Светът се изврати, на нищо не прилича...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
batty
Контакти:

Re: Светът се изврати, на нищо не прилича...

Мнениеот batty » 27 сеп 2010 15:06

TPAKTOP написа:Абе брат ми я кажи кви хапчета пиеш :? :lol: :lol:

:mrgreen:
Брутално е! Не искате да си презнаете, че и вие сте част от тоя живот, само луди ви се привиждат. Да видим кой ще се смее последен. Добре че в здравните ни книжки сме регистрирани с личните си имена и ЕГН-то, а не с никове като по форумите. :mrgreen:

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 27 сеп 2010 15:08

Batty, друже, твоята здравна книжка не е ли на съхранение нейде ? :mrgreen:

жокер : последната спирка на No.32 :geek:
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 27 сеп 2010 15:10

batty написа:
TPAKTOP написа:Абе брат ми я кажи кви хапчета пиеш :? :lol: :lol:

:mrgreen:
Брутално е! Не искате да си презнаете, че и вие сте част от тоя живот, само луди ви се привиждат. Да видим кой ще се смее последен. Добре че в здравните ни книжки сме регистрирани с личните си имена и ЕГН-то, а не с никове като по форумите. :mrgreen:

Под "хапчета" имах предвид ония с фигурките отгоре :roll:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

LevskiBigFan
Контакти:

Мнениеот LevskiBigFan » 27 сеп 2010 15:13

Отдавна не съм се смял толкова!!!!

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 27 сеп 2010 15:21

Сър Джон, един от малкото истински приятели на кралицата, решил да напусне на преклонна възраст Англия и да заживее някъде другаде.
Идва при него разочарована кралицата и го пита:
–Защо така, сър? Какво е това драматично решение на тези години. Какво толкова в Аглия не ти харесва, че не искаш да доживееш тука благородни старини?
– Миледи, рекъл сър Джон, много съм разтревожен за бъдещето си.
–Какво толкова те тревожи, приятелю?
- Страхът ми се ражда от това, че когато бях млад, да си гей в Англия беше срамно. После доживях в зрелостта си това да е даже престижно. И затова искам да напусна, миледи, старата Англия, докато да си гей не е станало задължително ...

Потребителски аватар
batty
Контакти:

Мнениеот batty » 27 сеп 2010 15:47

За да не пускам нова тема и да спамя като генераления директор на карабуклука, искам само да споделя нещо в тази тема, посветена на ел. крушки, лампиони и терминалните части на дебелото черво.

Снощи гледах интурвю на Боби Михайлов, водено от журналистката Цветанка Ризова. Половин час гледах и исках да се обадя в телевизията или на приятел и да попитам, дали е нормално следното нещо.

Винаги като гледам подобни интервюта, с подобни журналистки, надиплени с по 600 грама грим и червило, искам да попитам директо. Госпожо, правите ли френска любов? :!: :?: :roll:

Сега пак ще ме емнете и ще ме пратите да си пия хапчетата. Добре, ще си ги глътна, но споделете честно, на вас не ви ли минават такива мисли? Кои и каза на госпожата, че е журналистка? Кой го излъга това невръстно момиче? :mrgreen:

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 27 сеп 2010 15:49

Странджата написа:Сър Джон, един от малкото истински приятели на кралицата, решил да напусне на преклонна възраст Англия и да заживее някъде другаде.
Идва при него разочарована кралицата и го пита:
–Защо така, сър? Какво е това драматично решение на тези години. Какво толкова в Аглия не ти харесва, че не искаш да доживееш тука благородни старини?
– Миледи, рекъл сър Джон, много съм разтревожен за бъдещето си.
–Какво толкова те тревожи, приятелю?
- Страхът ми се ражда от това, че когато бях млад, да си гей в Англия беше срамно. После доживях в зрелостта си това да е даже престижно. И затова искам да напусна, миледи, старата Англия, докато да си гей не е станало задължително ...

Доста добър виц ;)

Ето още един:

Американка, французаойка и българска циганка туко що омъжи ли се. Американката казала:
-Аз на моя мъж му казах, че чинии не мия. След това три дни не го видях и на четвъртия дойде с миялна машина.
Французойката също се похвали и казала:
И аз на моя мъж му казах, че чинии не мия. След това три дни не го видях и на четвъртия дойде с прислужница.
Българската циганка и тя казала:
Аз на моя мъж му казах, че чинии не мия. След като три дни не го видях на четвъртия ми се отвори лявото око
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 27 сеп 2010 16:30

batty написа:Преди време Брук се ожени за Рич, после за брат му, за баща им и накрая роди дете от мъжа на дъщеря си, сиреч от зет си. Сега пък Тейлър я спипаха да спи с гаджето на дъщеря и. Тея изпращяха. Дайте да напишем една декларация, да се направи нещо. Нека да пратят психолог и лекар даже, да им говорят на тези хора, аман от техните сърбежи в чатала.

Ей на, преди седмица имах клиентка на 72 години, вика боли ме корема. Кви ли не изследвания, накрая се оказа, че има ел. крушка в онази работа, оттам идват болките. Сега като си пусна абажура у нас и само вагини виждам. :mrgreen:

Светът се изврати, на нищо не прилича...

Тая Брук има имунитет срещус спин. Преспа с всички мъже в сериала и им народи деца :mrgreen:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 27 сеп 2010 17:13

:lol: :lol: Голяма тема.Искам да поздравя колегата моряк Batty и да му благодаря от сърце.Смях се с глас.Batty,ти си велик. :lol:
А относно луминисцентните лампи,дали ако те са от дългия вид(1.20 м),могат да се съберат...сещате се къде. :lol:
Само Черно море.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 27 сеп 2010 18:51

garfild8 написа::lol: :lol: Голяма тема.Искам да поздравя колегата моряк Batty и да му благодаря от сърце.Смях се с глас.Batty,ти си велик. :lol:
А относно луминисцентните лампи,дали ако те са от дългия вид(1.20 м),могат да се съберат...сещате се къде. :lol:

Айнщайн е казал, че човешката глупост е безкрайна и аз му вярвам.... така че очаквам в най-скоро време batty да ни информира и за някоя по-дълга крушка :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Свободна зона”