Здравейте, колеги! Аз съм Светльо Табаков. Понеже искате да ви отговоря, правя го. Специално за тази цел току-що си направих нов акаунт за форума ни, че стария го бях забравил. Щом ме пращате в Испания и не ме искате, тръгвам си

. В Испания е гот. И аз не искам в Марка или Ас, че там са мадридисти, затова избирам валенсианското издание Супердепорте. Нали съм фен на "прилепите"...Честно казано, изненадах се, че сте се подразнили чак сега от един мой коментар, писан на 14 април. Бях забравил за него, понеже ми се налага да пиша по няколко всяка седмица. Да ви кажа, не съм фен на Юнайтед, но заради Бербо, сега стискам палци на вашия отбор. Искам нашето момче да вкарва, както срещу Ливърпул. Между другото и той самият осъзнава очевидно, че в предишните два сезона не е бил на висотата на очакванията на феновете. И го споделя пред изданието, което най-много го хапеше - "Сън". Така че, заблудили сте се, че съм против Митко. Даже, ако бях мениджър на Валенсия, с удоволствие бих го привлякъл при нас. Няма да стане - много е скъп, знам...Но и до ден-днешен мисля, че Примера би била по-удобна на стила на нашето момче. А то си е наше, независимо, че вече не играе за националния. Аз, обаче, съм на особено мнение, що се отнася до отказа му да играе в националния. Айде, чао, че бързам да хвана полета за Валенсия

.Не бе, отивам на Изпълком