20.09.2010 г. - 16 часа // Ч. Море - Левски // ст. Тича

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: 20.09.2010 г. - 16 часа // Ч. Море - Левски // ст. Тича

Мнениеот delpi » 20 сеп 2010 23:05

more написа:
edmon_dantes написа:Левскари, оставете ги да циврят. Те не се виждат, че играят като отбор от аматьорските групи, ами и претенции имат. Знаят само да ритат като животни, ама забравят, че това не е ръгби. Нека плачат, нека ги боли. КЕФ! Ние ще се радваме на победата и на първото място.

При първа възможност и аз ще се радвам за вас!?Колкото по-скоро толкова по-добре.Каквото почукало такова се обадило в предвид пожеланията ви. :o

Не, че досега не си се радвал... вие мразите Левски в дъното на душата си. И дойде ли Левски на Тича все едно финал за ШЛ играете :lol:
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 20 сеп 2010 23:07

anton1oli написа:Това го пуснете на червенквчето илко полгов който е готов да си хвърли ръкавиците знам кофти му е на бившето чорбарче ама той не пипа въобще топката така че аз съм на 39г играл съм макар и аматьорски футбол и ;) за мен си е чиста дузпа.

Тоя Смешко Пиргов дано още 10 години пази на Тича :lol: Толкова слаб вратар в А група няма, днес и 3-те гола са негови :lol:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 20 сеп 2010 23:11

SFHC написа:Morski
кои левскари си признали, че няма дузпа???
аз виждам само такива, които са на моето мнение.
защо не ти се спори вече? защото се появиха видеа на каданс ли?
кое е по-важно в тази ситуация от това кой играе първи за топката, аргументирай се.
Тасевски чуква топката, за да преодолее.
Вашия човек се разнимава с нея, има контакт с Тасевски в следствие на който синият футболист губи баланс. Фаул.
Понеже е в наказателното - Дузпа.
Кое не е ясно??? Правилника ли не ти е ясен или не ти харесва в случая? Това не е като топката да тупне на метър зад гол линията и съдията да отмени чист гол. Не всеки ден е великден!

p.s.кажи две думи за "твърдата ви игра" С бутоните напред в опорния крак според теб червен картон ли е или не?

37 страница-

Смей се пич... а мен за пореден път ми става кеф като гледам повторението на дузпата и като виждам, че няма такава и ви бихме така сладко !
.,...
Споед мен по-важно е дали е играно с умисъл, тъй като има и чисти и груби единоборства..... Илко закъсня, факт, но е вскеи съдия би свирил дузпа за подобна ситуация! Имало е такива мачове в които се отсъжда, но съм гледал подобни в които съдията остава играта да продължи.... И тук идва въпроса готов ли бе да свири такава дузпа, ако беше на отсрещната врата....
Не ми се спори понеже вече 5 часа се опитвам да ви убедя, че ние може и да играхме ужасявашо, но и вие не бяхте цвете...
Че вместо д ани биете с разлика след 2:0 се дръпнахте назад и бавехте... Както и да е , няма да се разберем! Всеки говори както му е удобно... То и при отменения гол зимата- наши фенове казваха, че има засада, че гола правилно е отменен! При двете дузпи на Герена преди 2 години пак спорихме... С две думи - писна ми... Бихте, ок... Но да ми казвате, че сме били не знам си какви и т,.н е няма да оставя да ми обиждате отбора!

За твърдата игра не ми се говори- помниш ли Рабех?

Потребителски аватар
evergreen
Контакти:

Мнениеот evergreen » 20 сеп 2010 23:15

delpi написа:
more написа:
edmon_dantes написа:Левскари, оставете ги да циврят. Те не се виждат, че играят като отбор от аматьорските групи, ами и претенции имат. Знаят само да ритат като животни, ама забравят, че това не е ръгби. Нека плачат, нека ги боли. КЕФ! Ние ще се радваме на победата и на първото място.

При първа възможност и аз ще се радвам за вас!?Колкото по-скоро толкова по-добре.Каквото почукало такова се обадило в предвид пожеланията ви. :o

Не, че досега не си се радвал... вие мразите Левски в дъното на душата си. И дойде ли Левски на Тича все едно финал за ШЛ играете :lol:

Проблем ли е някакъв,че ви се хвърляме или на ЦСКА може,а на вас не може?Дузпи отсъдени само за "Левски"(случая да са всеки път в наша полза) и ти да си няма да ни харесваш,а напротив ще ни мразиш както и мразете всички останали отбори. ;)

Потребителски аватар
psiho
Контакти:

Мнениеот psiho » 20 сеп 2010 23:15

MORSKI, да те подсетя, че за секирата си Рабех получи заслужен ЧЕРВЕН картон. Сещаш ли се? А?
Аз не ще го предада
за нищо на света
за Левски аз на всичко съм готов

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 20 сеп 2010 23:17

psiho написа:MORSKI, да те подсетя, че за секирата си Рабех получи заслужен ЧЕРВЕН картон. Сещаш ли се? А?

Нали говорим за грубости! Значи и вие сте способни на тях,..... То и червен му беше малко, Заков повече не игра пи нас!
Искам да ви кажа, че вие забравяте нещо когато е във ваш ущърб, а когато същото е във ваша полза веднага скачате!

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Запис на Черно море-Левски

Мнениеот messi7 » 20 сеп 2010 23:17

Някой да знае дали има запис на Черно море-Левски и откъде мога да го сваля?
Благодаря предварително ;)
Изображение

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 20 сеп 2010 23:19

evergreen написа:...
Проблем ли е някакъв,че ви се хвърляме или на ЦСКА може,а на вас не може?Дузпи отсъдени само за "Левски"(случая да са всеки път в наша полза) и ти да си няма да ни харесваш,а напротив ще ни мразиш както и мразете всички останали отбори. ;)

Да ти кажа след мача за купата миналата година след като не Ви намразих, няма шанс, няма кога :lol:
Иначе срещу ЦСКА не съм Ви видял така брутално да играете както срещу нас последните години, лично мнение!

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 20 сеп 2010 23:20

MORSKI написа:...
Искам да ви кажа, че вие забравяте нещо когато е във ваш ущърб, а когато същото е във ваша полза веднага скачате!

Морски, това е човешко, всеки е така и е нормално. Нима ти днес след дузпата за Левски си останал безмълвен и си казал... да не забравяме за отменения гол миналата зима...? :lol:
Последна промяна от delpi на 20 сеп 2010 23:21, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Гара Дембеле

Мнениеот Гара Дембеле » 20 сеп 2010 23:21

delpi написа:
evergreen написа:...

Да ти кажа след мача за купата миналата година след като не Ви намразих, няма шанс, няма кога :lol:
Иначе срещу ЦСКА не съм Ви видял така брутално да играете както срещу нас последните години, лично мнение!

Че то половината им отбор е цесекари :roll:
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ

Върни се в “Архив”