Реал Сосиедад - Реал (Мадрид) 18.09.2010 23:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Re: Реал Сосиедад - Реал (Мадрид) 18.09.2010 23:00

Мнениеот bojkyy » 19 сеп 2010 15:29

Madridist написа:
TheBest007 написа:Извинете ме, не аз бях пуснал поста за Тамудо. Брат ми го е пуснал, ей до сега му дърпах ушите! Извинявам се от негово име, все пак е само на десет..

:lol: Този Тамудо ви докара семеен скандал. Недей му дърпа ушите човече за такава дреболия ;) Но наистина е странно,фен на Барселона да се радва на гол на Тамудо, който е вкарал една дузина голове както на Реал, така и на каталунците, дори си спомням едни негови две попадения на Ноу Камп преди три години, в предпоследния кръг на Примера, мачът завърши 2:2 и напрактика помогна за титлата на Реал Мадрид.

Даже в Спортал бяха пуснали един клип, головете се бяха вкарали по едно и също време :)
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 19 сеп 2010 21:46

fcb_bg написа:
MORSKI написа:
fcb_bg написа: Хахаха, като гледам какви злобни мнения има, после аз какви съм ги писал. Как да се засегна от такива хора...

ти мненията на барселонистите игонрираш, а само нашите гледаш.... Бях се зарекъл да не ти чета нещата, но ми се наби в очите поредния ти поуст, в който извърташ нещата както ти е удобно! И злобата поражда злоба... Каквото повикало(фена на Барса с голллл Тамудо), такова се обадило(нашата реакция)! Иска ми се да водим дискусия като бели хора, но как да стане след като все някой ще се намери да ..... нещата... Иначе Мегън, браво за поуста ;)

За мача, слаб, много слаб Реал ;( Но важното е, че спечелихме, а гола на Ди Мария беше прекрасен...

Хахаха, ти нормален ли си, пич?! Къде видя злоба? Не съм видял един твой коментар към фен на Барселона, който да ти е харесал, с изкл. на това към Мегън Фокс. Все си на нож. И да - такива постове, като посоченият от теб ги игнорирам. Е, понякога може и да се позасегна, ако ми е бая криво. Ама е смешно, да определиш някой като 15-годишен и да му се връзваш на акъла. Ти на 15 и половина ли си? То ако е така работата, значи трябва да мелиш от бой хлапаците в махалата, само защото са те бъзикнали за Реал.

Айде да внимаваме с определенията кой какъв е, а ;) ! Къде съм видял злоба ли? Ами поуст от басрселонист при гол на противник в наш мач в нашия форум, ако не е злоба то не знам кое търябва да е! В същото време ти говоореше за злобни коментари 2-3 мнения след неговото ..... Къде е логиката? Прав си, че трябва да се игнорират, но е глупаво да се пишат такива неща,... Това може да изкара от релси всеки... И за мненията на барселонистите- ххахаха, отксоро пишеш тук, но с нормалните фенове на отбора нямам проблеми и съм спорил с кеф... С такива като онзи обаче....

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 19 сеп 2010 22:26

Морски не се хаби да му обесняваш, той не разбира. И в предишните теми пак показва злоба и комплекси, очевидно не разбира, че тук между феновете на Реал и Барса има дженталмество и добри отношения :)

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 19 сеп 2010 23:39

Треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо не остана особено впечатлен след победата с 2:1 на неговия отбор над Реал Сосиедад.

Двубоят бе от третия кръг на Примера и позволи на "белия балет" да излече начело в класирането.

]"Нашите съперници бяха по-добри през първото полувреме. Ние пък ги надиграхме през втората част. Определено смятам, че равният резултат щеше да е далеч по-справедлив," обясни португалецът.

Много рационално и точно изказване на Моу, сам си признава, че не заслужавахме победата.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
kangas
Контакти:

Мнениеот kangas » 20 сеп 2010 14:22

federer90 написа:Ужасно слаби Мадричани.Сосиедад заслужаваха дори победата.

По скоро много силен мач за деф.халфове и центр.защитници на Сосиедад и тва момче Гузман ще стане машина
Левски Завинаги

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 21 сеп 2010 12:52

MORSKI написа:

Айде да внимаваме с определенията кой какъв е, а ;) ! Къде съм видял злоба ли? Ами поуст от басрселонист при гол на противник в наш мач в нашия форум, ако не е злоба то не знам кое търябва да е! В същото време ти говоореше за злобни коментари 2-3 мнения след неговото ..... Къде е логиката? Прав си, че трябва да се игнорират, но е глупаво да се пишат такива неща,... Това може да изкара от релси всеки... И за мненията на барселонистите- ххахаха, отксоро пишеш тук, но с нормалните фенове на отбора нямам проблеми и съм спорил с кеф... С такива като онзи обаче....

