Уважение

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: Уважение

Мнениеот sedem_!_dva » 16 фев 2009 20:35

hlucho написа:
STENLI написа:стига сте правили сраявнениа с европеискиа футбол, не става

Става! Но има едно ако си променим манталитета!

Ама манталитета не може да се промени само във футболен аспект, а трябва цялостно във всяко отношение, дотогава ще гледаме италианците и всички европейски народи и ще цъкаме с език, защо не може да мислим като тях и да действаме единно, когато става въпрос за уважение на дадена личност или за кауза, от която всички ще имат полза.
Това не е единствения пример, има още много такива, дори и крайни ултраси от Рома и Лацио се обединиха след убийството на Габриеле Сандри и още и още........
В България няма никакво уважение дори към Гунди и другите ни велики футболисти, които вече не са сред живите, а вие очаквате уважение към сегашните ни "звезди" :?
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 фев 2009 20:54

angelov написа:
hlucho написа:Браво! Големите заслужават уважение! Дано, някога доживееме подобно отношение и н наща мила родина!

Дано, но едва ли. Как си представяш примерно ние да издигнем позитивни плакати и транспаранти за Т.Янчев, а вие за Гонзо

Междодругото на едно вечно дерби на ''Борисовата градина'' феновете на ЦСКА бяха издигнали няколко плаката на Гунди!!!Не съм много сигурен но май че беше така! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

kkatan

Мнениеот kkatan » 16 фев 2009 20:58

стенли е прав... тука е азия.. уважение към противника няма..

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 16 фев 2009 21:01

delqnski47 написа:Междодругото на едно вечно дерби на ''Борисовата градина'' феновете на ЦСКА бяха издигнали няколко плаката на Гунди!!!Не съм много сигурен но май че беше така! ;)

И после се чу "Гунди ви зове на синьото небе" нали. Аре глупости, поне аз не се сещам в дерби да е имало плакат от феновете на ЦСКА, с който да отдадат някаква чест на Гунди. Те дори, когато го правят това на паметника Левски тук в София сложиха венец, на който беше написано "От тези, които не направиха капитал от името ти" и ако това не е най-долна гавра, аз просто не знам какво да кажа (Дано не сътворят поредната си изцепка и след няколко дни :evil: ). Не всички фенове на ЦСКА разбира се са такива, но 80 % от сектор Г и целия фенклуб армейци1948 заедно с Дучето и компанията му.
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
LSFC1914
Контакти:

Мнениеот LSFC1914 » 16 фев 2009 21:17

Като видях и прочетох тази статия направи заслужава огромно уважение,не само от феновете на Интер,но и на феновете по целия свят.о ми стана тъжно.По принцип в Италия фаворити ми са Рома,ама страшно много уважавам Милан.А за Паоло Малдини за мене най-великия защитник за всички времена.Жалко,че ще се откаже,ама на тая възраст е нормално,даже някой още по млади се отказват! Малдини заслужава уважение,не само на феновете на Интер,а и на феновете по целия свят.Да е жив и здрав. :!:

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 16 фев 2009 21:26

Прави ми впечатление, че фенове на всички водещи отбори говорят с уважение за Паоло Малдини. Това показва колко голям е и като играч, и като човек. Освен него, аз не знам за друг футболист, който ако не обичан, да е уважавам от всички. Поклон и респект.

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 17 фев 2009 07:21

sedem_!_dva написа:
hlucho написа:
STENLI написа:стига сте правили сраявнениа с европеискиа футбол, не става

Става! Но има едно ако си променим манталитета!

Ама манталитета не може да се промени само във футболен аспект, а трябва цялостно във всяко отношение, дотогава ще гледаме италианците и всички европейски народи и ще цъкаме с език, защо не може да мислим като тях и да действаме единно, когато става въпрос за уважение на дадена личност или за кауза, от която всички ще имат полза.
Това не е единствения пример, има още много такива, дори и крайни ултраси от Рома и Лацио се обединиха след убийството на Габриеле Сандри и още и още........
В България няма никакво уважение дори към Гунди и другите ни велики футболисти, които вече не са сред живите, а вие очаквате уважение към сегашните ни "звезди" :?

7-2 е прав ,не уважаваме спортните величия от миналото си ,та камоли настоящите противници,жалко много жалко дано някога да се научиме на уважение и почит по междуси!!!
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
Astarot
Контакти:

Мнениеот Astarot » 18 фев 2009 17:31

Малдини е не-човек, той е просто явление! Няма нормален човек на този свят, който да не го признава с уважение. Не ми е известен друг случай, в който синът надминава баща си в същата сфера. Едва ли Паоло е бил "сина на Чезаре" повече от 5 години след началото на кариерата си. След това Чезаре стана "бащата на Паоло". Футболните му качества са се доказали през всичките 20 години, през които е играл на най-високите футболни нива и то винаги с изключителна класа. Но това ли е най-важното? Малдини е голям най-вече като човек. Освен, че не изневери на принципите си и любовта към отбора си, във всеки един мач е играл със страст, жар и сърце. Това отличава великите от много добрите спортисти. Винаги ще си спомням един мач, в който по нещастно стечение на обстоятелствата топката рикушира след негов шпагат и се получи авто-гол. От този момент до последния съдийски сигнал, бях едновременно потресен и възхитен от това, което правеше Малдини. Бягайки без минута почивка от аутлиния до аутлиния, се превърна от ляв бек в ляво крило и беше основният мотор на отбора в атака. Направо избесня. Такъв пламък в очите можеш да видиш само в тези на викинг-берсеркер, размахващ брадвата безмилостно насред някоя битка. Дори не помня кой беше мача и как свърши в крайна сметка, но такова нещо не бях виждал никога до тогава.
Изключителна чест прави и на тифозите на Интер за признанието. Защото хората осъзнават, че в конкуренцията се ражда класата и противникът изгражда собствения ти отбор. Кой ли по-добре да го осъзнава от хората преживяващи, може би, най-старото дерби в света. Защото това са сигурно двата най-титулувани отбора, които са от един и същи град. Там футболът е буквално религия и страст, която няма правила. Интересен е случаят във фамилия Барези, където единият брат е заклет Интерист и работи в отбора, а другият е легенда на Милан и националния отбор и също работи в структурите на отбора си.
Изображение

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 22 фев 2009 23:50

LordVOODOO написа:Малдини завинаги ще си остане най-великият защитник! Но по-важното е, че той е страхотен пример как трябва да се държи един човек! Шапки долу пред този велик мъж! - Той го заслужава!

Дайте да не сравняваме нашите палячовци с легендите .
Да не сравняваме ритнитопката ни с футбола :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 15 ное 2009 15:19

Пускам този пост тук заради заглавието http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=102745 .Браво на момчето и все така да продлжава.

Върни се в “Милан”