Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
red maick написа:Ами аз в 11 бях в Германос и там на схемата на нац. стадион се виждаше ясно колко места са заети. Ако искате вярвайте на глупостите за 4000 билета ако искате не. В четвъртък пак казвам ще се види и изненаданите няма да са малко.
Avanti_Ragazzi написа:Ок да събира макс 26000 и то при едва ли не да няма празна седалка / а аз такива в Г видях доста/, което пак означава да сте под 25 000. За причините ,които си изредил бих се съгласил ,но наистина ще бъде подвиг в мирно време при тази ви форма и резултати да бъдем пак повече. И оправданието за стадиона не важи ,защото това е все едно да кажем ние на мачовете срещу Байер или Тулуза ,че ако бяхме на В.Левски щяхме да сме 40 000.
Първо в Сектор Г имаше около 200 най много 300 празни седалки последните 3,4 реда стига си писал глупости!!!и ми кажи на Герена ходил ли си изобщо!!!!Защото съм имал честа да се боря с бурените и храстите на Армията и знам как се катерят тревистите подобия на стълби в сектор Б там и много мисля,че ти не си имал тая възможност спямо Герена.А си го виждал само на снимка,ТВ или в нета!!!
Hellkeeper написа:red maick написа:Ами аз в 11 бях в Германос и там на схемата на нац. стадион се виждаше ясно колко места са заети. Ако искате вярвайте на глупостите за 4000 билета ако искате не. В четвъртък пак казвам ще се види и изненаданите няма да са малко.
Хайде сега да те питам ... ти откъде си сигурен, че това което са ти показали не е бройката на билетите, която се продава в Германос, а не изкупените билети?
stannn написа:Я да питам. Феновете на Левски тук да не би да са решили да гледат ЦСКА, че са толкова заинтересувани от билетите.
stannn написа:Трябва да ви е ясно. Всички гледат към ЦСКА. Потвърждение на това е случката с Боримиров. Кога излезе новината? На следващия ден в 18 часа. Ако това беше станало с някой от ЦСКА това щеше да се напише на минутата.
red maick написа:deepblue1963 написа:Всъщност,нека"червените" момчета и момичета да напълнят стадиона!Нека да погледат някой и друг европейски мач!Като за последно.Щото като гледам как вървят нещата при тях,скоро други не се очертават.
Това винаги ми е било смешно, като идва от устите на левскари? ! Някак непонятно ми е точно вие да ни говорите за евро мачове, но явно това си е някакъв вид комплекс.
Avanti_Ragazzi написа:Ти да не би да спориш за тази цифра?
Не спори, а убий говедото с факти!
http://www.novsport.com/news56138_1.html#comments
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 24 госта