fred написа:deepblue1963 написа:Не съм сигурен,но ди-джейското надъхване не е ли забранено от УЕФА?
Как да си обясня факта,че Груев трябваше сериозно да побутне Балъков,за да разбере,че отборът му е вкарал гол и да почне да се радва?
Как се тълкуват думите на Балъков на пресконференцията:"Нямам какво да кажа за мача?"Почвам да се питам,не е ли Груев,всъщност треньора на Ч-ц,а Балъков просто една фигура с "име"?
ами предлагам да не се и опитваш да си го обясниш - германска дисциплина брат ми, такъв беше и като футболист, и като капитан на националния - никакво изхвърляне, ама виж вие левскарите сте си друга работа кеф ти вили вуцов, кеф ти кокала - само кълбета дето не правят на пистата след победа колкото до пресконференцията - ами какво да каже - то и аз така предпочитам - хейтърите да говорят след такъв мач както казваше л.пенев за един техен мач в ловеч - "ами те го обърнаха на стрелбище" - само вратаря им предотврати катастрофа снощи
Много съм доволен от нашите снощи!
Виждал съм немски треньори,които "правят кълбета" и коментират мачовете на дълго и на широко.Или той е по-немец от тях?Друг път не дрънкай глупости!И ние гледаме немски мачове и ядем бомбони "Тик-Так"!

"колкото до пресконференцията - ами какво да каже..."
Именно!Май и той не знае какво да каже.