Черноморец - Славия 8ми кръг

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Черноморец - Славия 8ми кръг

Мнениеот deepblue1963 » 28 сеп 2010 20:34

fred написа:
deepblue1963 написа:Не съм сигурен,но ди-джейското надъхване не е ли забранено от УЕФА?
Как да си обясня факта,че Груев трябваше сериозно да побутне Балъков,за да разбере,че отборът му е вкарал гол и да почне да се радва?
Как се тълкуват думите на Балъков на пресконференцията:"Нямам какво да кажа за мача?"Почвам да се питам,не е ли Груев,всъщност треньора на Ч-ц,а Балъков просто една фигура с "име"?

ами предлагам да не се и опитваш да си го обясниш - германска дисциплина брат ми, такъв беше и като футболист, и като капитан на националния - никакво изхвърляне, ама виж вие левскарите сте си друга работа кеф ти вили вуцов, кеф ти кокала - само кълбета дето не правят на пистата след победа колкото до пресконференцията - ами какво да каже - то и аз така предпочитам - хейтърите да говорят след такъв мач както казваше л.пенев за един техен мач в ловеч - "ами те го обърнаха на стрелбище" - само вратаря им предотврати катастрофа снощи
Много съм доволен от нашите снощи!

Виждал съм немски треньори,които "правят кълбета" и коментират мачовете на дълго и на широко.Или той е по-немец от тях?Друг път не дрънкай глупости!И ние гледаме немски мачове и ядем бомбони "Тик-Так"! ;)
"колкото до пресконференцията - ами какво да каже..."
Именно!Май и той не знае какво да каже. :oops:
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 28 сеп 2010 21:32

Converse написа:Заслужена победа ! Мога да кажа спокойно, че ги смазахме, но ще изчакам и мнението на Conan.
Поздравления за феновете на Славия, които пропътуваха дългото разстояние за да подкрепят отбора си !

АКУЛИ ЮНАЦИ !!!!!!!

На първо място - и аз поздравявам феновете на Славия . Дори смятам , че футболистчетата с бели екипчета дължат едно огромно извинение на привържениците си . Защото това което показаха на терена ( отвратителен между другото ) имаше съвсем малко общи неща с това което наричаме футбол . С изключение на вратарчето и влезлия Тодор Колев останалите бяха най-близко разположените зрители . Смея да твърдя , че не съм гледал някой друг отбор който да е играл по-слабо в Бургас ... за последните 25 години . Като добавим автогола и безумната игра на защитниците при втория гол ( Сашо Диков сигурно ще има друго определение ) , картинката става плачевна .
Черноморец - срещу играещ по този начин противник победата с няколко гола беше задължителна . Вместо това отново станахме свидетели на станалото вече традиционно катеначо след гола на Славия . Знам че пак ще ме обвинят в какво ли не ... но реално Черноморец имаше 1-2 чисти голови положения . Останалото беше удари от средна и далечна дистанция . Головете бяха повече плод на усилията на Славия , отколкото на Черноморец . За да не съм съвсем "черноглед" както ме определят някои - тотално превъзходство за Черноморец при статичните положения , при борбата за първа топка . Средната линия тотално обезличи тази на Славия , защитниците се включваха в атаките ... съвкупността от всичко това обикновено е достатъчно за победа .
Минусите - грешка на централните защитници при гола на Славия , Зайц отново беше развинтен , ама с това вече сме свикнали ... Нападателите - трудно ми е вече да давам определения изпълнителите в предни позиции ... Най-мекото което се сещам е - тотални накадърници . Мисля , че е крайно време Фернандес да се задържи на трибуните за няколко мача . От това което показва , няма място дори и на пейката . Андонов и Тошев също не впечатляват с нищо . Крайно време Мориц да получи шанс да е титуляр в няколко поредни срещи . Подпомаган от Дяков като втори нападател .
Трябва да се отбележи поредния силен мач на Марсио .
В заключение - добър мач за Черноморец , но срещу отбор който поради някаква причина ( те си знаят каква ) не показа нищо от това което умее .
Последна промяна от Conan на 28 сеп 2010 21:51, променено общо 1 път.

gardimarin
Контакти:

Мнениеот gardimarin » 28 сеп 2010 21:41

deepblue1963 написа:
fred написа:
deepblue1963 написа:Не съм сигурен,но ди-джейското надъхване не е ли забранено от УЕФА?
Как да си обясня факта,че Груев трябваше сериозно да побутне Балъков,за да разбере,че отборът му е вкарал гол и да почне да се радва?
Как се тълкуват думите на Балъков на пресконференцията:"Нямам какво да кажа за мача?"Почвам да се питам,не е ли Груев,всъщност треньора на Ч-ц,а Балъков просто една фигура с "име"?

