Фенклуб Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
G.B.S
Контакти:

Re: Обръщение към феновете на Ботев Пловдив

Мнениеот G.B.S » 23 сеп 2010 21:42

Един град-един отбор написа:Големи сме ... много големи !!! Горд съм, че съм фен на Ботев Пловдив!

бате Левски ми е на сърцето но те подкрепям на пълно публиката ви е велика желая ви бързо връщане кадето ви е мястото ;)

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Мнениеот Един град-един отбор » 23 сеп 2010 21:44

G.B.S написа:
Един град-един отбор написа:Големи сме ... много големи !!! Горд съм, че съм фен на Ботев Пловдив!

бате Левски ми е на сърцето но те подкрепям на пълно публиката ви е велика желая ви бързо връщане кадето ви е мястото ;)

Въпреки, че сте един от двата ни кръвни врага и аз ви уважавам, за това, че в момента представяте България на едно страхотно ниво в Европа! Успех и на вас! Наздраве :)
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

t7h7m7
Контакти:

Мнениеот t7h7m7 » 23 сеп 2010 21:50

И аз се гордея,че съм от БОТЕВ ПЛОВДИВ.
Последна промяна от t7h7m7 на 24 сеп 2010 13:58, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Yobs1912
Контакти:

Мнениеот Yobs1912 » 23 сеп 2010 21:56

Проблемът е,че всички се натискат да взимат пари да им гостуваме да си събират цялото село на мач и ни тъпчат по разни ниви,нито трибуни,нито огради,стоим в някви бурени насред гората.Най-читавия стадион до сега май беше в Димитровград.

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 23 сеп 2010 23:00

Ние, които ходим на всеки мач знаем какво е на стадиона. Така че, няма смисъл да обясняваме на други, които няма да ни разберат.
Аз обаче, ще напиша за нещо друго, което е извън темата и дори не се отнася за нашия отбор. Все пак, искам да го споделя с ботевисти, а не с разни друиги навлеци. Току що прочетох, че Зума щял да се оттегля от треньорския пост в локо. Защо ли не се учудвам!? Аз това и го предвиждах - значи, ако тръгне добре отбора ще стои и ще говори колко е велик, както направи и в последните 2 купени мача миналия сезон. Ако обаче не върви добре, човека е на възраст и все ще намери повод за оттегляне. По принцип, не ме интересуват много локото, но искам да подчертая, че нито един от всички бивши футболисти на Ботев не е толкова нахален и безскрупулен! И това според мен е комплекс, че си играл за отбор, но този отбор никога няма да е най-обичания в града ти! Затова и Ботев го има и ще го бъде! Ботев Пловдив - красота, вяра, борба!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

Потребителски аватар
DDFC_Supporter
Контакти:

Мнениеот DDFC_Supporter » 23 сеп 2010 23:39

Пичове поклон пред вас!!! Подкрепяйте си отбора и не провокирайте излишно напрежение, за да може да се върнете по-бързо там където ви е мястото!!!!
Нямам търпение да присъствам догодина на мача Ботев-Добруджа!!
Успех и дано мъките ви да останат в миналото!
САМО ДОБРУДЖА!!

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 23 сеп 2010 23:52

DDFC_Supporter написа:Пичове поклон пред вас!!! Подкрепяйте си отбора и не провокирайте излишно напрежение, за да може да се върнете по-бързо там където ви е мястото!!!!
Нямам търпение да присъствам догодина на мача Ботев-Добруджа!!
Успех и дано мъките ви да останат в миналото!

Благодаря за пожеланието, ще се върнем, това е неизбежно:)

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 24 сеп 2010 07:33

Незнам майна колко хора могат да издържат на това,което издържахме ние през последното десетилетие!?Пък и продължаваме да го правим и сега при" чудатите "условия ,които предлага "В" група за провеждане на футболни срещи.Според мен хората по света избират кой отбор да подкрепят-в нашия случай мисля че Ботев избира теб!

Потребителски аватар
shamana1912

Мнениеот shamana1912 » 24 сеп 2010 21:33

daimio написа:Незнам майна колко хора могат да издържат на това,което издържахме ние през последното десетилетие!?Пък и продължаваме да го правим и сега при" чудатите "условия ,които предлага "В" група за провеждане на футболни срещи.Според мен хората по света избират кой отбор да подкрепят-в нашия случай мисля че Ботев избира теб!

Още малко и му се вижда края!!!А после...
ИзображениеИзображение

Върни се в “Ботев”