Сержиньо Грийн - фен тема
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Сержиньо Грийн: Левски на финал в Лига Европа? Защо, не!
Прочетете интервюто, преди да коментирате! Феновете му задават въпрос: " Може ли да стигнем финал в ЛЕ ? " Отговорът на Грийн е повече от адекватен. Нима трябва да се конфронтира с тях и да покаже липса на амбиция, за да угоди на разни червени форумни индивиди?
- Valioba
- Контакти:
Наистина Сержиньо казва "Защо не?" . Заглавието на статията е малко подвеждаща. Но всеки уважаващ себе си и отбора си футболист би казал същото.
Все пак, ако разгледате историята на финалите на всички европейски клубни турнири ще забележите доста скромни имена. За съжаление нито един български отбор никога не е достигал до финал. Това не ви ли кара да се замислите, че страната ни никога не е била от футболните сили в Европа на клубно ниво. А на национално имаме само 2 участия на Европейски първенства.
Все пак, ако разгледате историята на финалите на всички европейски клубни турнири ще забележите доста скромни имена. За съжаление нито един български отбор никога не е достигал до финал. Това не ви ли кара да се замислите, че страната ни никога не е била от футболните сили в Европа на клубно ниво. А на национално имаме само 2 участия на Европейски първенства.
Уникален домейн на любимия отбор: LEV.SKI
- vratar4eto
- Контакти:

ЕЕЕ ГОлемите приказки...Вижте , че въпроса е донякъде провокативен.Имам предвид , че го питат - може ли да играем на финал? И той какво да каже? НЕ!Слаби смее , финала е утопия.Човека е умен.Знае какво се казва в тия ситуации.ПРеди всеки голям форум треньорите казват - ние сме на финалите за да се класираме колкото се може по напред, ако може да играем и на финал.Всички отбори на световно или европейско са там за да стигнат до финала...това сам го чувал от треньора на Того или Гхана беше - непомня.И то заа световното 2006.Сега засега да излезем от групата... а каквото стане.Данеби Фулам да са били сигурни за финала?Всичко става... амаа засега да зимат точки в групите.

[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
- Sofiazapadultrasa
- Контакти:
Освен това казва че за всеки отбор класирал се в груповата фаза целта трябва да е финал!!!
Че няма да играем финал е повече от ясно,но е хубаво момчетата да си вярват....дано излезел от групата !!!
Че няма да играем финал е повече от ясно,но е хубаво момчетата да си вярват....дано излезел от групата !!!
Гледам триете мнения, без основание в т'ва форумче, нищо няма, все пак ще имате кофти вкус в устата 

Ама разбира се, че като си в групите целта ти е да спечелиш турнира, ако не е така какво правиш там изобщо?
И не разбирам какво не ми харесахте на предишното мнение, ама както и да е.
И не разбирам какво не ми харесахте на предишното мнение, ама както и да е.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
Защо не, ама едва ли
!!! Все още няма дорасъл бг отбор, който да е готов за фурор в ЕКТ, а след една победа на Гент да си правиш такива изводи е достааа странно..

Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,
Все пак, ако искат да спечелят нещо футболистите трябва да играят, а не да приказват. Сержиньо казал, защо не? Ами наистина защо не, бих попитал и аз. Ами най малкото, защото там има по силни отбори от нас. Е, ако вземат да го направят, няма да се рзсърдя. Но нека първо спечелят тилата тук. Хубаво е да имаш самочуувствие, лошо е когато то стане прекалено високо.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
Е кво да каже "не няма начин" ? Естествено, че така ще отговори. Всичко се случва да не би да очаквахме онзи 1/4 финал? Аз лично ще съм изключително доволен само да минем групите. Догодина като станем 3ти в Шампионската лига ще мислим за по-големи подвизи.. 

Само Левски!