 срещу галисийците е идеалният отговор на Моуриньо към критиците му, "Специалния" отговори в типичния си стил: "Ако имате съмнения в треньор, който е спечелил това, което аз съм спечелил, тогава трябва да обясните какви качества е нужно да притежава един треньор, за да има правото да работи във вашата страна. Имам две титли в Шампионската лига и шест в различните първенства. Това достатъчно ли е, за да имам право да работя тук? Ако е така - чудесно. Ще продължа с работата си".
[center]
[/center][center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Re: Моуриньо след 6:1: Чака ни още много работа
Много правилно!
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X
Вчерашния мач се различаваше от останалите на Реал през този сезон с това че влезнаха головите положения.Иначе мисля че от началото на сезона играем добре.Този отбор има много потенциал и като се успокои и футболиститие заиграят освободено мисля че ще ни донесе много радост.Много хора очакват Мауриньо да се провали а Реал Мадрид за поредна година да стигне до 1/8 финал за ШЛ.Аз си мисля че и едното и другото няма да се случи.
До момента играем само със отбори които са здраво затворени в собствената си половина.Интересно ше ми е как Мауриньо ше играе със силните.Лично аз си смисля че ако има повече пространства за Роналдо,Ди Мария и Йозил нещата за противника стават страшни ...... но да видим
Много добро впечатление ми прави Ди Мария.Това момче в началото не знаеше къде се намира.Правеше едни неадекватни отигравания, но в последните мачове много играе.Радвам му се много.
В Йозил има много класа.Някой (когато го взехме) писа за кво са ни такива футболисти? Само пълнеж и т.н.Мисля че яко се е объркал.
Много ми харесва Ласана Диара но Мауриньо предпочита да го пуска като смяна.Няма лошо....въпроса е да бием.Но Лас е много добър според мен.Кедира нещо като че ли доста сивее но може да се бъркам.
Радвам се и за това момче (Хуан Карлос) което влезна в послените 15 мин ляво крило.Играеше с голямо самочувствие.Много остър футболисти ми се видя.Нека това се чува и вижда.
До момента играем само със отбори които са здраво затворени в собствената си половина.Интересно ше ми е как Мауриньо ше играе със силните.Лично аз си смисля че ако има повече пространства за Роналдо,Ди Мария и Йозил нещата за противника стават страшни ...... но да видим
Много добро впечатление ми прави Ди Мария.Това момче в началото не знаеше къде се намира.Правеше едни неадекватни отигравания, но в последните мачове много играе.Радвам му се много.
В Йозил има много класа.Някой (когато го взехме) писа за кво са ни такива футболисти? Само пълнеж и т.н.Мисля че яко се е объркал.
Много ми харесва Ласана Диара но Мауриньо предпочита да го пуска като смяна.Няма лошо....въпроса е да бием.Но Лас е много добър според мен.Кедира нещо като че ли доста сивее но може да се бъркам.
Радвам се и за това момче (Хуан Карлос) което влезна в послените 15 мин ляво крило.Играеше с голямо самочувствие.Много остър футболисти ми се видя.Нека това се чува и вижда.
Последна промяна от sl321 на 05 окт 2010 12:14, променено общо 1 път.
-
Donev 1912
- Контакти:
Re: Моуриньо след 6:1: Чака ни още много работа
Много хора го чакат да се провали и той това много добре го знае.На Реал му трябва такъв човек на за треньор.Най-доброто при него е че звездата на отбора е той и никой от футболистите не може дума да му каже.Това беше проблем на Пелегрини и по принцип е добре за всеки един отбор ако шефа е лидер.
- Leooo
- Контакти:
Перфектно изигран мач, владеехме нещата през целия мач, ако не се бъркам гола на Депор беше единствения удар в рамката на вратата. Супер Депор въобще не бяха супер в този мач, и нападателите ни си искараха яда на тях. Надявам се Моу да дава поле за изява на още юноши и по този начин да намерим следващите Раул и Гути. Честита победа на всички мадридисти 
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]
- Frankie Lampard
- Контакти:
Re: Моуриньо след 6:1: Чака ни още много работа
БОГ ЖОЗЕ !!!
Хубав мач направиха Реал, няма к'во да си кривим душата. Лично аз не си спомням отбор, воден от Моу, да вкарва шестица, може и да има 1-2.
Сега, Пеп, да пуска на наш'те момци тоя мач.... Морски!
Сега, Пеп, да пуска на наш'те момци тоя мач.... Морски!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.