ами предлагам да не се и опитваш да си го обясниш - германска дисциплина брат ми, такъв беше и като футболист, и като капитан на националния - никакво изхвърляне, ама виж вие левскарите сте си друга работа кеф ти вили вуцов, кеф ти кокала - само кълбета дето не правят на пистата след победа колкото до пресконференцията - ами какво да каже - то и аз така предпочитам - хейтърите да говорят след такъв мач както казваше л.пенев за един техен мач в ловеч - "ами те го обърнаха на стрелбище" - само вратаря им предотврати катастрофа снощи

Виждал съм немски треньори,които "правят кълбета" и коментират мачовете на дълго и на широко.Или той е по-немец от тях?Друг път не дрънкай глупости!И ние гледаме немски мачове и ядем бомбони "Тик-Так"! ;)

Страшен умник си и ги разбираш нещата БРАВО родителите ти трябва да са горди какъв анализатор са сътворили :lol: .А за пресконференцията ми ко да ви казва толкова че ви го набута на софийските отбори ли :lol: .Но вие Левскарите много ги чаткате нещата а само преди няколко месеца си спомни колко посрани бяхте и все пак успех на Левски в европа без лоши чувства ;)

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 28 сеп 2010 22:20

deepblue1963 написа:
fred написа:

на мама умника той - какво да каже бе - те резултатите сами говорят - какво стана със вашия левски в бургас? ;) какво каза ясен тогава? заслужена загуба май май ако не ме лъже паметта? а че има и по-емоционални германци или по-темпераментни такива не споря, че краси не е немец е ясно - той е един велик българин, но е по-дисциплиниран германец от повечето родени такива!
викаш нямал какво да каже,а?
сигурно ти щото си по-умен имаш какво да кажеш,а?
ама я помисли малко - балъков като говори ли го чуват повече хора или ти форумен умник като пишеш във форума?
чакам логичен отговор както и разумно обяснение :lol: :lol: :lol:
колкото до пресконференцията - ми той ти го каза бе - на скептиците мога да им кажа да вадят тефтерите и да почнат да броят положенията на черноморец.....
колкото до причината да се закачаш с нас - тежко е да загубиш с тези добри футболисти,нали?
истината боли - балъков победи ясен петров с много тактика.....и немска дисциплина :geek:
ама нищо той ясен има време да се учи :mrgreen:
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 29 сеп 2010 21:30

1.Доколкото виждам,темата е:"Черноморец - Славия 8ми кръг"
2.Въпросите ми бяха ТОЧНО по темата.
3.Каква е връзката с мача Ч-ц-Левски?
4.Победили-загубили...Кой сега е №1?
Левски е на мястото,което му приляга,Ч-ц-също(в миманса).Както впрочем и миналата година.Тогава пак ни бихте,нали?И къде бяхте в крайното класиране,че ми се губите нещо?За нас,мачовете с такива като вас са ежедневие.За вас,мачовете с Левски са като финал за ШЛ.Победата над Левски осмисля живота на много фенове и се предава от дядо на внуче.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 30 сеп 2010 17:14

deepblue1963 написа:1.Доколкото виждам,темата е:"Черноморец - Славия 8ми кръг"
2.Въпросите ми бяха ТОЧНО по темата.
3.Каква е връзката с мача Ч-ц-Левски?
4.Победили-загубили...Кой сега е №1?
Левски е на мястото,което му приляга,Ч-ц-също(в миманса).Както впрочем и миналата година.Тогава пак ни бихте,нали?И къде бяхте в крайното класиране,че ми се губите нещо?За нас,мачовете с такива като вас са ежедневие.За вас,мачовете с Левски са като финал за ШЛ.Победата над Левски осмисля живота на много фенове и се предава от дядо на внуче.

Въххх, брат ми много си лош...... :lol: :lol: :lol:
1. Къв го дириш в темата черноморец славия
2. Къв го дириш под вола теле кво казал и кво не балъков на пресконференцията? Що го казал, що неказал друго, дрън дрън…..
Отговора е ясен: Балъков ти е причинил доста болка явно и си го искарваш във форума нареждайки го, ама той дали знае ;) а дали му пука ;) ?
Казваш мачовете с такива като нас? са ежедневие? И все не са ви на добре (поне със нас напоследък).
И като толкова уж не ви пука - Батков къв го дири миналата година да ореве орталъка че загубили "дори" от Черноморец?
Гибона що рева като малко дете на което не са му купили колело пред ринг.бг че всички казали че Черноморец ги бил надиграл пък той не бил съгласен?
Ама що така бре уж не ви пука а след загуби от такива като нас искате оставки във вашия клуб?
Като биете такива като нас се редят всичките ви футболисти пред камерите да се изявяват, гонзо, батков......като падате от такива като нас същите бягат като дявол от тамян от камерите, крият се по съблекални, влизат мълчаливо на бегом със сведени глави във автобуса (Батков доколкото знам миналата година над 10 месеца не е посещавал Герена).
Сега по темата за мача:
Бихме си съвсем резонно с оглед на нашата игра и с оглед на показаното то белия отбор, създавахме положения с лекота, надпреварваха се нашите кой да изпусне повече, Балъков нямаше какво да коментира след подобен мач - каза друг ден ще влезнат повече и на скептиците да вадят тефтерите да почват да броят :lol:
И да ще разправям на внуците си как сме ви били и тази и миналата година, надявам се и догодина и знам че те ще се гордеят с това, а такива като теб ще си спомнят с неприязън тези мачове ;)
Айде със здраве;) и без лоши чуства.........
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!

Върни се в “Черноморец”