Светльо, смени климата с по-топъл

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Светльо, смени климата с по-топъл

Мнениеот garfild8 » 21 сеп 2010 13:25

PFC Litex написа:Абе няма такова усещане Бербо като вкара на Олд Трафорд - сърцето ми спира и ме полазват тръпки - 80 000 на стадиона и хиляди по целият Свят ръкопляскат на Митко - БЪЛГАРИНА- да точно този от една малка държава на Балканите, който радва милиони с играта си - горд съм че съм Българин в такива моменти !

И аз. :)
Само Черно море.

svetoslav tabakov
Контакти:

Мнениеот svetoslav tabakov » 21 сеп 2010 13:41

Здравейте, колеги! Аз съм Светльо Табаков. Понеже искате да ви отговоря, правя го. Специално за тази цел току-що си направих нов акаунт за форума ни, че стария го бях забравил. Щом ме пращате в Испания и не ме искате, тръгвам си :( . В Испания е гот. И аз не искам в Марка или Ас, че там са мадридисти, затова избирам валенсианското издание Супердепорте. Нали съм фен на "прилепите"...Честно казано, изненадах се, че сте се подразнили чак сега от един мой коментар, писан на 14 април. Бях забравил за него, понеже ми се налага да пиша по няколко всяка седмица. Да ви кажа, не съм фен на Юнайтед, но заради Бербо, сега стискам палци на вашия отбор. Искам нашето момче да вкарва, както срещу Ливърпул. Между другото и той самият осъзнава очевидно, че в предишните два сезона не е бил на висотата на очакванията на феновете. И го споделя пред изданието, което най-много го хапеше - "Сън". Така че, заблудили сте се, че съм против Митко. Даже, ако бях мениджър на Валенсия, с удоволствие бих го привлякъл при нас. Няма да стане - много е скъп, знам...Но и до ден-днешен мисля, че Примера би била по-удобна на стила на нашето момче. А то си е наше, независимо, че вече не играе за националния. Аз, обаче, съм на особено мнение, що се отнася до отказа му да играе в националния. Айде, чао, че бързам да хвана полета за Валенсия :).Не бе, отивам на Изпълком :(

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Мнениеот naduvko » 21 сеп 2010 13:46

PFC Litex написа:
Иначе,
Бербатов не вкарва - хейт
Бербатов вкарва - хейт
Бербатов играе слабо - хейт
Бербатов играе силно - хейт
Бербатов се отказа от националния - хейт
Бербатов като се върне в националния пак ще има - хейт

Хейт, хейт и пак хейт,

Добре дошли в България

Вълкът и лисицата решили да се гаврят със заека. Срещат го и му викат:
- А, Зайо, ти що си без шапка бе? - и го съдрали от бой.
На другия ден отново го срещат, но този път заекът предвидливо си сложил шапка.
- А, Зайо, ти що си със шапка, бе? - и пак го съдрали от бой.
Така няколко дена се гаврили, що си със шапка, що си без шапка и бой. По едно време им писнало и решили да сменят стратегията. Наговорили се: "Утре като видим заека, ще му искаме цигара. Ако ни даде с филтър - Що ни даваш с филтър, ако ни даде без филтър - що ни даваш без филтър и пак ще го бием!". Зайчето обаче, било в храстите и чуло всичко. На другия ден носи две кутии цигари, с филтър и без филтър. Срещат го вълкът и лисицата и му искат цигара:
- Ей, Заек! Я дай една цигара!
- С филтър или без филтър? - пита Зайо.
Вълкът и Лисицата се спогледали, почесали се и в един глас изревали:
- Абе заек, ти що пак си без шапка?

:lol:

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 21 сеп 2010 14:26

svetoslav tabakov написа:Здравейте, колеги! Аз съм Светльо Табаков. Понеже искате да ви отговоря, правя го. Специално за тази цел току-що си направих нов акаунт за форума ни, че стария го бях забравил. Щом ме пращате в Испания и не ме искате, тръгвам си :( . В Испания е гот. И аз не искам в Марка или Ас, че там са мадридисти, затова избирам валенсианското издание Супердепорте. Нали съм фен на "прилепите"...Честно казано, изненадах се, че сте се подразнили чак сега от един мой коментар, писан на 14 април. Бях забравил за него, понеже ми се налага да пиша по няколко всяка седмица. Да ви кажа, не съм фен на Юнайтед, но заради Бербо, сега стискам палци на вашия отбор. Искам нашето момче да вкарва, както срещу Ливърпул. Между другото и той самият осъзнава очевидно, че в предишните два сезона не е бил на висотата на очакванията на феновете. И го споделя пред изданието, което най-много го хапеше - "Сън". Така че, заблудили сте се, че съм против Митко. Даже, ако бях мениджър на Валенсия, с удоволствие бих го привлякъл при нас. Няма да стане - много е скъп, знам...Но и до ден-днешен мисля, че Примера би била по-удобна на стила на нашето момче. А то си е наше, независимо, че вече не играе за националния. Аз, обаче, съм на особено мнение, що се отнася до отказа му да играе в националния. Айде, чао, че бързам да хвана полета за Валенсия :).Не бе, отивам на Изпълком :(

Браво Светльо!!!

За уважението което направи и се изправи срещу форума ЛИЧНО. Твоята статия от 14.ІV ми вадеше очите цели 5 месеца. Неможеш да си представиш колко злоба и отчаяние напираше в мен, когато Митко не успяваше да те опровергае на 100%. Сега вече го направи. И няма никакво занчение ще станели Бербатов играч на сезона или не - по-важното е , че той е играч на МЮ, заслужи си мястото и похарчените пари. Не познавам ,чак толкоз много играчи които са станали безспорни герои на даден мач. Това да бъдеш признат от противника след мача е най-голямото признание.

Потребителски аватар
NIKI_RED

Мнениеот NIKI_RED » 21 сеп 2010 15:00

pfcls написа:Абе кво се бъзикате със Светльо, много хубаво си го е казал в статията. Барби не става за голям отбор и това е. В момента Ливърпул са в такава форма, че и Тибони да беше и той щеше да им вкара

Дай тогава да докараме отбор от Марс,Митко да им вкара гол,белким празноглавците го признаят за играч! :lol:

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 22 сеп 2010 10:23

СВЕТЛЬОООООО

МАХНИ КОМЕНТАРА ОТ ПОСТАААА!!!!!!!!

Върни се в “Манчестър Ю”