За португалските грандове

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Sofiazapadultrasa
Контакти:

Re: За португалските грандове

Мнениеот Sofiazapadultrasa » 01 окт 2010 10:02

Cesc Fabregas написа:Разликата е, че Спортинг се напрегна, а ПОрто не толкова. Това е.

Да абсолютно....и имаше един М'боли който извади няколко положения иначе и те отиваха на резултат,ама сега се смеят на нас

rzEtw
Контакти:

Мнениеот rzEtw » 01 окт 2010 10:17

Sofiazapadultrasa написа:
Cesc Fabregas написа:Разликата е, че Спортинг се напрегна, а ПОрто не толкова. Това е.

Да абсолютно....и имаше един М'боли който извади няколко положения иначе и те отиваха на резултат,ама сега се смеят на нас
Нали не са "отишли на резултат". Това са най-тъпите коментари. Ами и Левски да има един М'боли и да не отивате на 5 гола. Толкова са ви вкарали и това е. Ако еди какво си беше станало... Не е станало и това е!

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 01 окт 2010 10:18

каква ви е играта бе драги ми фенове на звездичките ? Порто ви натика в пенала до 20 мин, вкараха гол, вратаря ви извади още няколко и след това Порто играха на 15-20 %, имахте 2 центрирания и си мислите че имате някаква игра - добре.... до следващата "Монтана" кояти ви играе като равен с равен на Армията...
Имахте вратар, паднахте минимално и се заблуждавате че играете нещо - помислете си ако ви беше пазил Чавдаров или Караджата какъв щеше да е резултата при тази откровено пестелива игра на Порто и тогава пак говорете че играете нещо....
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 01 окт 2010 10:33

Защо все срещу нас не се напъват тия европейск играндове бе майка му де*а, защо играхме като равен с равен, толкова ли ни подценяват?

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 01 окт 2010 10:37

JackPackage написа:каква ви е играта бе драги ми фенове на звездичките ? Порто ви натика в пенала до 20 мин, вкараха гол, вратаря ви извади още няколко и след това Порто играха на 15-20 %, имахте 2 центрирания и си мислите че имате някаква игра - добре.... до следващата "Монтана" кояти ви играе като равен с равен на Армията...
Имахте вратар, паднахте минимално и се заблуждавате че играете нещо - помислете си ако ви беше пазил Чавдаров или Караджата какъв щеше да е резултата при тази откровено пестелива игра на Порто и тогава пак говорете че играете нещо....

Помисли си ако Меси и Роналдо ни водеха атаката какъв щеше да е резултата хахаха.Както съм казвал винаги, в европейските турнири си проличава кой играе чисто в А група.Не може да громиш наред в България, да излезеш в Европа и да те размажат веднага.Писна ми от вас и глупавите ви загуби с които ми срамите страната

Потребителски аватар
Stanimir-74

Мнениеот Stanimir-74 » 01 окт 2010 10:40

JackPackage написа:каква ви е играта бе драги ми фенове на звездичките ? Порто ви натика в пенала до 20 мин, вкараха гол, вратаря ви извади още няколко и след това Порто играха на 15-20 %, имахте 2 центрирания и си мислите че имате някаква игра - добре.... до следващата "Монтана" кояти ви играе като равен с равен на Армията...

Приятелю,а вие на 5-ков трябва да му издигнете паметник приживе,защото ви влачи с години,като войник-манерка!

Потребителски аватар
Astarot
Контакти:

Мнениеот Astarot » 01 окт 2010 11:18

Stanimir-74 написа:Приятелю,а вие на 5-ков трябва да му издигнете паметник приживе,защото ви влачи с години,като войник-манерка!

Никой не отрича заслугите на Петков (Пък ако щеш и 5-ков). Дал е много и помогнал много. Но при футболистите е важно, че когато не са във форма, нямат място на терена.
Но в момента Петков е най-малкото зло от тримата (или поне до преди мача се смяташе така), едва ли някой от заместниците му би се представил по-малко трагично с този треньор на вратарите. Този мач беше гвоздея в ковчега на представянето на вратарите на Левски и е време Р.М. да си ходи. От цялата фамилия Михайлови, този сигурно е единствения, който си няма и бегла идея от вратарство. "Бляскавата" му кариера в Черно Море (докато бяха в Б група вероятно) и Миньор го доказва... Просто е факт, че за първи път съм свидетел на вратарска криза в Левски, от където са излезли толкова много национални вратари и боли!
Изображение

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 01 окт 2010 11:34

LEVSKI-FOREVER написа:Като вадиш класиране и аз ще ти извадя ДВЕ ( ясно ми е на къде биеш )
Левски на 2-ро място в своята група с реални шансове за преминаване в следваща фаза !!!
Цска на 4-то място в своята група с 0 точки и 0 отбелязани гола, шансовете за игра след групите оставям на теб да ги кажеш :lol:

:) :) :) :) :) :) Наистина ли остана някой (освен Батков, Гонзо и Сие) който да си мисли,че Левски в този си вид, може да премине групата ;)

Потребителски аватар
drakata
Контакти:

Мнениеот drakata » 01 окт 2010 11:38

b0b1 написа:

Защо все срещу нас не се напъват тия европейск играндове бе майка му де*а, защо играхме като равен с равен, толкова ли ни подценяват?

Като равен с равен не сте играли, едвам минавахте центъра. Друго ме дразни мене , и Порто и Спортинг играха толкова леко и спокойно, биха нашите с абати лекотата.
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.

Потребителски аватар
mon1nho
Контакти:

Мнениеот mon1nho » 01 окт 2010 11:42

Порто не се напъвали :) :) :) обичайното оправдание. ливърпул игра с резервите. динамо са в криза. по слаб леверкузен няма да хванете. фулъм бяха с резервите. рома не се напряга хахахах. само такова мнение чета след мачове на ЦСКА в европа когато сме се представили добре. били се отпуснали след голът и за т'ва сме паднали само с 1-0 ... а не е ли защото футболистите ни се скъсаха да тичат цял мач? може да им се отдаде заслуженто заразлика от вашите който се разхождаха. Ако не бил М'боли отивали сме на същия резултат ... сигурно. но ако беше дембеле на върха на атаката биехме порто?! това по вашата логика. "Левски" опищяха след всеки мач миналата година, че са го загубили с помоща на съдията. Ние нищо не казваме. Въпреки, че имаме основания. След мач който сте паднали, каквто и да е бил резултат при нас по-голямата част от феновете на ЦСКА не злорадстват. Докато при вас ако биете и ние сме паднали гледате да си изкарате цялата злоба на света и всичките комплексарщини. Ако паднете - футболът ни слаб, толкова са ни възможностите. Българския футбол не е готов да се мери с Европейския ... Все едно вие и само вие сте българския футбол ...

Върни се в “Футбол - Свят”