Странджата написа:Сър Джон, един от малкото истински приятели на кралицата, решил да напусне на преклонна възраст Англия и да заживее някъде другаде.
Идва при него разочарована кралицата и го пита:
–Защо така, сър? Какво е това драматично решение на тези години. Какво толкова в Аглия не ти харесва, че не искаш да доживееш тука благородни старини?
– Миледи, рекъл сър Джон, много съм разтревожен за бъдещето си.
–Какво толкова те тревожи, приятелю?
- Страхът ми се ражда от това, че когато бях млад, да си гей в Англия беше срамно. После доживях в зрелостта си това да е даже престижно. И затова искам да напусна, миледи, старата Англия, докато да си гей не е станало задължително ...
Доста добър виц

Ето още един:
Американка, французаойка и българска циганка туко що омъжи ли се. Американката казала:
-Аз на моя мъж му казах, че чинии не мия. След това три дни не го видях и на четвъртия дойде с миялна машина.
Французойката също се похвали и казала:
И аз на моя мъж му казах, че чинии не мия. След това три дни не го видях и на четвъртия дойде с прислужница.
Българската циганка и тя казала:
Аз на моя мъж му казах, че чинии не мия. След като три дни не го видях на четвъртия ми се отвори лявото око
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !