Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Re: Защо "ЛЕВСКИ" е отбора на народа

Мнениеот hlucho » 25 фев 2009 12:43

mts13 написа:Пуснах темата с образователна цел , но явно за войскарчетата знанието не е приоритет

Образовай се първо ти относно твоя клуб! После другите!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 25 фев 2009 12:47

Лелеееееее, при толкова ДИСИДЕНТИ през комунизма, да се чуди човек, как е оцелял толкова време тоя строй :shock: То не бяха Левскари, то не бяха от Локо Пловдив ......И се чудя аз - кой застави Гунди да напусне Ботев и да се върне в Левски....дали не е свързано с Пражката пролет :roll:
Човек се учи докато е жив - Левски не е бил отборът на МВР... :idea:
P. S. Абревиатурата на Държавна Сигурност - ДС, дали не произлиза от ДиСидент :?:
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 25 фев 2009 12:47

Слава богу, че съм роден след комунизма и не ми се налага да споря за такива глупости.Е по-глупава тема не можахте ли да измислите????Знам са мо че левскарите обвинявате за всичко милко балев (който и да е той )

tprodanov
Контакти:

Re: Т.Батков:Зловещ месец е август за Левски в евротурнирите

Мнениеот tprodanov » 25 фев 2009 12:49

Когато цдна донесе поне половината от коефициента, който носи Левски за България, тогава фенчетата биха имали правото да вдигнат очи нагоре и да търсят кусурите на отбора. До тогава, по-редно е срамежлив поглед и по-малко приказки.

kkatan

Мнениеот kkatan » 25 фев 2009 12:49

боже,попай, колко си прав...

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 25 фев 2009 12:51

terro написа:Лелеееееее, при толкова ДИСИДЕНТИ през комунизма, да се чуди човек, как е оцелял толкова време тоя строй :shock: То не бяха Левскари, то не бяха от Локо Пловдив ......И се чудя аз - кой застави Гунди да напусне Ботев и да се върне в Левски....дали не е свързано с Пражката пролет :roll:
P. S. Абревиатурата на Държавна Сигурност - ДС, дали не произлиза от ДиСидент :?:

За мен темата е налудничева, погледната през призмата "Левски - отбор на народа"! :idea: :idea: :idea: :idea:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

mts13
Контакти:

Мнениеот mts13 » 25 фев 2009 12:52

hlucho аз знам историята и на моя и на твоя отбор ,а за това което пишете съм и присъствал и за това ви уча

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 25 фев 2009 12:53

Доктор Н написа:
samobotev написа:хаха не ме карай да се смея Левски нямали нищо общо с милицията аре не се излагай повече като пишеш откровени лъжи,и скандирали биле в подкрепа.Кои са скандирали?Ти бил ли си тогава в този сектор Б и скандирал ли си?
Или май само си чул от някой болен мозак как едните биле скандирали пък другите не,и затова Левски е отбора на народа :D :lol:

Левски бе обединен с милицията (Спартак) след разгромната победа с 7:2 над ЦСКА на 18.Ноември 1968г. Събитията в Чехия са през пролетта и лятото на същата година. Факт.

ХА ХА ХА ХА роден съм 1962 г ,и ходя по-мачове от както се помня ,да ккажа от 4 годишна възраст,но не помня такова нещо ,по простата причина че щяха да бъдат изнесени за нула време ,а това едно малко дете ще го помни :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Така че а стига глупости че всички от Левски СА БИЛИ ПРОТИВ КОМУНИЗМА,защото един смешник който е в управата на Левски ,и се прави на голям АНТИКОМУНИСТ СЕ ОКАЗА АГЕНТ НА ДС и то от 6 отдел който е гонил инако мислещете ,агента се казва ГЕОРГИ МАРКОВ-адвокат :mrgreen: :mrgreen:
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

tprodanov
Контакти:

Re: Левски съди БФС?!

Мнениеот tprodanov » 25 фев 2009 12:55

Що бе, има бая селянщина. Като се почне от дебилния израз ВЕ, който не знам кой забит край на родината го роди, мине се през пълна неграмотнонст и се стигне до едно ялово мнение, което не носи никаква информация или позиция в себе си. Семейство, ОК, ама кое му е семейното? Това че Локо ПД в нормална страна отдавна нямаше да припари до професионалния футбол е факт, и единствено малоумното бфс оставя тук да виреят такива плевели на гърба на малкото отбори, които се развиват почти по някакви правила. Толкова за семействата, жалка история, жалък автор.

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 25 фев 2009 12:56

terro написа:Лелеееееее, при толкова ДИСИДЕНТИ през комунизма, да се чуди човек, как е оцелял толкова време тоя строй :shock: То не бяха Левскари, то не бяха от Локо Пловдив ......И се чудя аз - кой застави Гунди да напусне Ботев и да се върне в Левски....дали не е свързано с Пражката пролет :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ХА ХА ХА ХА ХА АХА ХА
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Върни се в “Архив”