Билети ЦСКА-Порто

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Билети ЦСКА-Порто

Мнениеот turbogena » 28 сеп 2010 14:36

Е добре де :lol: Аз показвам новина от тази сутрин в сайта на БТВ или и това е медия която обслужва Левски :roll:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Hellkeeper
Контакти:

Мнениеот Hellkeeper » 28 сеп 2010 14:39

red maick написа:Ами аз в 11 бях в Германос и там на схемата на нац. стадион се виждаше ясно колко места са заети. Ако искате вярвайте на глупостите за 4000 билета ако искате не. В четвъртък пак казвам ще се види и изненаданите няма да са малко.

Хайде сега да те питам ... ти откъде си сигурен, че това което са ти показали не е бройката на билетите, която се продава в Германос, а не изкупените билети?

red maick
Контакти:

Мнениеот red maick » 28 сеп 2010 14:41

Avanti_Ragazzi написа:
Ок да събира макс 26000 и то при едва ли не да няма празна седалка / а аз такива в Г видях доста/, което пак означава да сте под 25 000. За причините ,които си изредил бих се съгласил ,но наистина ще бъде подвиг в мирно време при тази ви форма и резултати да бъдем пак повече. И оправданието за стадиона не важи ,защото това е все едно да кажем ние на мачовете срещу Байер или Тулуза ,че ако бяхме на В.Левски щяхме да сме 40 000.

Първо в Сектор Г имаше около 200 най много 300 празни седалки последните 3,4 реда стига си писал глупости!!!и ми кажи на Герена ходил ли си изобщо!!!!Защото съм имал честа да се боря с бурените и храстите на Армията и знам как се катерят тревистите подобия на стълби в сектор Б там и много мисля,че ти не си имал тая възможност спямо Герена.А си го виждал само на снимка,ТВ или в нета!!!

Не мога да разбера защо трябва да съм бил на мача за да видя празните места то по ТВ ги показаха.

red maick
Контакти:

Мнениеот red maick » 28 сеп 2010 14:42

Hellkeeper написа:
red maick написа:Ами аз в 11 бях в Германос и там на схемата на нац. стадион се виждаше ясно колко места са заети. Ако искате вярвайте на глупостите за 4000 билета ако искате не. В четвъртък пак казвам ще се види и изненаданите няма да са малко.

Хайде сега да те питам ... ти откъде си сигурен, че това което са ти показали не е бройката на билетите, която се продава в Германос, а не изкупените билети?

Значи в Германос продават билети за определени блокове на стадиона и те не се дублират с тези на касата :idea:

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 28 сеп 2010 14:44

Я да питам. Феновете на Левски тук да не би да са решили да гледат ЦСКА, че са толкова заинтересувани от билетите.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

red maick
Контакти:

Мнениеот red maick » 28 сеп 2010 14:47

stannn написа:Я да питам. Феновете на Левски тук да не би да са решили да гледат ЦСКА, че са толкова заинтересувани от билетите.

По скоро ми прилича на някакъв невероятен страх сакън да не бъдем повече от тях въпреки всички благоприятни фактори за тях. На това ми прилича ако трябва да съм честен, но е разбираемо при този медиен и всякакъв комфорт е някак странни изведнъж обруления ЦСКА да събере повече публика какво ще си кажат хората тогава? Мита за отбора на народа? И все интересни неща.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 28 сеп 2010 15:08

Трябва да ви е ясно. Всички гледат към ЦСКА. Потвърждение на това е случката с Боримиров. Кога излезе новината? На следващия ден в 18 часа. Ако това беше станало с някой от ЦСКА това щеше да се напише на минутата.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Vonin
Контакти:

Мнениеот Vonin » 28 сеп 2010 15:32

stannn написа:Трябва да ви е ясно. Всички гледат към ЦСКА. Потвърждение на това е случката с Боримиров. Кога излезе новината? На следващия ден в 18 часа. Ако това беше станало с някой от ЦСКА това щеше да се напише на минутата.

Не си губи времето и децата знаят, че ВСИЧКИ само гледат в ЦСКА да има и най-малкия проблем и се РАЗЛАЙВАТ! Ама, мен не ме е##! Мисля че ще има доста хора, но ми е интересно как ще са по сектори!
Антверп, Аалст, B 1903, Люцерн, О.Ф.Н., Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), Жилина, Дебрецен,Търнава, Сараево, Иртыш Павлодар...keeps counting => "Не спирате да губите по цялата земя!"

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 28 сеп 2010 15:50

red maick написа:
deepblue1963 написа:Всъщност,нека"червените" момчета и момичета да напълнят стадиона!Нека да погледат някой и друг европейски мач!Като за последно.Щото като гледам как вървят нещата при тях,скоро други не се очертават.

Това винаги ми е било смешно, като идва от устите на левскари? ! Някак непонятно ми е точно вие да ни говорите за евро мачове, но явно това си е някакъв вид комплекс.

Защо ти е непомятно да говорим за евромачове, при положение, че коефициента ни ей така все си е двойно над вашия?

ПП Колко казваш, че бяхте в Б, аз пръв попитах :mrgreen:

koeff
Контакти:

Мнениеот koeff » 28 сеп 2010 15:51

Avanti_Ragazzi написа:
Ти да не би да спориш за тази цифра?

Не спори, а убий говедото с факти! :)

http://www.novsport.com/news56138_1.html#comments

Ма кви факти бе пич виждам те,че си на 15 най-много 16 и искаш да ни докажеш неща които ние сме видяли,че не са истина!!!Вие сте били 35 000 ОК съгласен съм,ама не го прави на голямата работа все едно другите не са го правили та даже са събирали и повече от тези 35 000.И когато го направите поне 3 или 4 пъти тогава се хвали а не 1 път на 15 години.И сме голямата работа!!!Казвам ти го и на теб преди мача ви с Фулъм сте събирали повече от 30 000 последно на мача ви с Ювентус 1994 3-2 за вас.Ето ти факти.....[/quote]

Tук говорим конкретно за мача с Фулъм, батко.
А, като спомена мачс ни с Юве, само мога да те информирам, че го гледах на живо... тогава бях на 15. ;)

Върни се в “ЦСКА”