Съжалявам, пич, допуснах, че намекваш, че аз пиша злобни коментари. И хайде стига вече сте ме определяли, като злобен и комплексиран, само защото не ви харесва мнението ми и си го отстоявам. И не знам, откога трябва да съм регнат, за да "са ми квалитетни" мненията, но знам, че и Лорда не те кефеше, как разпалено коментираше нещата и отнесе бана! Май, ти беше мод по едно време тук, може и още да си, и ти му вдигна червения картон. Аз и в друг сайт си опонирам с модератор - фен на Реал Мадрид. Много е фешън - като не му харесва нещо и дава дилийт на поста ми. Само, където не си е позволил още да ми връчи банана, защото съм разгласил на всеослушание, че той е модератор и щом е решил да пише активно във форума, това автоматично го прави обикновен потребител и няма никакво право да "раздава правосъдие".

П.С. Досега заради Bojkyy си губих времето за да докажа, че чете евангелието както си искате, но не можах да открия темата в която с някого обсъждаха феновете на барселона. По памет : " Те като нямат новини в техния форум идват тук и се дразнят..."; "Компексирани са, защото ние сме по-великия отбор с повече титли", такива неща. Имаше някъде и мнения за Меган, че само разтягал локуми, ала-бала, но май заради някои трябва да започна да правя скрийшотове, за да доказвам, че те не са такива за каквито се изкарват!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 21 сеп 2010 14:02

fcb_bg написа:
MORSKI написа:

Съжалявам, пич, допуснах, че намекваш, че аз пиша злобни коментари. И хайде стига вече сте ме определяли, като злобен и комплексиран, само защото не ви харесва мнението ми и си го отстоявам. И не знам, откога трябва да съм регнат, за да "са ми квалитетни" мненията, но знам, че и Лорда не те кефеше, как разпалено коментираше нещата и отнесе бана! Май, ти беше мод по едно време тук, може и още да си, и ти му вдигна червения картон. Аз и в друг сайт си опонирам с модератор - фен на Реал Мадрид. Много е фешън - като не му харесва нещо и дава дилийт на поста ми. Само, където не си е позволил още да ми връчи банана, защото съм разгласил на всеослушание, че той е модератор и щом е решил да пише активно във форума, това автоматично го прави обикновен потребител и няма никакво право да "раздава правосъдие".

П.С. Досега заради Bojkyy си губих времето за да докажа, че чете евангелието както си искате, но не можах да открия темата в която с някого обсъждаха феновете на барселона. По памет : " Те като нямат новини в техния форум идват тук и се дразнят..."; "Компексирани са, защото ние сме по-великия отбор с повече титли", такива неща. Имаше някъде и мнения за Меган, че само разтягал локуми, ала-бала, но май заради някои трябва да започна да правя скрийшотове, за да доказвам, че те не са такива за каквито се изкарват!

Мойто е единичен случай, твойто е във всяка тема ;)

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 21 сеп 2010 14:04

Ако ми намериш друга тема в която съм избивал комплекси на тема Реал - Барса, освен въпросната, за която ти спомена, ти давам каквото кажеш. Аз на теб мога много да намера ;)

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 21 сеп 2010 14:27

bojkyy написа: Ако ми намериш друга тема в която съм избивал комплекси на тема Реал - Барса, освен въпросната, за която ти спомена, ти давам каквото кажеш. Аз на теб мога много да намера ;)

Хайде, давай! Да видим какво имаш предвид под избиване на комплекси! :)
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 21 сеп 2010 16:23

fcb_bg написа:
bojkyy написа: Ако ми намериш друга тема в която съм избивал комплекси на тема Реал - Барса, освен въпросната, за която ти спомена, ти давам каквото кажеш. Аз на теб мога много да намера ;)

Хайде, давай! Да видим какво имаш предвид под избиване на комплекси! :)

Като имаш предвид всички коментари в тази тема, темата за покрива на стадиона, темата за размяната на Кака и Майкон, в темата за мача срещу Аякс, там за картофите и торта, всички неща исписани за Моуриньо, за Алкоркон, за осмина финала. Не помня някой да ви се подиграва за загубата от Левски 5:0 и от знайни и незнайни войни ;)

Върни се в “Реал Мадрид”