Даниел Димов - трансферна цел на ЦСКА?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Levskar_90

Re: Даниел Димов - трансферна цел на ЦСКА ?!?!?!

Мнениеот Levskar_90 » 01 окт 2010 20:30

Да, от Черно море директно в Ман Юн. Все пак Черно море е ''гранда'' на България :lol: :lol: . Левски и ЦСКА се редят на опашка за Димов :lol: :lol:
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 01 окт 2010 20:30

По принцип аз съм "за". Мисля, че това е един от най-добрите дефанзивни халфове в Б-я, но не претендирам за много компетентно мнение, щот не съм го гледал много. но съм чувал добри неща за него. Само, че ЦСКА трябва да продаде някой, защото пак става мешана скара. Янчев, Тиеро, Галчев, Коста Янев. Все пак ми се иска да го видя на Армията, но ме съмнява тая новина. Пък и с тея от Черно море много трудно се търгува
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 01 окт 2010 20:32

PFC Litex написа:
MORSKI написа:А Димов ще отиде в ЦСКА или Левски, ама на куково лято :mrgreen:

Няма сила която да спре един футболист, всичко зависи от $$$ ;)

Няма бълхгарски отобор, който да задоволи интересите на ТИМ..... Те може да са стиснати, но не са глупави ;) Повярвай! Ще си продадат най-добрия играч на куково лято... Ако ще го продаваме 100% ще е за голяма цена, която нито Титан, нито Батков могат да си позволят! Щом с Шериф не се споразумяха за малкия Сашко трябва да ти стане ясно, че няма как да стане и с Левски и ЦСКА...
Последна промяна от MORSKI на 01 окт 2010 20:35, променено общо 1 път.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 01 окт 2010 20:33

Levskar_90 написа:Да, от Черно море директно в Ман Юн. Все пак Черно море е ''гранда'' на България :lol: :lol: . Левски и ЦСКА се редят на опашка за Димов :lol: :lol:

То пък вие понеже сте много успешни в продажбите... В гранда Касъмпаша :mrgreen:
Кефиш ме как нареждаш без дори да забелязваш как твоя отбор също не е цвете! Но не се учуидвам, айде няма да казвам какво мисля за такива хора като теб ;)

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 01 окт 2010 20:34

MORSKI написа:
Rodn1 написа:А кой е този въобще?

По-известен и добър е от разни Тибонита и италианци, които дори в серия Щ не са ги чували,,,
А Димов ще отиде в ЦСКА или Левски, ама на куково лято :mrgreen:

Ако примерно бяха викнали Танко Дяков ок(той е добър наистина), но от вашият изключително техничен отбор да се викне човек познаван от изключително малко хора и известен с това,че е неизвестен е малко странно :lol:

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 01 окт 2010 20:36

Добре МОРСКИ великия играч Димов ще остане до края на кариерата си при вас, защото е много добър :lol: :lol:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 01 окт 2010 20:37

Морски нали знаеш, че всяко нещо си има цена и когато на Димов бъде окачена такава, то никога не прави сметките на другите, дали може да я извади или не ;)

Договорът на Даниел Димов изтича на
Vertrag bis: 30.06.2011

То ест той от 01.01.2011 има право да преговаря с всеки един клуб самостоятелно, както никой не може да го задължи да предпопише с Черно море, така че за това ти казах, че всико опира до $$$.

Черно море трябва да му предложат нов договор, но идва и отборът "Х", който му предлага с 50% по-добър договор, никога не прибързвай да правиш крайни заключение, това е приятелски съвет ;)
Изображение

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 01 окт 2010 20:39

PFC Litex написа:Морски нали знаеш, че всяко нещо си има цена и когато на Димов бъде окачена такава, то никога не прави сметките на другите, дали може да я извади или не ;)

Договорът на Даниел Димов изтича на
Vertrag bis: 30.06.2011

То ест той от 01.01.2011 има право да преговаря с всеки един клуб самостоятелно, както никой не може да го задължи да предпопише с Черно море, така че за това ти казах, че всико опира до $$$.

Черно море трябва да му предложат нов договор, но идва и отборът "Х", който му предлага с 50% по-добър договор, никога не прибързвай да правиш крайни заключение, това е приятелски съвет ;)

Те ако Левски и ЦСКА го искат досега да са го взели. ;)

Потребителски аватар
Sofiazapadultrasa
Контакти:

Мнениеот Sofiazapadultrasa » 01 окт 2010 20:40

danko_sot написа:По принцип аз съм "за". Мисля, че това е един от най-добрите дефанзивни халфове в Б-я, но не претендирам за много компетентно мнение, щот не съм го гледал много. но съм чувал добри неща за него. Само, че ЦСКА трябва да продаде някой, защото пак става мешана скара. Янчев, Тиеро, Галчев, Коста Янев. Все пак ми се иска да го видя на Армията, но ме съмнява тая новина. Пък и с тея от Черно море много трудно се търгува

Еми търгува се трудно защото знаят цената на футболистите си и никога не биха продали играч за жълти стотинки като Миньор,Сливен и Пирин например или пък още по малко ще чакат 2-3 години за да си получат сумата от трансфера.....за това трудно който и да е Бг отбор купува от там,защото никой няма кинти да плаща

Върни се в “Черно море”