mts13 написа:Пуснах темата с образователна цел , но явно за войскарчетата знанието не е приоритет
Образовай се първо ти относно твоя клуб! После другите!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
mts13 написа:Пуснах темата с образователна цел , но явно за войскарчетата знанието не е приоритет
terro написа:Лелеееееее, при толкова ДИСИДЕНТИ през комунизма, да се чуди човек, как е оцелял толкова време тоя стройТо не бяха Левскари, то не бяха от Локо Пловдив ......И се чудя аз - кой застави Гунди да напусне Ботев и да се върне в Левски....дали не е свързано с Пражката пролет
![]()
Човек се учи докато е жив - Левски не е бил отборът на МВР...![]()
P. S. Абревиатурата на Държавна Сигурност - ДС, дали не произлиза от ДиСидент
Доктор Н написа:samobotev написа:хаха не ме карай да се смея Левски нямали нищо общо с милицията аре не се излагай повече като пишеш откровени лъжи,и скандирали биле в подкрепа.Кои са скандирали?Ти бил ли си тогава в този сектор Б и скандирал ли си?
Или май само си чул от някой болен мозак как едните биле скандирали пък другите не,и затова Левски е отбора на народа![]()
Левски бе обединен с милицията (Спартак) след разгромната победа с 7:2 над ЦСКА на 18.Ноември 1968г. Събитията в Чехия са през пролетта и лятото на същата година. Факт.
terro написа:Лелеееееее, при толкова ДИСИДЕНТИ през комунизма, да се чуди човек, как е оцелял толкова време тоя стройТо не бяха Левскари, то не бяха от Локо Пловдив ......И се чудя аз - кой застави Гунди да напусне Ботев и да се върне в Левски....дали не е свързано с Пражката пролет
![]()
Човек се учи докато е жив - Левски не е бил отборът на МВР...![]()
P. S. Абревиатурата на Държавна Сигурност - ДС, дали не произлиза от ДиСидент
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост