Един град-един отбор написа:Големи сме ... много големи !!! Горд съм, че съм фен на Ботев Пловдив!
бате Левски ми е на сърцето но те подкрепям на пълно публиката ви е велика желая ви бързо връщане кадето ви е мястото

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Един град-един отбор написа:Големи сме ... много големи !!! Горд съм, че съм фен на Ботев Пловдив!
G.B.S написа:Един град-един отбор написа:Големи сме ... много големи !!! Горд съм, че съм фен на Ботев Пловдив!
бате Левски ми е на сърцето но те подкрепям на пълно публиката ви е велика желая ви бързо връщане кадето ви е мястото
DDFC_Supporter написа:Пичове поклон пред вас!!! Подкрепяйте си отбора и не провокирайте излишно напрежение, за да може да се върнете по-бързо там където ви е мястото!!!!
Нямам търпение да присъствам догодина на мача Ботев-Добруджа!!
Успех и дано мъките ви да останат в миналото!
daimio написа:Незнам майна колко хора могат да издържат на това,което издържахме ние през последното десетилетие!?Пък и продължаваме да го правим и сега при" чудатите "условия ,които предлага "В" група за провеждане на футболни срещи.Според мен хората по света избират кой отбор да подкрепят-в нашия случай мисля че Ботев избира теб!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта