20.09 16 : 00 Черно море - Левски / Всички на стадиона !

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

PainMaker
Контакти:

Re: 20.09 16 : 00 Черно море - Левски / Всички на стадиона !

Мнениеот PainMaker » 21 сеп 2010 15:50

Опровергайте това:
1.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
това не съм го правел аз, но го ползвам за да покажа дузпата.
2.Чиста засада:
Изображение
3. - тук без снимка
Пуснете си мача към 83:28 при нарушението с/у Минев. Какво става тук? Някаква разправия, след което страничния съдия казва на главния "Дай му кратон бе", след което главния записва нещо(уж номера му че му е дал картон), а картон така и не се дига, а ако не се лъжа това ще е 2-ри жълт.
4. - видео
Рууни дузпа срещу Арсенал:
http://www.youtube.com/watch?v=O0UdpLNiD-o
Тук той симулира, но ситуацията беше същата, а Тасевски не симулира-Пиргов директно си го изхвърли.

Карик дузпа срещу Тотнъм
http://www.metacafe.com/watch/2745175/m ... hlights_0/
Пуснете си към 3:40 и само гледайте какво свирят съдиите!

И сега какво съдията пак свирел за нас, а? :lol:

SKV
Контакти:

Мнениеот SKV » 21 сеп 2010 15:56

И какво става на 83:27? Гонзо снася яйце? Абе ти май сън не си спал и си гледал мача поне 10 пъти. И при цялото това гледане и при това близко повторение (не знам "прасетата" каква връзка имат с това, но предполагам е някакъв комплекс) да продължаваш да твърдиш, че това е нарушение... Съжалявам те, сериозно.

PainMaker
Контакти:

Мнениеот PainMaker » 21 сеп 2010 15:59

SKV написа:И какво става на 83:27? Гонзо снася яйце? Абе ти май сън не си спал и си гледал мача поне 10 пъти. И при цялото това гледане и при това близко повторение (не знам "прасетата" каква връзка имат с това, но предполагам е някакъв комплекс) да продължаваш да твърдиш, че това е нарушение... Съжалявам те, сериозно.

Гледай и тогава говори. А това за прасетата е просто нужно да прочетеш какво съм написал, а именно че не съм го правел аз, но кадъра е много добър и затова го ползвам и не искам по никакъв начин да обиждам някой съфорумец. Та сигурно няма и засада, няма и фал а :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

SKV
Контакти:

Мнениеот SKV » 21 сеп 2010 16:13

От повторението на "спортал" единственото което се вижда е, че Пиргов избива топката преди контакта му с краката на албанеца. Никой не говори за симулация, но просто нарушение няма. Тази засада как си я видял не знам наистина. Кадъра ти е не HD, а някакво ултра мега гига HD. Оставам с впечатлението, че си тичал по тъча цяло полувреме. Не ме карай да ти разяснявам и правилото за засада. Дори от мазаницата, която си постнал се вижда че няма нищо. Друг е въпроса, че за теб явно линията на засадата е всичко друго, но не и успоредна на голлинията.
И хайде да не се сравнявате с Рууни, Карик... да не говорим за Манчестър Юнайтед.

Потребителски аватар
The Sailor Man

КОСТАДИН КОСТАДИНОВ - НЯМА ДУЗПА ЗА ЛЕВСКИ!!!

Мнениеот The Sailor Man » 21 сеп 2010 16:59

Коце Костадинов: Нямаше дузпа за Левски

"Цялата съдийска комисия видя, че нарушение срещу Тасевски няма."-заяви съдийския шеф
Шефът на Съдийската комисия Коце Костадинов заяви, че дузпа за Левски в мача с Черно море вчера не е имало, предаде репортер на ***.eu. Такова било мнението на цялата съдийска комисия, чийто шеф е Костадинов.

"Нито аз, нито някой от членовете на комисията видя дузпа за сините. Все пак Йорданов е човек и може да сбърка, няма какво да се правят драми от това", каза той

Междувременно на конгреса на БФС оставката на Костадинов е била отхвърлена, а сгафилият рефер Николай Йорданов ще се възстановява психически следващите няколко кръга от "А" група.

"Николай Йорданов ще бъде оставен да почива поне един кръг, за да се оттърси от психологическото напрежение", каза той.
---------------------------------------------------------------
Коментарът на единствените специалисти-съдиите.Всички са единодушни.Бившият шеф Димо Момиров е на същото мнение.Малка,но все пак морална победа срещу синята поръчка вчера.Междудругото ако Николай Йорданов днес беше дал коментар от сорта "извинявам се на моряците,че сгафих,не видях добре,стана бързо,нямах много време за реакция...." каквото и от сорта да беше казал-веднага бих го разбрал,бих му стиснал ръката и бих му казал човешко е,грешка,случва се на всеки и,че с една грешка света не свършва нито за нас,нито за него...НО мълчанието му показва само,че е гузен и,че го е направил умишлено
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: КОСТАДИН КОСТАДИНОВ - НЯМА ДУЗПА ЗА ЛЕВСКИ!!!

Мнениеот ralka_levskarka » 21 сеп 2010 17:07

ох ама това хептен го обърнахте на драма бе боже.. 1000 теми за едно и също нещо! Просто се примирете, че Левски ги надигра, с дузпа или без Левски си биеше !
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
chrisbosh
Контакти:

Мнениеот chrisbosh » 21 сеп 2010 17:10

С лакти вратаря го спъна. И Дарко си я просеше, но си я спечели.

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 21 сеп 2010 17:13

колко по-чиста трябва да е една дузпа. Играча играе преди вратаря и след това има съприкосновение. Няма закон на физиката според който Тасевски да "чукне" топката с десен крак и след това да го дигне за да избегне "невинния" пиргов.
Изображение

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 21 сеп 2010 17:15

Тоя К.К. е супер малоумник.Такава явна дузпа да кажеш,че я няма трябва да си сериозен олигофрен 8-)

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 21 сеп 2010 17:17

Как след като вратаря не играе с топката, тя променя посоката си ???

Върни се в “Черно море”