MORSKI написа: Айде да внимаваме с определенията кой какъв е, а

! Къде съм видял злоба ли? Ами поуст от басрселонист при гол на противник в наш мач в нашия форум, ако не е злоба то не знам кое търябва да е! В същото време ти говоореше за злобни коментари 2-3 мнения след неговото ..... Къде е логиката? Прав си, че трябва да се игнорират, но е глупаво да се пишат такива неща,... Това може да изкара от релси всеки... И за мненията на барселонистите- ххахаха, отксоро пишеш тук, но с нормалните фенове на отбора нямам проблеми и съм спорил с кеф... С такива като онзи обаче....
Съжалявам, пич, допуснах, че намекваш, че аз пиша злобни коментари. И хайде стига вече сте ме определяли, като злобен и комплексиран, само защото не ви харесва мнението ми и си го отстоявам. И не знам, откога трябва да съм регнат, за да "са ми квалитетни" мненията, но знам, че и Лорда не те кефеше, как разпалено коментираше нещата и отнесе бана! Май, ти беше мод по едно време тук, може и още да си, и ти му вдигна червения картон. Аз и в друг сайт си опонирам с модератор - фен на Реал Мадрид. Много е фешън - като не му харесва нещо и дава дилийт на поста ми. Само, където не си е позволил още да ми връчи банана, защото съм разгласил на всеослушание, че той е модератор и щом е решил да пише активно във форума, това автоматично го прави обикновен потребител и няма никакво право да "раздава правосъдие".
П.С. Досега заради Bojkyy си губих времето за да докажа, че чете евангелието както си искате, но не можах да открия темата в която с някого обсъждаха феновете на барселона. По памет : " Те като нямат новини в техния форум идват тук и се дразнят..."; "Компексирани са, защото ние сме по-великия отбор с повече титли", такива неща. Имаше някъде и мнения за Меган, че само разтягал локуми, ала-бала, но май заради някои трябва да започна да правя скрийшотове, за да доказвам, че те не са такива за каквито се изкарват!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.