Мнениеот The Sailor Man » 21 сеп 2010 16:59
Коце Костадинов: Нямаше дузпа за Левски
"Цялата съдийска комисия видя, че нарушение срещу Тасевски няма."-заяви съдийския шеф
Шефът на Съдийската комисия Коце Костадинов заяви, че дузпа за Левски в мача с Черно море вчера не е имало, предаде репортер на ***.eu. Такова било мнението на цялата съдийска комисия, чийто шеф е Костадинов.
"Нито аз, нито някой от членовете на комисията видя дузпа за сините. Все пак Йорданов е човек и може да сбърка, няма какво да се правят драми от това", каза той
Междувременно на конгреса на БФС оставката на Костадинов е била отхвърлена, а сгафилият рефер Николай Йорданов ще се възстановява психически следващите няколко кръга от "А" група.
"Николай Йорданов ще бъде оставен да почива поне един кръг, за да се оттърси от психологическото напрежение", каза той.
---------------------------------------------------------------
Коментарът на единствените специалисти-съдиите.Всички са единодушни.Бившият шеф Димо Момиров е на същото мнение.Малка,но все пак морална победа срещу синята поръчка вчера.Междудругото ако Николай Йорданов днес беше дал коментар от сорта "извинявам се на моряците,че сгафих,не видях добре,стана бързо,нямах много време за реакция...." каквото и от сорта да беше казал-веднага бих го разбрал,бих му стиснал ръката и бих му казал човешко е,грешка,случва се на всеки и,че с една грешка света не свършва нито за нас,нито за него...НО мълчанието му показва само,че е гузен и,че го е направил умишлено
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"