Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
PFC Litex написа:MORSKI написа:А Димов ще отиде в ЦСКА или Левски, ама на куково лято
Няма сила която да спре един футболист, всичко зависи от $$$
Levskar_90 написа:Да, от Черно море директно в Ман Юн. Все пак Черно море е ''гранда'' на България![]()
. Левски и ЦСКА се редят на опашка за Димов
![]()
MORSKI написа:Rodn1 написа:А кой е този въобще?
По-известен и добър е от разни Тибонита и италианци, които дори в серия Щ не са ги чували,,,
А Димов ще отиде в ЦСКА или Левски, ама на куково лято
Vertrag bis: 30.06.2011
PFC Litex написа:Морски нали знаеш, че всяко нещо си има цена и когато на Димов бъде окачена такава, то никога не прави сметките на другите, дали може да я извади или не
Договорът на Даниел Димов изтича наVertrag bis: 30.06.2011
То ест той от 01.01.2011 има право да преговаря с всеки един клуб самостоятелно, както никой не може да го задължи да предпопише с Черно море, така че за това ти казах, че всико опира до $$$.
Черно море трябва да му предложат нов договор, но идва и отборът "Х", който му предлага с 50% по-добър договор, никога не прибързвай да правиш крайни заключение, това е приятелски съвет
danko_sot написа:По принцип аз съм "за". Мисля, че това е един от най-добрите дефанзивни халфове в Б-я, но не претендирам за много компетентно мнение, щот не съм го гледал много. но съм чувал добри неща за него. Само, че ЦСКА трябва да продаде някой, защото пак става мешана скара. Янчев, Тиеро, Галчев, Коста Янев. Все пак ми се иска да го видя на Армията, но ме съмнява тая новина. Пък и с тея от Черно море много трудно се търгува
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта