Cesc Fabregas написа:Разликата е, че Спортинг се напрегна, а ПОрто не толкова. Това е.
Да абсолютно....и имаше един М'боли който извади няколко положения иначе и те отиваха на резултат,ама сега се смеят на нас
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Cesc Fabregas написа:Разликата е, че Спортинг се напрегна, а ПОрто не толкова. Това е.
Нали не са "отишли на резултат". Това са най-тъпите коментари. Ами и Левски да има един М'боли и да не отивате на 5 гола. Толкова са ви вкарали и това е. Ако еди какво си беше станало... Не е станало и това е!Sofiazapadultrasa написа:Cesc Fabregas написа:Разликата е, че Спортинг се напрегна, а ПОрто не толкова. Това е.
Да абсолютно....и имаше един М'боли който извади няколко положения иначе и те отиваха на резултат,ама сега се смеят на нас
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:каква ви е играта бе драги ми фенове на звездичките ? Порто ви натика в пенала до 20 мин, вкараха гол, вратаря ви извади още няколко и след това Порто играха на 15-20 %, имахте 2 центрирания и си мислите че имате някаква игра - добре.... до следващата "Монтана" кояти ви играе като равен с равен на Армията...
Имахте вратар, паднахте минимално и се заблуждавате че играете нещо - помислете си ако ви беше пазил Чавдаров или Караджата какъв щеше да е резултата при тази откровено пестелива игра на Порто и тогава пак говорете че играете нещо....
JackPackage написа:каква ви е играта бе драги ми фенове на звездичките ? Порто ви натика в пенала до 20 мин, вкараха гол, вратаря ви извади още няколко и след това Порто играха на 15-20 %, имахте 2 центрирания и си мислите че имате някаква игра - добре.... до следващата "Монтана" кояти ви играе като равен с равен на Армията...
Имахте вратар, паднахте минимално и се заблуждавате че играете нещо - помислете си ако ви беше пазил Чавдаров или Караджата какъв щеше да е резултата при тази откровено пестелива игра на Порто и тогава пак говорете че играете нещо....
Stanimir-74 написа:Приятелю,а вие на 5-ков трябва да му издигнете паметник приживе,защото ви влачи с години,като войник-манерка!
LEVSKI-FOREVER написа:Като вадиш класиране и аз ще ти извадя ДВЕ ( ясно ми е на къде биеш )
Левски на 2-ро място в своята група с реални шансове за преминаване в следваща фаза !!!
Цска на 4-то място в своята група с 0 точки и 0 отбелязани гола, шансовете за игра след групите оставям на теб да ги кажеш
b0b1 написа:Cesc Fabregas написа:Разликата е, че Спортинг се напрегна, а ПОрто не толкова. Това е.
Защо все срещу нас не се напъват тия европейск играндове бе майка му де*а, защо играхме като равен с равен, толкова ли ни подценяват?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта