Сержиньо Грийн - фен тема

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

dromihait
Контакти:

Re: Сержиньо Грийн: Левски на финал в Лига Европа? Защо, не!

Мнениеот dromihait » 26 сеп 2010 15:03

Прочетете интервюто, преди да коментирате! Феновете му задават въпрос: " Може ли да стигнем финал в ЛЕ ? " Отговорът на Грийн е повече от адекватен. Нима трябва да се конфронтира с тях и да покаже липса на амбиция, за да угоди на разни червени форумни индивиди?

Потребителски аватар
Valioba
Контакти:

Мнениеот Valioba » 26 сеп 2010 15:11

Наистина Сержиньо казва "Защо не?" . Заглавието на статията е малко подвеждаща. Но всеки уважаващ себе си и отбора си футболист би казал същото.
Все пак, ако разгледате историята на финалите на всички европейски клубни турнири ще забележите доста скромни имена. За съжаление нито един български отбор никога не е достигал до финал. Това не ви ли кара да се замислите, че страната ни никога не е била от футболните сили в Европа на клубно ниво. А на национално имаме само 2 участия на Европейски първенства.
Уникален домейн на любимия отбор: LEV.SKI

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 26 сеп 2010 15:12

:mrgreen: Това е типичен журналист. Измисля заглавието предварително и задава въпрос, с който да вкара думи в устата на интервюирания. :mrgreen:

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 26 сеп 2010 15:17

ЕЕЕ ГОлемите приказки...Вижте , че въпроса е донякъде провокативен.Имам предвид , че го питат - може ли да играем на финал? И той какво да каже? НЕ!Слаби смее , финала е утопия.Човека е умен.Знае какво се казва в тия ситуации.ПРеди всеки голям форум треньорите казват - ние сме на финалите за да се класираме колкото се може по напред, ако може да играем и на финал.Всички отбори на световно или европейско са там за да стигнат до финала...това сам го чувал от треньора на Того или Гхана беше - непомня.И то заа световното 2006.Сега засега да излезем от групата... а каквото стане.Данеби Фулам да са били сигурни за финала?Всичко става... амаа засега да зимат точки в групите.
:)
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Sofiazapadultrasa
Контакти:

Мнениеот Sofiazapadultrasa » 26 сеп 2010 15:35

Освен това казва че за всеки отбор класирал се в груповата фаза целта трябва да е финал!!!
Че няма да играем финал е повече от ясно,но е хубаво момчетата да си вярват....дано излезел от групата !!!

Потребителски аватар
TPAtkov

Мнениеот TPAtkov » 26 сеп 2010 15:58

Гледам триете мнения, без основание в т'ва форумче, нищо няма, все пак ще имате кофти вкус в устата :mrgreen:

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 26 сеп 2010 15:59

Ама разбира се, че като си в групите целта ти е да спечелиш турнира, ако не е така какво правиш там изобщо?
И не разбирам какво не ми харесахте на предишното мнение, ама както и да е.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
NeRaDzYrA
Контакти:

Мнениеот NeRaDzYrA » 26 сеп 2010 16:09

Защо не, ама едва ли ;) !!! Все още няма дорасъл бг отбор, който да е готов за фурор в ЕКТ, а след една победа на Гент да си правиш такива изводи е достааа странно..
Изображение
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 26 сеп 2010 16:35

Все пак, ако искат да спечелят нещо футболистите трябва да играят, а не да приказват. Сержиньо казал, защо не? Ами наистина защо не, бих попитал и аз. Ами най малкото, защото там има по силни отбори от нас. Е, ако вземат да го направят, няма да се рзсърдя. Но нека първо спечелят тилата тук. Хубаво е да имаш самочуувствие, лошо е когато то стане прекалено високо.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 26 сеп 2010 16:43

Е кво да каже "не няма начин" ? Естествено, че така ще отговори. Всичко се случва да не би да очаквахме онзи 1/4 финал? Аз лично ще съм изключително доволен само да минем групите. Догодина като станем 3ти в Шампионската лига ще мислим за по-големи подвизи.. :mrgreen:
Само Левски!

Върни се в “Левски”